Transparent
Inloggen
Sluiten

'Voorlopig nog geen duidelijkheid over seizoenkaarten voor komend seizoen'

14 april 2020 11:32 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Voorlopig nog geen duidelijkheid over seizoenkaarten voor komend seizoen"; image source: Pro Shots

PSV zal de eigen supporters voorlopig nog geen duidelijkheid kunnen geven over de seizoenkaarten voor komend seizoen. Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Normaal gesproken was dit al gebeurd, maar vanwege de coronacrisis is er nog weinig te zeggen over het vervolg van dit seizoen en ook niet over het komende seizoen. Op zijn vroegst zal de communicatie pas na volgende week plaats vinden.

Virologen hebben al voorspeld dat het nog geruime tijd zal duren tot er weer wedstrijden met publiek gespeeld kunnen worden. PSV wil zich vooralsnog alleen vasthouden aan de feiten en dat is dat betaald voetbal tot 1 juni verboden is. Eerder werd wel al duidelijk dat de prijzen van de seizoenkaarten niet zullen stijgen komend seizoen.
Tags

coronacrisis verboden virologen voorspeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Las dat men er in Duitsland vanuit gaat dat er 1,5 jaar zonder publiek zal worden gevoetbald. Mocht dit ook in Nederland zo zijn dan gaat het een goedkoop seizoen worden...
+2/-0

 
4 jaar geleden (gewijzigd)
Dit blijf ik bijzonder vinden. Welke helderziende weet hoe de wereld er over 1,5 week uitziet? Laat staan over 1,5 jaar... Waarom lopen zoveel mensen, zo ver voor de troepen uit?

Er zullen in de toekomst zeker mensen komen te overlijden aan COVID-19, zoals er zoveel mensen overlijden aan zoveel andere ziektes. Moeten we daarvoor de hele wereld op slot houden de komende jaren?
+2/-1

 
4 jaar geleden
Yassera, tot er 'n vaccin is zullen we (deels) met deze maatregelen moeten leven vermoedelijk. 't virus verliest aan kracht, maar zal zonder vaccin niet verdwijnen.
+2/-0

 
4 jaar geleden
En ik blijf het bijzonder vinden dat "gewone mensen" meer expertise denken te hebben dan de daadwerkelijke experts. Denken dat het over anderhalve week allemaal anders gaat zijn is naief en niet reeel.
De wereld zit echt niet op slot enkel omdat er een paar mensen dood gaan aan een simpele ziekte.
Hier hoef je geen helderziende voor te zijn.
+2/-1

 
4 jaar geleden
Als de 1,5 meter regel voor lange tijd gaat gelden, dan moeten er in het stadion steeds twee stoeltjes tussen zitten die onbezet zijn. En steeds een rij stoeltjes onbezet.
Ik realiseer me dat ik een rare opmerking maak, maar ik vermoed dat het nieuwe seizoen zo zal gaan starten. Dan kan PSV voor orde 5000 aan kaarten verkopen.
Het gaat voorlopig nog raar worden bij het voetbal, de cafés enz.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Laten we blij zijn - dat Corona nu minder wordt in Brabant en de rest van Nederland.
Dit biedt hoop voor de toekomst, wellicht dat we de regels binnenkort wat kunnen versoepelen?
+3/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
De geluiden die je nu langzaam hoort wordt je niet vrolijk van .Een heel jaar zonder publiek dat wordt afkicken gaat dat lukken.????
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Als we het seizoen uitspelen zonder publiek, krijgen we dan nog iets terug voor de gemiste wedstrijden?
+2/-1

4 jaar geleden
Een voetbalwedstrijd spelen in een vol stadion is naast bijvoorbeeld een festival het allerlaatste wat weer terugkeert naar normaal. Eerst gaan de scholen weer open, dan de sport clubs, dan de horeca, etc. etc. Ik denk niet dat we in 2020 nog in ons mooie stadion zullen zitten. Ik denk het niet beter te weten dan de virologen, want die weten het net als ik ook niet.
+1/-0

 
4 jaar geleden
"Ik denk niet dat we in 2020 nog in ons mooie stadion zullen zitten. Ik denk het niet beter te weten dan de virologen, want die weten het net als ik ook niet."

Als je de virologen het al niet weten, waarom denk jij dan dat we niet meer in het stadion zullen zitten?
+1/-1

4 jaar geleden
Gisteren werd de vraag gesteld wanneer concerten etc. weer plaats kunnen gaan vinden. De deskundigen zeggen 'wanneer er een vaccin is tegen dit virus' dan weet je dat het nog een jaar of anderhalf, misschien wel twee kan duren voor dat dit op de markt is. En tot die tijd zullen stadions, concerten en alle andere grote evenementen niet massaal bezocht mogen worden. Dat is niet alleen een strop voor ons supporters maar voor de hele voetballerij.
+1/-1PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake bakayoko basarnhem brobbey dest dijk feyenoord frankrijk gakpo geertruida gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje reijnders ring rodriguez rosario schouten sepp simons strijdplan vaio veerman vitesse weghorst xavi