Transparent
Inloggen
Sluiten

'Jeroen Zoet in beeld bij 1. FC Union Berlin'

5 mei 2020 22:28 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Jeroen Zoet in beeld bij 1. FC Union Berlin"; image source: Pro Shots

Jeroen Zoet kan zijn loopbaan mogelijk gaan vervolgen in de Duitse Bundesliga. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de doelman in beeld is bij 1. FC Union Berlin. Zoet is een van de kandidaten om de nieuwe eerste doelman te worden, maar er zijn nog meer keepers daarvoor in beeld. Eerder werd de international ook al gelinkt aan het Turkse Besiktas.

Zoet heeft nog een contract tot de zomer van 2021 bij PSV. Van zowel de club als trainer Roger Schmidt hoeft hij niet weg. Mocht hij in Eindhoven blijven zal hij met Lars Unnerstall moeten strijden om een plek onder de lat.

Meer op ED.nl




Tags

zoet berlin union besiktas bundesliga roger schmidt unnerstall

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Gevalletje strik erom? Hij zou morgen blijven, maar waarom? #bedanktjeroen
+1/-0

3 jaar geleden
Verkopen. Hij is te wisselvallig.
+1/-0

reactie verwijderd

3 jaar geleden
Lullig voor Jeroen. Heeft het toch jaren goed gedaan. Maar ja topsport is best hard. Nu naar zo'n tweederangs club..
+1/-0

3 jaar geleden
Hij zou echt niet op deze manier via de achterdeur PSV moet verlaten. Nieuw seizoen, nieuwe kansen, zeker met Schmid als trainer. Jeroen heeft echt een betere trap dan Unnerstal, en is meevoetballend echt wel beter. Hervindt hij zijn oude nivo tjdens de de voorbereiding en overtuigd hij Schmid, dan zou hij zo weer als 1e doelman kunnen beginnen.
+1/-0

3 jaar geleden
Dit is al beter dan die turkse club waar hij onlangs nog mee in verband werd gebacht. Prima leven in Berlijn.
+1/-0

Ik zou op die leeftijd kiezen om de strijd aan te gaan met Lars.
+1/-0

3 jaar geleden
Bye bye, zwaai zwaai. Eigenlijk altijd een vrij matige keeper geweest. Bij vlagen goede periodes, zoals tijdens 2014/15 én uiteraard de CL-campagne het daaropvolgende seizoen. Tijdens 2e helft seizoen 2018/19 samen met Mark van Bommel (& ook wel Daniel Schwaab) de hoofdschuldige voor het mislopen "dooie landstittel". Daarna verwerd hij van een matige keeper tot een ronduit belabberde parodie op een doelman. Next.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje