Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV komt met speciaal benefietshirt voor Rode Kruis

15 mei 2020 11:25 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV komt met speciaal benefietshirt voor Rode Kruis; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt PSV dat het in samenwerking met het Rode Kruis speciale benefietshirts heeft laten maken. Een limited edition van het thuis- uit en derde shirt zijn in beperkte oplage geproduceerd en worden verkocht ten behoeve van het COVID-19 hulpaanbod van het Rode Kruis in Zuidoost-Brabant. In plaats van 'Metropoolregio Brainport Eindhoven' staat nu 'Eendracht maakt macht' op de borst.

De winst die normaal gesproken op het shirt wordt gemaakt gaat in zijn geheel naar het Rode Kruis. De shirts zijn verkrijgbaar voor € 85,- per stuk en zijn zowel online als in de FANstore in het Philips Stadion te koop.

Meer op PSV.nl


Tags

kruis benefietshirt benefietshirts borst brainport covid edition eendracht fanstore hulpaanbod limited macht oplage zuidoost

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Shirt in eens 50 euro duurder geen xxl ,wat denkt PSV dat we een geld boom hebben net ons PSV geholpen ,SCC komt er aan en shirt Puma natuurlijk...Had dat op het nieuwe shirt gedaan .....
+5/-4

 
3 weken geleden
Ja hè hè, anders maken ze er geen winst op. En laat nou net die winst afgestaan worden voor het goede doel.
+4/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Goede actie en een mooi shirt!
Jammer dat er nooit mee gevoetbald gaat worden.
+3/-1

3 weken geleden
Beetje onder druk van Umbro tot stand gekomen, zo lijkt het. Timing is niet alles, maar zal zeker goed bedoeld zijn.
+4/-1

3 weken geleden
PSV mag mijn geld van de wedstrijden van afgelopen seizoen houden, maar die plus minus 60 euro stort ik wel rechtstreeks naar het rode kruis
+3/-1

3 weken geleden
Waarom is dit niet van Puma ? Wat moet je met die Umbro.
+2/-1

 
3 weken geleden
Omdat Umbro nog anderhalve maand de sponsor is. Had je zelf ook wel kunnen bedenken.
+2/-3

 
3 weken geleden
Dan wacht 1,5 maand. Wie wil dit nou nog. Als je dit nu aanbiedt voor 3 knaken.
+1/-1

 
3 weken geleden
Dan wordt er geen winst gemaakt en gaat er dus ook niks naar het Rode Kruis. Dat is nu net de bedoeling van deze actie...

Daarbij als ze dit in juli pas zouden doen, zou je wel beginnen te zeiken dat dit veel te laat was en ze hier in april/mei mee hadden moeten komen. Zo opzichtig zijn die berichten van jou tegenwoordig ook wel.
+1/-1

 
3 weken geleden
In juli kan dit shirt niet want dan hebben ze Puma.
+1/-0

3 weken geleden
Dat er nog mensen zijn die negatief reageren op dit TOP initiatief van een TOPclub... ongelofelijk. Je hóéft het shirt niet te kopen hè.
+5/-3

 
3 weken geleden
Daarentegen is er niks met de vraag 'waarom een club die haar supporters vraagt om af te zien van compensatie in dezelfde week aan diezelfde supporters vraagt om nog even een shirtje te kopen voor het goede doel'.

Het heeft nogal een hoog 'kijk ons een goed bezig zijn' gehalte en daar ligt de laatste jaren nogal de nadruk op bij PSV. Persoonlijk heb ik daar helemaal niets mee. Ik ben helemaal voor de maatschappelijke rol die de club neemt maar dit ligt er allemaal iets te dik bovenop.
+6/-3

 
3 weken geleden
Aandacht is een vies woord voor Nederlanders, maar dat is toch echt letterlijk wat hier nodig is. Aandacht voor een goed doel.
+2/-1

 
3 weken geleden
Dit gaat niet om de club maar om het Rode Kruis. En niet iedereen heeft een seizoenskaart...
+5/-1

 
3 weken geleden
Mee eens. Er is de laatste jaren een overdaad aan "kijk ons een goed bezig zijn" in NL op de TV. Of de zaken in het echt ook goed uitpakken daar wil men liever zich niet in verdiepen.
Aangezien alle supporters die hun seizoenskaart verlengen geen zekerheid hebben zou een gratis shirt bij de seizoenskaart-verlengers wel terecht zijn. Dan maak je een goed gebaar naar degene die ook echt de pijn financieel met je delen.
+3/-3

 
3 weken geleden
Dus een paar(!) drammers met hun onzekerheidjes over hun seizoenskaart zijn zieliger en hulpbehoevender dan de mensen die hulp van het rode kruis nodig hebben???

Zielig.
+5/-2

 
3 weken geleden
Je maakt een geheel eigen interpretatie van mijn post naar Nikiforov.
+2/-2

3 weken geleden
Je had( bij wijze van spreken) met de nieuwe kledingsponsor aankomend seizoen kunnen spelen, met deze opdruk! En brainport op de achterzijde! Dan denk ik dat meer mensen het shirt hadden gekocht!
+2/-0

3 weken geleden
Wat een geldklopperij, vreselijk!
+2/-1


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 28.001 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afellay albert bijwerkingen corona demonstratie demonstraties demonstreren dqt eer flitsphirips fox halsema klompje koen kwakzalverij legende loze mank nederland plein racisme schatting simons sir tinus topper trestena trump woordje zorg