Transparent
Inloggen
Sluiten

'FC Emmen-verdediger Glenn Bijl in beeld bij PSV'

10 mei 2020 15:16 - RTV Drenthe
Foto: Pro Shots

"FC Emmen-verdediger Glenn Bijl in beeld bij PSV"; image source: Pro Shots

Volgens RTV Drenthe staat Glenn Bijl in de belangstelling van PSV. De rechtsback van FC Emmen geeft zelf aan van niets te weten. "Ik weet het niet en in deze onzekere tijd kan ik ook beter nergens op reageren. Het is voor heel veel clubs nog onzeker", aldus Bijl. "Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin, maar natuurlijk heb ik ook persoonlijke ambities.

De verdediger heeft nog een contract tot 2022 in Drenthe. Afgelopen seizoen had hij nog een hoofdrol in het thuisduel tegen PSV. Hij scoorde vanaf eigen helft, maar na tussenkomst van de VAR werd zijn treffer afgekeurd. Hij gaf vervolgens wel een assist bij het duel dat in 1-1 eindigde, maar zelf werd hij in blessuretijd met rood van het veld gestuurd.

Meer op RTV Drenthe


Tags

bijl emmen glenn drenthe var

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 weken geleden
Ik mag toch aannemen dat dit een broodje aap verhaal is, misschien kan hij komen om jong psv te versterken, maar verwacht dat wanneer Dumfries gaat, PSV vol gaat voor groninger Zeefuik!
+2/-0

 
4 weken geleden
Hebben wij de opvolger van Dumfries niet gewoon al in onze selectie?
+2/-0

 
4 weken geleden
Ja, dat klopt, Teze, maar die vind ik niet zo ver als Zeefuik nu is, ik ben van mening dat Zeefuik een potentiële miljoenen speler kan worden, net als Dumfries! Ik zou Teze 1of 2 seizoenen verhuren aan een subtopper, en met zeefuik in eerste instantie beginnen, met Sambo daarachter als invaller?!
+2/-0

 
4 weken geleden
Nou dat weet je nooit met JdJ. Boscagli scoorde ook ooit tegen psv en gaf een assist bij Nice. 2 weken later speelde hij bij psv.. Tja je moet wat zonder scouting he.
+1/-0

 
4 weken geleden
Wat wil je met je scouting dan? Scouten tot je erbij neervalt om er dan achter te komen dat niemand naar PSV wil/kan?
Scouten is zo 1990.
Tegenwoordig werkt men met een transfermarkt. Als in.. markt. Er word troep aangeboden en dat is wat je kunt kopen, niks meer niks minder. PSV is dan ook nog eens de 36e in de rij. De rotzooi die overblijft voor PSV kun je dan nog ff 2 weken 'scouten'. Dat is scouten anno 2020.
Alleen in de jeugd, Vietnam, Bangladesh, Uganda, etc. kun je nog een beetje oldschool scouten.
+1/-1

 
4 weken geleden
Ik denk @riverside dat Schmidt bij het aantrekken van spelers met verrassende namen kan komen. Of Bijl daarbij hoort weet ik niet. Hij zal vermoed itt veel andere trainers op heel specifieke kwaliteiten van een speler letten, minder op de multi-functionaliteit. Dat heeft ten eerste te maken met 'de juiste poppetjes op de juiste plaats' in zijn (strak) syteem te maken, en ten tweede dat je dan meer waar voor je geld kunt krijgen aangezien die spelers wat minder in het oog zullen springen van de meeste andere grotere clubs. En, er zal op de centjes gelet moeten worden de komende tijd, jaren.
+2/-0

4 weken geleden
PSV heeft interesse in rechtsback Zeefuik van Groningen, Pachonik van VVV, en nu Bijl van Emmen. Dan moet de interesse in Dumfries wel erg concreet zijn. Toch zou ik juist nu vertrouwen geven aan de talentvolle Sambo. Een jongeling zou ik nu wel aandurven met een ervaren en oudere verdedigers naast zich.
+1/-1

 
4 weken geleden
Nou.... van die ervaren verdedigers is alles nog ver te zoeken! Sambo komt voor de toekomst, maar nu nog niet! Ik hoop op dit kwartet, waarvan ik denk dat dat realiseerbaar is, mits onze nieuwe trainer dit uiteraard ook ziet zitten.... misschien heeft hij een ander lijstje, maar ik zou hiervoor gaan:
Zeefuik-Bruma-Viergever-Rodriquez
+2/-0

 
4 weken geleden
Vergeet Rodriguez (voorlopig) maar, die is veel te duur in salaris.
van Aanholt daarintegen is wel een speler, die betaalbaar is en waarschijnlijk wel in het spel van Schmidt past.
+1/-0

 
4 weken geleden
Zeefuik is een Willems maar dan zonder banaan. Van de andere kant, als ik Sambo de overstap zag maken van onder 19 naar smaakmaker bij jong, zet me dat toch aan het denken. Teze is wel verder, maar schijnt een moeilijker karakter te hebben.
+1/-0

killermfc (geschorst)
4 weken geleden
Waarschijnlijk weer zo'n hier inmiddels gebruikelijk, niet geverifieerd, onzinbericht, maar idd met John de Jong weet je het maar nooit.

De nivellering heeft toegeslagen. Net als komkommertijd.
+2/-0

4 weken geleden
Ieder speler van kleine clubs die tegen PSV een rol speelt word naderhand aan PSV gelinkt;-)
+3/-0

4 weken geleden
Tja.. rekening moeten houden met 30 miljoen verlies en een prijskaartje van maar 15 miljoen om de nek van onze aanvoerder.. dan kom je dus uit bij Glenn Bijl.

Daar waar ik eerst nog overtuigd was dat dit een broodje-aap moest zijn vrees ik toch dat het wel eens waar kan zijn.
Ik wilde nog sarcastisch toevoegen dat we nu alleen nog maar Jan-Arie van der Heijden als nieuwe CV en Michiel Kramer als nieuwe spits op moesten pikken, maar ik vrees dat zelfs die niet haalbaar zijn.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 28.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay albert bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein racisme schatting simons sir tinus topper trestena trump woordje zorg