Transparent
Inloggen
Sluiten

Daniel Schwaab per direct vertrokken bij PSV

20 mei 2020 18:59 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Daniel Schwaab per direct vertrokken bij PSV; image source: Pro Shots

Daniel Schwaab is per direct vertrokken bij PSV. Dat meldt de club via de officiële website. De verdediger heeft toestemming gekregen om zich bij zijn familie te voegen. Het contract van Schwaab loopt na deze zomer af en hij heeft de club laten weten een korting op zijn laatste twee maandsalarissen te accepteren. "Dit genereuze gebaar typeert Daniel als mens. We gaan hem missen", geeft technisch manager John de Jong aan.

In 2016 tekende Schwaab een contract bij PSV en na ruim honderd wedstrijden vertrekt hij nu definitief met een Johan Cruijff Schaal en een landstitel op zak. "Ik kijk met een goed gevoel terug op de voorbije vier seizoenen", aldus de Duitser. "Spelen om de prijzen heeft als gevolg dat je hoogte- en dieptepunten meemaakt. Mijn tijd bij PSV vormt daarop geen uitzondering. Toch overheersen de positieve gedachten. Ik ben blij dat ik deze stap in 2016 heb gezet."

Schwaab vindt het vanzelfsprekend dat hij heeft voorgesteld om zijn salaris voor de komende twee maanden bij te stellen. "PSV geeft me de ruimte om terug te keren naar mijn gezin. In de voorbije maanden heb ik die mogelijkheid ook gekregen. In mijn ogen is het logisch om dan een gedeelte van het salaris in te leveren. Ik ben immers niet meer actief voor PSV", zegt hij daarover. "Ik ben er trots op dat we ook met de hele groep een akkoord hebben bereikt over een tijdelijke salariskorting. We leven in een moeilijke tijd, maar het is goed dat iedereen beseft dat we de financiële gevolgen alleen samen kunnen oplossen."

Meer op PSV.nl


Discussieer mee op de forums


Tags

schwaab dieptepunten genereuze jong korting landstitel maandsalarissen meemaakt salariskorting zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Mooie kerel maar niet goed genoeg voor PSV. Had ook niet nog een seizoen terug moeten worden gehaald.
+2/-2

 
5 maanden geleden
Ach ja, de alternatieve waren niet veel beter. En hadden we voor de prijzen gespeeld was ik maar wat blij geweest met Swaab erbij als back-up
+3/-0

 
5 maanden geleden
Mwah.. ik vond dat Baumgartl het aardig deed, totdat Schwaab kwam. Baumgartl maakte ook foutjes en zou er vast nog meer hebben gemaakt, maar Baumgartl is de toekomst en met Schwaab ging het niets beter.
+2/-0

 
5 maanden geleden
We zaten toen in een moeizame periode in de tijd dat Mark van Bommel coach was.
De verdediging, het middenveld... het zat allemaal in een dalende lijn, toen hebben ze Schwaab teruggehaald in de hoop wat rust in de verdediging te krijgen.
Echter het ging niet veel beter uiteindelijk werd Mark van Bommel ontslagen, daarna kwamen we in een stijgende lijn terecht.
+1/-1

 
5 maanden geleden
Onzin. Het team stond in het begin van het seizoen uitstekend. Pas toen er opeens zo nodig overal gerouleerd moest worden en ook Schwaab in de ploeg kwam, stortte alles als een kaartenhuis in elkaar.
+2/-0

5 maanden geleden
Een korting ? Wat dacht je van gewoon hillemol NIKS mir Swaap
+1/-7

 
 
5 maanden geleden
Van Schwaab richting PSV bedoel je ? Hij is per direct weg. Waarom dan nog 2 maanden zijn vakantie met zijn familie sponsoren ? Het is een fijne vent, sympatiek ook, maar hier slaat de Jong weer een modderfiguur. Die vind het nog netjes ook... komop man !
+1/-10

 
5 maanden geleden
Hij heeft een contract tot 30 juni, dus het recht doorbetaald te worden. Wat moet de Jong dan doen?
+6/-0

 
5 maanden geleden
Gewoon hier houden, als hij zo graag weg wil: contract in laten leveren. Heeft hier al zat binnengeharkt. Door zijn schimmige actie vorig jaar Baumgartl aangekocht die daarna op de bank kwam. Ook een jaarsalaris wat eigenlijk niet nodig was, door... Schwaab ja. Begrijp me niet verkeerd, vind het een hele sympathieke vent, maar komop. Hij wil naar huis, lever dan je contract in. Het is toch een prof ? De Jong in ieder geval niet.
+1/-10

 
5 maanden geleden
Met jou maken we vrienden!

Je wil dus dat De Jong Schwaab nog even (voor een kansloze zaak) voor de rechter gaat slepen voor die 2 maanden loon of zo? Of dat De Jong z'n afspraken niet nakomt en PSV in de shit helpt door contractbreuk en zichzelf en PSV daarmee onbetrouwbaar maakt?
Of wil je een aardige kerel die uit z'n contract loopt, z'n familie al jaren mist en die kampioen met ons is geworden, nog even 2 maanden nutteloos rondjes laten lopen?
+10/-0

 
5 maanden geleden
Wie breekt hier zijn contract ?
+1/-5

 
5 maanden geleden
Je vergeet nog te melden dat hij ook een kampioenschap heeft verprutst in de ufo ;) Nee even alle gekheid op een stokje. Hij heeft gewoon een contract. Hij kan er niks aan doen dat hij niet kan werken. En dat geldt voor heel veel mensen in Nederland op dit moment.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Wat een kort door de bocht reatie Frikandel. Buiten het feit dat er sprake is van een contract en PSV vanuit o.a menselijk oogpunt dit accepteert wil ik reageren op je aantijgingen richting John de Jong. Denk je nou echt dat er binnen PSV niemand is die ook over dit soort 'acceptaties' denkt? Dan kunnen ze beter de hele organisatie van PSV buiten gooien en nieuwe mensen op die plekken gaan zetten.
+4/-0

 
5 maanden geleden
Tja Tony, denk daar maar eens aan als jij om PSV te steunen bijv € 20,00 geeft. Doen we dat met 35.000 man kan Daniel mooi van op vakantie. Wat zijn we dan met onze 'steun' opgeschoten ? Hillemol niks. Blijf er bij, goeie gast, maar een broodvoetballer met een gigantische bankrekening vergeleken met velen hier. Het zou hem sieren als hij gewoon die 2 maanden laat zitten, HIJ wil per direct stoppen ! Ik heb GEEN medelijden net miljonairs, hoe sympathiek ook.
+2/-6

 
5 maanden geleden
Dat is een andere discussie. Je loopt de Jopng te bashen over iets waaraan hij weinig kan doen. Ga als PSV naar de rechter en je verliest. Dat ze vervolgens voor een menselijke oplossing kiezen (zoals PSV vaak doet) heeft ons in het verleden heel veel gebracht. Ik blijf erbij: als je de Jong in deze iets verwijt dan moet je het hoger zoeken en meerderen iets verwijten.
+2/-0

 
5 maanden geleden
Prima dat hij naar huis gaat aangezien hij niks meer zal toevoegen in zijn laatste 2 maanden hier, en ook netjes dat hij een deel van die twee maandsalarissen inlevert, maar er wordt nu vanuit PSV gedaan alsof dit heel speciaal is en als de gehele spelersgroep inlevert dan lijkt me dat toch niet het geval.
Het is hier op het netwerk al eerder gezegd, PSV brengt de laatste tijd hel vaak dit soort maatschappelijk correcte berichten de wereld in om te scoren bij het grote publiek, maar ondertussen kunnen de supporters van veel andere clubs komend seizoen netjes(achteraf) per gespeelde wedstrijd met publiek betalen en mogen alle PSV supporters gewoon het volle pond aftikken.
+3/-4

 
5 maanden geleden
Onzin!
Zodra een speler de club verlaat brengt PSV daar een nieuwsbericht over naar buiten, met tekst en uitleg. Niks geen mooi-weer-show, wel met respect.
Had je liever gewild dat PSV op een zure manier afscheid neemt van spelers, omdat je jezelf zuur voelt? Zoiets als...

PSV neemt afscheid van waardeloze Duitser met kinderachtige heimwee trekjes?

PSV heeft vandaag besloten om Daniel Schwaab de deur uit te trappen, omdat die waardeloze duitser, die ons een titel heeft gekost door een domme fout in Amsterdam, alleen nog maar in de weg loopt. John de Jong heeft het salaris van Schwaab per direct stopgezet en een knokploeg ingehuurd om zeker te weten dat Schwaab zsm op zou rotten en het niet meer zou durven om te klagen over het salaris waar hij nog 2 maanden recht op heeft.
Na wat geklaag van een paar zure supporters heeft PSV ook besloten nogmaals een knokploeg op Schwaab af te sturen om deze zure supporters te compenseren. Gerbrands reageerde blij en zegt opgelucht te zijn dat deze waardeloze duitse kwal eindelijk is opgerot en dat hij hoopt dat de knokploeg van John nog wat centen mee uit Duitsland weet te nemen voor de zeer gekwetste supporters.

Schwaab zelf was niet meer bereikbaar voor een reactie. Bronnen melden dat hij met z'n vrouw en kinderen is gevlucht.
+3/-1

 
5 maanden geleden
Volgens mij vind je hem zelf wel leuk
+1/-3

 
5 maanden geleden
Niemand die zegt dat schwaab iets verkeerds doet. Ik vind het in deze tijden gewoon niet zo speciaal gezien de situatie waar hij, PSV en het heel wereldje zit. PSV brengt het wel zo naar buiten en dat haden ze wat mij betreft achterwege kunnen laten.
Wat mij betreft steken ze die energie beter in een goede oplossing voor trouwe supporters.
+1/-2

 
5 maanden geleden
Dit is juist tekenend voor de warmte van een club als PSV.
Netjes dat hij 2 maanden korting toestaat en zo is psv weer netjes in het gebaar en dankbaar voor zijn inzet de laatste jaren om hem lekker 2 maandjes eerder naar zijn familie te laten gaan. Die man heeft gewoon een contract en moest nog betaald worden, maar dit siert PSV en Schwaab vind ik. Hoop dat ie ooit nog is terugkomt in een andere functie. Die hoop heb ik ook nog steeds voor Timmy Simons.
+7/-0

5 maanden geleden
Daniel, uit alles blijkt dat jij een goed mens bent. Dat is het belangrijkste. Daarnaast ben jij ook een voorbeeldige prof. Dank voor jouw inzet voor ONS PSV.
+12/-0

5 maanden geleden
Af en toe ben ik heel blij dat ik niet meer in de frikandellen zit, ik sluit me dus aan bij laatste reactie
+11/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Nee, ik ben speciaal
+1/-3

 
5 maanden geleden
Zeker veul juin, de tranen springen mij spontaan in de ogen;-)
+5/-2

5 maanden geleden
Jammer , goede speler met een geweldige inzet en de juiste mentaliteit . Af en toe een foutje mag , zelfs de goden maken fouten. Bedankt Daniel , met tijden genoten van je deutsche gründlichkeit . Het ga je goed samen met je familie .
+2/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.989 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bommel bril bruma capriolen cocufan discutabele gakpo gelaten hands hendrix heracles herhaling herhalingen ihattaren jong kamphuis malen overrulen sadilek sangare schermpje schmidt schouder shevchenko sparen uithalen var vhtlsaw viergever zahavi