Transparent
Inloggen
Sluiten

'KNVB wil competitie rond 1 oktober beginnen, zoveel mogelijk wedstrijden met publiek'

22 april 2020 09:37 - Volkskrant.nl
Foto: Pro Shots

"KNVB wil competitie rond 1 oktober beginnen, zoveel mogelijk wedstrijden met publiek"; image source: Pro Shots

De Volkskrant weet te melden dat de KNVB rond 1 oktober de competitie wil laten starten. De voetbalbond heeft een scenario uitgewerkt waarin het tijd wil rekken om zoveel mogelijk wedstrijden met publiek te kunnen spelen. Wedstrijden zonder publiek zou de sector niet al te lang vol kunnen houden. Zestig tot zeventig procent van de wedstrijden zullen in dit geval pas in 2021 gespeeld gaan worden en de bedoeling is om in het volgende kalenderjaar vaak twee keer per week te spelen.

Meer op Volkskrant.nl




Tags

knvb rekken volkskrant zeventig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wat een vreemd artikel hier, het lijkt zo net of de KNVB de resterende wedstrijden na 1 oktober wil uitspelen. Uit het Volkskrant artikel blijkt echter dat het om seizoen 2020-2021 gaat en dat de KNVB dat op 1 oktober wil starten. Zulks in de hoop dat tzt er met publiek gespeeld kan worden.
+2/-0

 
site-admin 4 jaar geleden
Je hebt helemaal gelijk. Verkeerde woordkeuze en daardoor werd het een vreemd bericht. De tekst is inmiddels aangepast.
+3/-0

4 jaar geleden
Ik wil, hij wil, zij willen.
Ik wil een lolly en een playstation.

Stelletje roeptoeters! Ik durf nu al wel te voorspellen dat, mocht corona onder controle zijn en alle maatregelen aan het einde van de zomer worden opgeheven, o.a. burgemeesters in oktober nog steeds veel belangrijkere zaken aan hun hoofd hebben dan voetbal met publiek.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Misschien dat gemeente, PSV en politie een keertje wat efficienter werken en bij de minste aanleiding de bekende raddraaiers /veerplegers eens flink oppakken en dan zijn wat agenten om het verkeer te regelen en een paar om ruzies te beslechten meer dan genoeg.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik zou het nieuwe seizoen beginnen met de wedstrijden die nu niet gespeeld zijn. Dan kan je de wedstrijden ook gebruiken om huidige seizoen af te sluiten. Natuurlijk is de selectie niet helemaal gelijk. Maar als je nog een " winnaar" wil aanwijzen is dat misschien wel zo eerlijk?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aap afm bardet belasting bla bosz business eredivisie feyenoord hendrikus kompas kou kroes ofwel oost praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen sandler seat seizoenskaart skipper soccernews soubavaria sparta utrecht voorkennis