Transparent
Inloggen
Sluiten

Streven kabinet blijft betaald voetbal vanaf 1 september

6 mei 2020 19:43
Foto: Pro Shots

Streven kabinet blijft betaald voetbal vanaf 1 september; image source: Pro Shots

Het kabinet streeft nog altijd om vanaf 1 september betaald voetbal weer toe te laten. Dat werd woensdagavond duidelijk tijdens de persconferentie van minister-president Mark Rutte. Vanaf die datum is het voor iedereen weer toegestaan om te sporten en ook wedstrijden in het betaald voetbal zijn dan toegestaan. Dit is wel onder voorbehoud dat het coronavirus onder controle blijft.

Evenementen zijn nog niet toegestaan en dat lijkt te betekenen dat de wedstrijden vooralsnog zonder publiek afgewerkt gaan worden. De Volkskrant meldt dat het streven is om evenementen vanaf 1 januari 2021 weer toe te staan. Het kabinet presenteerde zelf alleen de maatregelen die tot 1 september versoepeld moeten worden.




Tags

kabinet coronavirus minister rutte volkskrant voorbehoud

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Klopt, maar dan wel zonder publiek lijkt me. OF heel beperkt publiek #laatsteisonmogelijk
+3/-0

 
3 jaar geleden
Als er overal beperkt publiek kan tegen die tijd, kan het in het voetbal ook. Beter 500 mensen in het stadion dan nul.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Lijkt me dat het of allemaal is, of helemaal niemand.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Precies! Het is voorlopig, tot er een vaccin is, allemaal niet.

Maar als er 500 mensen het stadion in mogen moet je dat natuurlijk wel doen. Verkoop 400 van die kaarten maar mooi aan de verwende rijke stinkerds in dit land. Prins Bril en z'n makkers kunnen dan fijn voor 10.000 euro per kaartje de club in leven houden. 400 x 10.000 euro = kassa! De helft van de opbrengst voor de club en de andere helft in een noodfonds om supporters in nood te helpen.
De overig 100 kaarten weggeven aan kinderen, ouderen, zorgpersoneel, mensen die alles kwijt zijn, enz..
+1/-0

 
3 jaar geleden
Idd. Anders ga je krijgen wie wel wie niet of de keuze wie welke wedstrijd krijgt. Is trouwens amper tot helemaal niet te doen.
+1/-0

3 jaar geleden
Tja als er pas vanaf 1-1-2021 publiek mag komen, dan maar een halve seizoenkaart. Ik ga niet nog een keer betalen voor noppes. Het is wel welletjes geweest.
+1/-0

3 jaar geleden
Als we geluk hebben is het met publiek begin 2021 eerder echt niet ......
+1/-0

3 jaar geleden
Zonder publiek, mooi dan kunnen de spelers mooi ook 30% van hun salaris inleveren en ga ik dus niet voor noppes een kaart afnemen. Ben klaar met de emotionele chantage, dit ga ik, net zoals de spelers, zakelijk inzetten. Leveren zij niks in, dan ik ook niks.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hé da's toevallig, ik heb het ook constant over emotional blackmail. En daar komt het inmiddels natuurlijk wel op neer. Zolang er maar geen sprake zal zijn van échte chantage: "nu geen kaart? - achteraan aansluiten!". Maar goed, zo'n vaart zie ik het niet lopen. Andere uiterste is overigens niet denkbeeldig: massale opzeggingen en dus in toekomst veel aanbod. En ga dat maar eens terug zien te krijgen met het belabberde transferbeleid en abominabele voetbal waarmee de supporters bestookt worden.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje