Transparent
Inloggen
Sluiten

'In eerste uren al duizenden supporters die seizoenkaart verlengd hebben'

27 mei 2020 10:43 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"In eerste uren al duizenden supporters die seizoenkaart verlengd hebben"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad meldt dat in de eerste vier uur dat de verkoop van de nieuwe seizoenkaarten was gestart al bijna 4.000 seizoenkaarthouders de kaart verlengd hadden. De meest populaire variant is met uitstek de All-In kaart, aangezien 72 procent voor deze optie koos. De Fifty/Fifty-kaart werd door 23 procent van de seizoenkaarthouders gekozen, terwijl 5 procent voor de Original-kaart is gegaan.
Tags

duizenden seizoenkaart uren original seizoenkaarten variant

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Neem aan dat we de 20.000 toch moeten halen , anders kans voor nieuwe supporters ...
+3/-1

 
1 jaar geleden
Er zijn nog steeds meer mensen die een kaart willen hebben, dan dat er plekken zijn in het stadion. Ik verwacht niets anders dan dat we dit jaar de seizoenskaarten gewoon weer uitverkopen en met een beetje geluk, krijgen we ook wat nieuwe, jeugdige aanwas...
+5/-1

 
1 jaar geleden
Nu maar hopen dat het stadion ook weer snel open gaat. Minister De Jonge zei nog dat dat alleen kan als er een vaccin is, maar voordat die ontwikkelt en getest is ben je zo een paar jaar verder. Daarom ben ik zeer benieuwd naar de onderzoeken tav doorgave in de buitenlucht. Als bij veel ventilatie de besmetting klein is heeft PSV daarmee een kans om weer supporters toe te laten.
+2/-1

Souza Faria 11 (geschorst)
1 jaar geleden
Toevallig dat het ED weer snel na de mail van PSV met deze uitspraak komt. Benieuwd waar de teller over 2 weken staat. Dacht dat het ED en PSV niet zo goed samen ging maar ze werken nu goed samen.
+4/-0

 
1 jaar geleden
Haha, ik vond het ook al heel toevallig. Goed afgestemd. Was bij compensatieregeling idem dito.
+4/-0

1 jaar geleden
Ik denk dat we genoeg supporters hebben om het stadion (28.000 seizoenkaarten) weer uitverkocht te krijgen.
+4/-1

 
1 jaar geleden
Zojuist kaartje nummer 30 op rij aangevraagd; voor de eerste keer all-in.
Om mij heen hoor ik dat veel mensen kiezen voor all-in, maar toch ook wel een aantal 50-50. Maar ik blijf bij het standpunt dat iedere verlenging goed is, welke dan ook!
+2/-0

1 jaar geleden
Wederom (voor de 46ste keer op rij) de seizoenkaarten voor mijn pa en mijzelf verlengd. PSV: What else?
+1/-1PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.857 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad benfica boscagli corona coronamaatregelen crockett doan drommel dumfries gakpo galatasaray gekkies ginkel gotze james madueke mwene nieuwsbericht nieuwsberichten nikiforov obispo onzin ramalho romario sangare teze vertessen viergever wethoudervanjuine zahavi