Transparent
Inloggen
Sluiten

'Seizoenkaarthouders ontvangen over anderhalve week voorstel over afgelopen seizoen'

1 mei 2020 20:59 - Twitter Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

"Seizoenkaarthouders ontvangen over anderhalve week voorstel over afgelopen seizoen"; image source: Pro Shots

Op dinsdag 12 mei ontvangen alle seizoenkaarthouders van PSV een voorstel over afgelopen seizoen. Dat meldt Rik Elfrink via Twitter. De Eredivisieclubs hebben afgesproken hier gezamenlijk in op te trekken. Ondanks dat al duidelijk is hoe het idee zal zijn wacht PSV ook tot die datum.
Tags

elfrink

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Seizoen 2020-2021 wordt een nog veel groter probleem.
Ik kan me goed voorstellen dat iedereen van 50 jaar en ouder zich genoodzaakt voelt zijn seizoenskaart op te zeggen. Vooral die groep zal dit soort samenscholing voor lange tijd gaan ontwijken.
+1/-0

 
4 jaar geleden
En bedankt alvast ,wat een domme gedachten..
+2/-1

 
4 jaar geleden
Wat is hier nou dom aan ?
Het is gewoon de realiteit onder ogen zien dat tav de seizoenkaarten PSV enorme problemen op zich af ziet komen. Het gedrag van mensen zal sterk verandert zijn, vooral voor degene ouder dan 50 jaar.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Dus ik met me 58 jaar moet maar thuis blijven ,,80+ is eerder gevaar nou ik ben gezond gelukkig ....Gaat dan leeg worden overal met de 50+ mensen die er niet meer bij horen........
+2/-0

 
4 jaar geleden
Goed te lezen dat je gezond bent,
Mijn post is helemaal niet negatief bedoeld, en ik schrijf nergens dat mensen van mij thuis moeten blijven. In het tegendeel, ik hoop dat veel mensen naar buiten gaan en daar heb ik op dit netwerk nog veel kritiek op gekregen.
Ik schrijf juist dat ik me goed kan voorstellen dat mensen van 50 en ouder door de angst zelf thuis willen blijven, en niet meer naar het stadion durven.
Goed dat jij er nog op uit durft te trekken, maar ik denk dat er ook veel zijn die niet meer naar plekken met grote massa's durven te gaan. Ik vrees dat dit tav de seizoenskaarten gevolgen gaat hebben.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik denk dat ze de gemiste wedstrijden van dit seizoen eraf halen voor komend seizoen.
+1/-0

4 jaar geleden
is te gek voor woorden dat jij zegt dat mensen boven 50 j waarschijnlijk thuis blijven,,,ik ga zelf al bijna 50 j naar psv kijken en zal er zeker niet voor thuis blijven,,,is op reactie van woutererik
ben wel benieuwd hoe ze het gaan regelen met de gemiste wedstrijden , wij hebben meerdere seizoenskaarten op onze naam , omdat wij vaak met groep gaan kijken , maar wel door 1 persoon betaald vooraf
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.834 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi