Transparent
Inloggen
Sluiten

Luc Nilis: 'Voor PSV sta ik altijd open'

5 mei 2020 13:56 - ED.nl
Foto: Pro Shots

Luc Nilis: "Voor PSV sta ik altijd open"; image source: Pro Shots

Voor Luc Nilis zal PSV altijd een optie blijven. Dat geeft het clubicoon aan tegenover het Eindhovens Dagblad. "De komende periode laat ik alles even rustig op me afkomen. Hopelijk kunnen we snel weer in een normale wereld voetballen, dat is voor nu het belangrijkste. Voor PSV sta ik altijd open", aldus Nilis. "Ik heb altijd het idee gehad dat een club veel baat heeft bij specifieke linietrainingen voor aanvallers en dat is ook iets wat me goed ligt."

De Belg vertrok twee seizoenen geleden uit Eindhoven om bij VVV-Venlo aan de slag te gaan als assistent-trainer. Omdat de Limburgers vanwege de coronacrisis moeten bezuinigen zal hij komende zomer moeten vertrekken uit Venlo.

Voor hij naar VVV-Venlo vertrok werkte hij bij PSV als spitsentrainer en werkte toen onder meer met Luuk de Jong, Steven Bergwijn en Jürgen Locadia. "Wat ik mooi vond, was dat Steven me onlangs nog een bericht stuurde toen hij naar Tottenham vertrok. Zoiets doet heel veel met me", zo geeft hij aan. "Het is een vorm van dankbaarheid die me plezier geeft in wat ik doe en ook de kracht om verder te gaan. Als jonge spelers talent hebben én de bereidheid om iets te willen leren, kun je ze ook iets leren en vaak ook de details die bepalen of ze echt doorbreken."

Meer op ED.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

nilis vvv bereidheid bergwijn bezuinigen coronacrisis dankbaarheid jong linietrainingen locadia spitsentrainer tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Welkom Luc. Wij ook altijd voor jou.
+5/-0

3 jaar geleden
Ik moet vrijdag toch naar Venlo, zal ik 'm gelijk oppikken?
+6/-0

3 jaar geleden
Waarom vertrok hij destijds überhaupt?
+2/-0

 
Hij wilde vast met een eerste elftal aan de slag kunnen gaan, dat kon (toen) niet bij PSV
+2/-0

3 jaar geleden
Wat een speler was dat he. Spelers uit die categorie zullen er niet meer gauw langs komen en zeker niet zo lang blijven als Nilis toendertijd.
+3/-0

Ff realistisch blijven, Ja Luc is een HELD, maar hoe kan PSV dit realiseren terwijl dat ook PSV gaat bezuinigen/reorganiseren om de crisis te overleven? Mocht PSV goede zaken doen is Luc zeker en vast welkom !!
+2/-0

3 jaar geleden
Als er nog geld is terug halen......
+1/-0

reactie verwijderd

3 jaar geleden
PSV zoekt neem ik aan een nieuwe technisch directeur en een groep scouts. Als we die faalhazen kwijtraken dan is er geld om Luc aan te stellen
+1/-0

3 jaar geleden
Was een prima voetballer. Overigens weinig uitstraling, maar anders had hij nooit zo lang voor PSV gespeeld. Maar na zijn actieve carrière bij PSV is de man toch wel aardig afgegleden. Dat boek las ook al niet lekker weg. Waarvoor terughalen? Papieren functie als ambassadeur? Mwah. Traptechniek trainen en bijbrengen? Daar hebben wij Willy van der Kuijlen toch al voor. Heb ik trouwens in meer dan één opzicht altijd een vergelijkbare voetballer gevonden. Alleen gedurende een nóg langere periode.
+1/-0

3 jaar geleden
Mooi dat Steven dan zijn berichtje stuurt!
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage