Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Burgemeester verbiedt trainingen in mei

7 april 2020 19:45 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

[Update] Burgemeester verbiedt trainingen in mei; image source: Pro Shots

Als het aan de KNVB ligt wordt halverwege juni de Eredivisie weer hervat. Tegenover Omroep Brabant geeft burgemeester John Jorritsma van Eindhoven aan hier tegen te zijn. "Supporters mogen dan niet het stadion in. Die gaan samenscholen in de stad en dan bereik je precies datgene wat je niet wil", aldus Jorritsma. "Ik denk niet dat ik er alleen in sta, maar dat al mijn collega's van de veiligheidsregio daar unaniem achter staan."

Minister-president Mark Rutte werd dinsdagavond op een persconferentie ook gevraagd naar de mogelijkheden, omdat de KNVB in mei alweer de trainingen wil laten beginnen zodat in juni weer gespeeld kan worden. "We hebben gezegd dat de vergunningsplichtige evenementen tot 1 juni zijn verboden. Wat dat betekent voor trainen zou ik moeten nakijken", zo gaf hij aan. "Ik heb het bericht gelezen dat de KNVB half juni weer wil beginnen. In de week voor 28 april gaan wij zeggen wat we in de periode daarna gaan doen. Misschien kunnen we dan ook iets melden over de periode na 1 juni. Maar ik kan er nu niet op vooruitlopen. Het risico of trainen mag is er een voor de KNVB en de juristen."

Update 08-04 0:28: Tegenover De Telegraaf geeft burgemeester John Jorritsma aan dat hij verbiedt dat PSV in mei al de training kan hervatten. "Voor mij bestaat er geen enkele onduidelijkheid over: dat is tot 1 juni verboden", aldus Jorritsma. "Wat de KNVB ook wil, het gebeurt niet. Trainingen worden met 25 man gehouden en zijn een samenscholing. We treden op tegen partijtjes op pleintjes en zullen dat ook bij de trainingen van PSV en FC Eindhoven doen. Het voetbal heeft en krijgt geen status aparte."

Volgens de burgemeester moet de KNVB een voorbeeld nemen aan PSV. "vanaf het eerste begin zeer constructief en maatschappelijk betrokken. Noord-Brabant ging al eerder op slot dan de rest van Nederland en voor Toon Gerbrands was het geen enkele discussie om zich daarbij aan te sluiten", zo geeft hij aan. "Daarna heeft PSV zich in de stad bij allerlei activiteiten van zijn sociale kant laten zien. De club heeft uitstekend oog voor de zwakkeren én belangrijke zaken in de samenleving."

Jorritsma vindt dan ook dat er een streep moet door het huidige voetbalseizoen. "Ik snap dat de KNVB en de UEFA een financieel belang hebben bij doorspelen, maar dat staat in geen enkele verhouding tot het belang van de volksgezondheid", zegt hij daarover. "We zien een heel voorzichtige afvlakking van het aantal besmettingen. Ik heb het idee dat het nog maanden gaat duren voordat het ventiel naar de samenleving langzaam weer wordt opengezet. Maar zelfs als we corona wel sneller dan gedacht onder controle hebben: laten we dit verschrikkelijke virus in vredesnaam geen nieuwe kans geven. Elke samenkomst kan een bron van ellende vormen en het virus nieuw leven inblazen."
Tags

knvb jorritsma verboden afvlakking besmettingen corona doorspelen eredivisie gerbrands inblazen maatschappelijk minister nakijken nederland onduidelijkheid opengezet partijtjes pleintjes rutte samenkomst samenscholen samenscholing slot telegraaf uefa unaniem veiligheidsregio ventiel vergunningsplichtige verhouding verschrikkelijke volksgezondheid vooruitlopen voorzichtige vredesnaam zwakkeren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Heeft helemaal gelijk Jorritsma ,als de knvb hun zin krijg dan wordt het een puinzooi..
+15/-3

3 jaar geleden
Burgemeestertje moet heel snel terug zijn hok in in plaats van nu al de stoere jongen uit te gaan hangen. Alleen maar aannames doen over een periode die nog ruim 2 maanden in de toekomst ligt.
+9/-12

 
3 jaar geleden
Kan wel zijn @nikiforov, de KNVB doet dus ook maar aannames 'over een periode die nog ruim 2 maanden in de toekomst ligt.' Dus als je Jorritsma iets wil verwijten, kun je dat de KNVB ook doen.
+12/-1

 
3 jaar geleden
De KNVB maakt een plan onder voorbehoud van beleid vanuit RIVM en regering.
Het laatste waar we behoefte aan hebben is dat iedere gemeente er nog eens een eigen beleid op na gaat houden. Al valt hier natuurlijk niet uit te sluiten dat Jorritsma onder 1 hoedje speelt met Gerbrands.

Wedstrijden zonder publiek zijn prima mogelijk en nu afschieten o.b.v. samenscholingsangst is bezopen. Volgens mij valt het bij uitwedstrijden ook wel mee met de drukte in Eindhoven.
+5/-5

 
3 jaar geleden
Dat wedstrijden zonder publiek enzo. Behalve dat er geen ruk aan is, is vooralsnog toch ook gewoon tegen beleid. Want als je 22 man op een veld hebt die elkaar mogen aanraken. (klinkt raar, ik weet het). Dan mogen wij in principe weer de kroeg in toch?

Ik ben het met je eens dat burgemeester misschien wat prematuur is (in mijn ogen veel realistischer want de zaken over twee maanden kan je weldegelijk inschatten op basis van statistieken, maar goed).

Wat ik van de KNVB niet snap is dat er niet aan meerdere plannen wordt gewerkt en ze afwachten op 21 April. Als het nieuws dat iets anders is dan: we mogen vanaf half mei weer tot groepen van 25 samenkomen, dan hebben ze 0 plan. De zelfisolatie regelementen zullen zeker niet meteen veranderen, nou dat je weet je dat als de doelman van Utrecht Corona heeft, Utrecht alvast twee weekjes niet kan meedoen.

Kom gewoon met een paar goede opties KNVB.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Als we geluk hebben is 10% van de bevolking geïnfecteerd, 90% kan dus potentieel geïnfecteerd raken en dus anderen infecteren. Dat is de realiteit, dus we zijn voorlopig niet af van social distancing. Reken er maar niet op dat regels binnenkort zwaar versoepeld kunnen worden. En reken maar dat Gerbrands overlegt met Jorritsma, een thuiswedstrijd van PSV is niet alleen n voetbalwedstrijd maar n evenement waarbij openbare orde een belangrijk onderdeel van is.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Naar mate meer mensen Corona hebben gehad, soms zonder dat ze hierop getest zijn... neemt de immuniteit toe. Zij zijn immuun voor Corona en kunnen anderen ook niet meer besmetten... zoals Mark Rutte zegt: er ontstaat een buffer tegen Corona.
+1/-5

 
3 jaar geleden
Helaas blijkt dit nu dus niet helemaal te kloppen Jan. RIVM haalt inmiddels studies aan waarin uit blijkt dat een persoon die een milde ziekte heeft doorgemaakt niet voldoende antilichamen aanmaakt om een toekomstige besmetting te voorkomen. Hoewel dit verder onderzocht dient te worden lijkt dit gevolgen te kunnen hebben voor toekomstige aanpak in de "anderhalve meter maatschappij".
+3/-0

 
3 jaar geleden
Pacifico, het gaat gelukkig de goede kant op... in volle zalen gaan zitten is niet verstandig - maar een bezoek aan de kapper of tandarts moet na 28 april kunnen.
Met Pasen zijn de grenzen dicht - na Pasen kan het geleidelijk weer open.
+1/-6

 
3 jaar geleden
Jan, 90% is niet geïnfecteerd, een potentiële besmettingsbom bij loslaten van social distancing.
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
pvh25... net als in China wordt de KRACHT van het virus geleidelijk aan minder.
In China gaat alles weer open.
Het carnaval heeft voor een explosie gezorgd hier in Brabant.
We zien nu dat het iedere dag minder wordt, de rest van Nederland volgt 1,5 week t.o.v. Brabant.
Volgende maand kan er weer getraind worden.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Waar haal je dat nu vandaan Jan, dat 'kracht' minder wordt, verzin je dit hier zelf ter plekke of heb je een artikel van een viroloog die dit zegt? Van een vooraanstaande viroloog hoorde ik dat het virus 2 kanten in kan muteren, minder erg maar ook nog veel gevaarlijker, maar niemand! weet dat nu, dus waar jij het vandaan haalt? Er wordt wat mij betreft veel te veel geluld door mensen die van toeten noch blazen verstand hebben van deze ellende. Het laatste wat we moeten doen is deze zaak bagatelliseren net als die droplul van n Trump.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ben blij dat jij niet degene bent die beslissingen neemt voor dit land.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Precies, totaal ongepast en onnodig deze reactie.
+1/-0

Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Klasse Jorritsma zo is het en niet anders. Schijt aan de knvb en UEFA. Kan toch nooit.
+10/-3

 
reactie verwijderd

killermfc (geschorst)
3 jaar geleden
Verstandige woorden van burgemeester.
+12/-4

3 jaar geleden (gewijzigd)
Er is nog helemaal niks bekend over wat er gaat gebeuren en meneertje roept weer vanalles. Deze man wil zoals altijd weer op de eerste rij zitten. (Kozp)
+3/-9

3 jaar geleden
"Supporters gaan samenscholen in de stad en dan bereik je precies datgene wat je niet wil".
Mijn mening is dat je de PSV-supporters eerst de mogelijkheid moet geven om, net als de rest van Nederland, hun goede gedrag te laten zien, en je als Burgemeester niet meteen van het slechtste uit moet gaan. De meeste PSV-supporters hebben ook ouders of opa/oma van 80 jaar dus bijna iedereen kijkt nu wel uit. Als je van slecht gedrag uit gaat dan kom je nooit uit deze Lockdown-situatie.
+5/-8

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 jaar geleden
@WouterErik: sorry dude maar onder welke steen leef jij? Ik fiets hier af en toe door de stad en ben gisteren weer de straten ontvlucht samen met mijn 2 kindjes omdat mensen in onze nek staan te blaffen. Nu moeten mensen weer gewaarschuwd worden voor de komende Paasdagen. De verantwoordelijkheid bij de egoistische mensen in de straat leggen is dus precies totaal verkeerd. Dat is wat die slappe Hansworst van een Mark Rutte continu gedaan heeft.


Godzijdank is de Burgemeester van Eindhoven iemand die wel een mening heeft en ook een standpunt durft in te nemen. Inzake je argument over 80' jarige ouders: ik heb er alles aan gedaan om mijn moeder te beschermen, maar helaas. Dat virus is als een sluipmoordenaar. Het komt vanuit alle hoeken en bochten en slaat toe. Uit meerdere van je posts concludeer ik dat je e.e.a echt veels te licht oppakt.
+11/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Weet je wat mensen zoals jij eens af moeten leren? Om met dat misselijke vingertje te wijzen naar die "egoistische" mensen. Echt verschrikkelijk is dat. Je bent zelf geen haar beter durf ik hardop te zeggen. Want jij fietst ook met je 2 kindjes door de stad heen toch? Oh ja, je zegt erbij dat je het maar af en toe doet. Dat maakt alles anders zeker en maakt jou heel anders dan de rest van de mensen zeker?

Jij en veel mensen met jou zouden eens moeten begrijpen dat het gros van de mensen zich gewoon aan de regels houden. Zolang er geen echte totale lockdown is en mensen gewoon naar buiten mogen kun je ze niet kwalijk nemen dat ze dat ook gewoon doen. Het is beleid van hogerhand en onderdeel van het verkrijgen van groepsimmuniteit. Of ben je soms vergeten dat het de bedoeling was dat het komende jaar ongeveer 10 miljoen mensen besmet MOETEN raken met het virus om die groepsimmuniteit te halen?

Als mensen de stad met het goede weer willen ontvluchten en een boswandeling met de hond willen maken doen ze niks verkeerd. En dat er dan wat drukte ontstaat op de parkeerplaats aan de rand van een bos hadden ze in Den Haag vantevoren ook heus wel bedacht hoor. 99% van de mensen doen wat ze kunnen maar ga ze niet kwalijk nemen dat ze doen wat nog gewoon toegestaan is. En als jij vindt van wel dan blijf je toch gewoon lekker voortaan binnen met je 2 kindjes.

Eens dat Rutte een slappe hansworst is hoor. Maar dit is het beleid waarvoor gekozen is. Al vanaf de eerste speech op tv een paar weken geleden. Verwijt het Rutte ipv de mensen en kijk vooral eerst naar jezelf zou ik zeggen.
+3/-7

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 jaar geleden
@Kale: in al je geraas kan ik je even niet volgen. Als ik met 2 kindjes door de stad fiets houd ik wel degelijk heel veel afstand en zijn we, als familie, 1 geheel waarbij we bij anderen vandaan blijven. Dat er vervolgens mensen in onze buurt komen en geen afstand houden (geen enkel respect tonen) is alleszeggend en de reden dat ik weer gewoon naar huis ga. Ik kom net uit 4 weken afzondering gast (van mijn gezin) dus geloof me dat ik de regels aanhoud. Dat je vervolgens met het vingertje gaat lopen wijzen is veelzeggend. En ja, er zijn goede voorbeelden van mensen die wel afstand houden maar is het niet van de zotte dat die Hansworst in Den Haag inmiddels wekelijks mensen moet verzoeken om aub niet te dicht bij elkaar te komen? Waar zijn we dan met zijn allen mee bezig?
+5/-1

 
3 jaar geleden
Oh je kunt me niet volgen? Ik ga het niet nog een keer uitleggen hoor dan lees je nog maar een keer terug. Het is gewoon een duidelijk verhaal.

Of het van de zotte is dat Rutte moet vragen afstand te houden? Nogmaals dit is het gekke beleid waar voor gekozen is. Immuniteit kweken op een manier dat de ic's net niet overbelast raken. De nieuwe werkelijkheid voor minimaal het komende jaar.

Door alles open te houden kun je mensen niet kwalijk nemen dat ze van de mogelijkheid gebruik blijven maken. Jij gaat tenslotte toch ook met je gezin op de fiets het centrum in de drukte opzoeken? De mensen die jij egoisten noemt zijn ook gewoon mensen die zich zo veel mogelijk aan de regels houden, daar ben ik van overtuigd. En Rutte zelf trouwens ook want je hoort hem bij elke toespraak zeggen dat we er ons over het algemeen goed aan houden, al die regels.

Ik vergeet ook wel eens mijn handen te wassen, als ik in de winkel iets aan het zoeken ben kan ik ook per ongeluk wel eens binnen 1,5 meter van een ander komen en ik betrapte mezelf er laatst nog op dat ik een hand ipv een elleboog gaf aan een vriend die ik onverwacht tegen kwam. Dat maakt mij geen egoist hoor. En de mensen die op zaterdagmiddag bij de Hornbach in de rij staan of die met hun gezin een rondje door het centrum willen fietsen zijn ook geen egoisten. Bijna iedereen doet wat hij kan, Op een enkeling na dan. Ik heb het hier niet over mensen die fuck-corona feestjes organiseren of aan wc potten likken he, voor de duidelijkheid.

Het lijkt wel of iedereen elkaar maar na papagaait met die verwijten naar al die "egoisten".
Als je iemand iets wil verwijten dan moet je richting Den Haag kijken. Of lekker met je kids thuisblijven of in de tuin gaan zitten ipv op de fiets naar het drukke centrum te gaan dat kan natuurlijk ook nog. Dan blijf je dit soort situaties voor.
+4/-2

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 jaar geleden
Ik snap werkelijk niet wat er zo moeilijk aan is om afstand te bewaren. Voor mij part 7m. Lekker belangrijk. En inzake naar de stad fietsen: nergens schrijf ik dat ik de drukte ga opzoeken. In tegendeel. Hier in Haarlem plek zat zonder in de drukte te gaan fietsen. Gewoon je weg kennen maar vooral een ander respecteren. Ik fiets liever 3m extra dan dat ik, zoals velen wel doen, anderen in hun nek gaan blaffen. De komende weken zal NIEMAND mij erop betrappen ook maar wie dan ook van te dichtbij te benaderen. Gewoon je gezonde verstand gebruiken en beetje nadenken
+2/-0

 
3 jaar geleden
@Tony

Ik lees nu pas dat verhaal van je moeder. En hoewel ik me ergerde aan jouw reactie omdat ik daar een andere kijk op heb had ik natuurlijk nooit zo fel gereageerd als ik dit voorheen had geweten. Stom van mij en ik bied je daarvoor ook mijn excuses aan.
Discussie voeren is in dit geval totaal misplaatst en ik geloof meteen dat jij de ernst van de situatie wel inziet waar vele dat niet doen.

Gecondoleerd met het verlies van je moeder en veel sterkte.
+3/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 jaar geleden
@Kale: geen probleem kerel. Persoonlijk heb ik het gelukkig overleefd ondanks dat ik angst had dat ik er niet bovenop zou komen. Denk dat we beiden niet zoveel van mening verschillen. Ik geloof gewoon niet in de verantwoordelijkheid bij de burger neerleggen. Velen houden de regels keurig netjes in acht maar toch gaat het iedere dag elders weer fout. DAT stoort me, verder niets.
+3/-0

 
Tony man, mijn oprechte condoleances aan jou en familie, alle sterkte man.
+3/-0

 
@Kalle, hoeveel van die 10 miljoen zouden het overleven? Wil jij op voorhand èèn van die 10milj zijn? Dus voorkomen blijft altijd beter dan genezen, je komt mij niet vertellen dat jij als eerstvolgende in de rij wilt staan? Kom nou man!
+2/-0

 
3 jaar geleden
@por

Je begrijpt me verkeerd denk ik hoor. Ik ben ontevreden over de aanpak en het had van mij veel strenger gemogen. Ik had juist liever een complete lockdown gezien. Ik ben als de dood voor het effect van dit virus op de kwetsbare mensen om mij heen.
De discussie ging over het feit dat mensen elkaar dingen gaan verwijten in een situatie die door onze regering bepaald is.
Maar die discussie kwam in een ander licht te staan toen ik las over Tony's moeder. Laten we er maar over ophouden. Stay safe ;)
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
@Tony, allereerst vind ik het zeer spijtig te lezen dat je er alles aan hebt gedaan om je moeder te beschermen, maar dat dat helaas niet gelukt is. Je hebt dus alle recht om je krachtig uiten in je post. Mijn beste wensen en veel sterkte Tony. Ik weet niet hoe ik dit via PSVnetwerk goed over kan brengen, maar ik meen het wel degelijk sterk !

Ik fiets zelf elke dag door Eindhoven, en ik doe om de 5 dagen grote boodschappen voor mijn ouders van rond de 80. Ivm mijn functie voor mijn ouders neem ik de situatie dus zeer serieus. Ik zie dat bijna iedereen zich enorm heeft aangepast, en keurig wat opzij gaat. zowel in de supermarkt als bij de fietspaden. Daarop baseer ik mijn post.
Misschien ben je net op het drukste moment in centrum-Ehv geweest,
Heb je het over Eindhoven ?
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
3 jaar geleden
@WouterErik: ik woon in Haarlem maar moeder woonde in Brabant en in beiden zie ik mensen die totaal geen afstand houden. Bin Laden's beard heeft je trouwens een maand of wat geleden een personal bericht gestuurd. Check die aub even!!!! Leuk initiatief.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
@Tony, is je moeder door corona overleden? Wat erg man, gecondoleerd! Sterkte.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Naar wat ik begrijp uit je post @tony: gecondoleerd. Dit virus is idd een sluipmoordenaar waar we nog lang mee moeten omgaan. En het gaat nog een hele tijd duren, volgens de virologen(voor mij de enigen die weten hoe het zich ontwikkelt) nog wel 1,5 jaar. Dus moet iedereen zich idd. aan de richtlijnen houden die er opgelegd worden. Ik irriteer me ook kapot aan diegenen die zich niet aan de voorschriften houden, maar ik merk dan vaak ook per ongeluk. Ik merk ook dat buiten Brabant men het minder realiseert hoe rampzalig het allemaal is, derhalve dan ook lakser zijn in de regels. Feit is wel dat de overgrote meerderheid het gelukkig goed doet.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Wat maakt deze man een slechte beurt zeg. Denkt ook even op de voorgrond te moeten treden. Terug dat hok in.

Ambtenaren en juiste voorspellingen. Standaard een lastig verhaal. Net als Toontje gaat deze betweter straks heel nederig op zijn premature gezwets terugkomen. Bayern traint overigens nu al. Kan best, mits afstand en niet in groepen.
+4/-7

3 jaar geleden
Deze kloothommel is altijd al anti-voetbal. Alsof hij het bepaald haha. Als alle PSV fans naar de binnenstad zouden gaan wat gaat ie dan doen met zijn bescheiden politiekorpsje..
+4/-12

 
3 jaar geleden
Wie is hier de kloothommel @manchild?
+2/-0

3 jaar geleden
Het is moeilijk voorspelbaar - voorzichtig zien we een afname van Corona... ook in andere landen en Duitsland.
Stel dat Duitsland vanaf half mei weer gaat trainen... moeten wij het dan blijven verbieden?
+2/-7

 
En stel dat Duitsland half Mei in de put springt?
+6/-0

3 jaar geleden
Gelukkig zijn er nog mensen die hun gezonde verstand gebruiken i.p.v. naar geld te luisteren. De chantagepraktijken van de Uefa en de KNVB die er als schoothondje achteraan rent. Ze zouden zich kapot moeten schamen. Er zijn momenteel wel even belangrijkere zaken dan voetbal!
+9/-0

3 jaar geleden
Ik snap sommige reacties hier totaal niet.
Alsof deze man een simpele ziel is!? Hij heeft gewoon gelijk!
KNVB durft niets en de UEFA is gewoon een smerige, op geld beluste bende. Klaar.
+8/-1

 
3 jaar geleden
Wachten, wachten...?
In China gaat alles weer open - ze kunnen daar ook zeggen we wachten tot 1 juni.
Nee, ze gaan nu open.
Wij lopen een maand achter op China.
+1/-3

 
3 jaar geleden
Wat wil je zeggen?
+1/-0

3 jaar geleden
Hij snapt zijn eigen noodverordening niet.

1 juni is alleen voor de vergunningplichtige evenementen. De rest maatregelen is 28 april (en zullen vast verlengd worden, dat wel)
+3/-1

3 jaar geleden
Hij heeft helemaal gelijk. streep door het seizoen en hopen dat we half augustus bij de start van het nieuwe seizoen weer lekker naar het stadion kunnen.

Denk dat de KNVB dat ook wel weet en dat ze ook overleg hebben met Rutten en Co. Voorbarig om het seizoen nu al af te sluiten, zeker ook gezien de reactie van de UEFA. Maar zou me niets verbazen als 21 april verbod op evenementen wordt verlengd. lijkt me ook beter. Beter voorkomen, dan genezen immers.
+3/-1

3 jaar geleden
Wat blijft het toch een irritante man. #nietonzeburgemeester
+3/-5

Ik weet niet welke belangen er hier spelen om het voetbal met alle risico van dien zo snel mogelijk op te starten, ziekelijk hoe sommigen hier die stelling menen te verdedigen, mijn vraag aan die gene die zo hardnekkig het opstarten van het voetbal verdedigen: Geen familie? of geen enkele andere reden om van het leven te houden? F#* Man/vr.
+5/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Goed zo burgemeester, heel verstandig. Zolang de 1,5m-regel geldt, kan er niet gevoetbald worden, dus ook niet getraind. Hoe wil je anders een duel aangaan?
+4/-0

 
3 jaar geleden
Precies, daar wordt door velen helemaal aan voorbij gegaan. Je kunt gewoon niet voetballen als je 1,5m afstand moet houden. En je kunt niemand verplichten dat wel te doen als er nationaal nog steeds regels voor zullen gelden de komende maanden.
+3/-0

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden
Als je perfect positie spel kan spelen gaat het :)). Maar ja...
+1/-0

3 jaar geleden
Waar komt toch die drang vandaan om maanden vooruit te kijken. Ik ben en was al vroeg fan van strikte maatregelen tegen Corona. Maar wat voor zin heeft het om nu al conclusies te trekken over Juni? Zeer verstandig van de KNVB daarom juist om meerdere scenarios klaar te hebben, en af te wachten met het maken van een definitieve keuze. Daarnaast lijkt er me niks mis mee om alvast te kijken naar manieren om het leven na het in de kop drukken van dit virus weer op een veilige manier op te pakken. Mag aannemen dat ze daar in elk werkveld mee bezig zijn. Bij voetbal betekent dit misschien een paar wedstrijden zonder publiek. So be it! Als we daar toch een flink deel van de mensen een plezier mee kunnen doen. Doen! Een borrel via Skype is ook minder dan in het echt, Een virtuele Ronde van Vlaanderen is niet ideaal en Porno kijken is geen echte seks. Maar dan kan het nog wel een leuke toevoeging zijn. Dus laat Jorritsma ook gewoon even constructief meedenken in hoe we hier bij het Voetbal een leuke invulling aan kunnen geven.
+3/-1

3 jaar geleden
Nog los van Corona e.d. kan ik met zekerheid stellen dat er niet gevoetbald gaat worden. In een gewoon seizoen mogen in de vakantiemaanden bijna geen oefenduels gespeeld worden en dan nog vaak zonder publiek en zonder bekendmaking vooraf. De reden is dat veel agenten op vakantie zijn en dat supporters elkaar mogelijk zullen treffen. Nu gaan ze in de vakantiemaanden wedstrijden spelen zonder publiek. Dat is vragen om problemen en je bent erg naïef als je denkt dat er geen supporters op afkomen. Hier verliest het voetbal ook veel sympathie, gezien het feit dat alle andere sporten zijn afgelast. Ook maatschappelijk niet te verkopen. Rutten is niet gek en die zit ook niet op die problemen te wachten, dus ze zullen vanuit het kabinet er wel een datum op plakken dat ze pas begin juli mogen beginnen met trainen en dan kan de competitie ook niet afgemaakt worden.
+3/-0


Win met PSV

Registreer je nu via deze link bij onze bookmaker Betcity.nl en krijg op je eerste storting van maximaal 20 euro een free bet van hetzelfde bedrag cadeau!PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.775 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanholt basarnhem benitez bommel boomen boscagli bosz buitenlander cocu ewijk ghazi guti jans jong marsch mwene nistelrooij pepi ramalho ron sangare schmidt silva simons spierings stewart teze til veerman vertrekkers