Transparent
Inloggen
Sluiten

Derrick Luckassen: 'Teruggaan naar PSV is voor mij geen optie meer'

2 april 2020 16:53 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Derrick Luckassen: "Teruggaan naar PSV is voor mij geen optie meer"; image source: Pro Shots

Ondanks dat hij nog altijd bij PSV onder contract staat, wil Derrick Luckassen niet terugkeren in Eindhoven. Dat geeft hij aan in gesprek met De Telegraaf. Afgelopen seizoen speelde de verdediger op huurbasis voor RSC Anderlecht en het is nog onzeker hoe zijn toekomst er uit zal zien. "Mijn contract bij PSV loopt nog twee jaar door. Ik houd voor mezelf alle opties open, behalve teruggaan naar PSV. Dat is voor mij geen optie meer", aldus Luckassen. "Ik heb het daar twee keer geprobeerd en dat is niets geworden. Ik voel me bij PSV niet thuis en ik heb het daar wel gezien."

De zaakwaarnemers van de verdediger proberen een oplossing te vinden. "De huidige situatie maakt ook dat niet gemakkelijker, maar ze zijn er wel mee bezig", zo geeft hij aan. "Ik ben benieuwd wat het gaat opleveren en hoelang het voetbal stil zal liggen. Het kan zomaar een paar maanden duren, ben ik bang."

Meer op Telegraaf.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

luckassen teruggaan anderlecht gemakkelijker hoelang rsc telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


killermfc (geschorst)
2 maanden geleden
Nieuwswaarde? Relevantie?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Hij is basis-speler van RSC Anderlecht, maar die willen de afgesproken koop-optie niet betalen, en proberen daar op af te dingen.
Ondanks dat hij hier nog een contract voor 2 jaar heeft speelt Luckassen dat spelletje nu mee, bij de Telegraaf.
Als er niet meer gespeeld gaat worden, dan is de aan- en verkoop van spelers begonnen. Ik had graag gezien dat PSV snel een goed bedrag voor hem zou kunnen krijgen, om in het nieuwe team te spelen.
Nieuwswaarde en Relevantie van zijn opmerking zijn inderdaad niet groot.
+1/-0

2 maanden geleden
Een ongepaste uitspraak, volgens mij zijn er nu even andere prioriteiten.
+4/-0

2 maanden geleden
Prima, next!
+3/-0

2 maanden geleden
Enorme miskoop met zoals nu blijkt ook een waardeloze instelling.
+3/-0

2 maanden geleden
Eerst wilde hij niet terugkeren zolang Van Bommel er zat, en nu helemaal niet meer. Afgaande op wat hij bij PSV heeft laten zien, zal er in Eindhoven niemand een traan om laten als hij nooit meer ons mooie rood-witte shirt aantrekt.
+4/-0

2 maanden geleden
Met deze mentaliteit hoeft hij zeker niet met terug te keren
+2/-0

2 maanden geleden
Grapjas, met z'n stoere praatjes elke keer.
Laten we hopen dat er een club zo gek is om hem, voor het juiste bedrag, te kopen. Het zou wel heel erg zuur en zonde zijn als deze kwal nog centen gaat verdienen bij onze club volgend seizoen.
En aan de de andere kant.. rancune voelt soms best prima.. rot maar 2 jaar weg ergens in een donker hoekje van het stadion de komende 2 jaar. Helaas is dat dan weer zonde van het geld.
+1/-0

2 maanden geleden
Dat jij nog terugkomt naar onze mooie club is voor ons ook absoluut geen optie meer.
Slappe zak!!!
+1/-0

2 maanden geleden
Gelukkig, die kan er helemaal niks van. Wat een drama was dat zeg. Denk ook niet dat het een optie was dat hij terug kwam.
+1/-0

2 maanden geleden
Hij probeert z’n waarde omlaag te krijgen. Is al de 2e keer dat ie zo slecht praat over psv. Tijdje terug ook al over VBommel. Zou hem is gewoon een hele dikke boete geven van een miljoen. Hebben we die iig alvast terug. Werkt niet om je meerdere malen zo slecht uit te laten over je werkgever. Die jonge heeft alles wat een topsporter moet hebben, behalve inzet en karakter. Straks mooi verkopen en vergeten, waardeloze knul. Die eindigt straks net als z’n broertje Kevin (die in eindhoven is geboren!) als clubhopper ergens bij ludogorets of Apoel
+1/-0

2 maanden geleden
He he , een pak van mijn hart.
+2/-0

2 maanden geleden
Voor ons ok nie frotnek !
+1/-0

2 maanden geleden
Er zit een vloek op... zeggen we in Brabant.
Alle spelers die we van AZ overnemen, mislukken bij PSV.
Vind het jammer voor Toon Gerbrands maar dit moeten we niet meer doen, een ezel stoot zich niet vijf keer aan dezelfde steen.
+1/-0

2 maanden geleden
Ik neem aan dat hij ook zo stoer is om af te zien van zijn salaris of de transfersom uit eigen zak aan te vullen als er geen club komt die de gevraagde transfersom wil betalen.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abonnementen albert antonh bizar china chloroquine corona crockett economie flitsphirips fox griepgolf huur james klant nederland nikiforov overbevolking piroe romario seizoenskaart sir sonny sparta tinus trestena trump uswilly vaccin wethoudervanjuine