Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'PSV wil de filosofie en speelwijze iets veranderen'

29 mei 2020 14:15 - Kicker.de
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "PSV wil de filosofie en speelwijze iets veranderen"; image source: Pro Shots

In een interview met Kicker legt Roger Schmidt uit waarom hij de nieuwe trainer van PSV is geworden. "Zij willen hun filosofie en speelwijze iets veranderen. Dat sprak mij heel erg aan en daarover hebben wij gesproken", aldus Schmidt. "Ik kan me heel goed identificeren met wat ze in Eindhoven willen doen. Na de gesprekken was de beslissing voor mij heel eenvoudig."

Meer op Kicker.de


Tags

schmidt roger identificeren kicker

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
ik stel voor meer winnen, minder verliezen, en tegen kleine clubjes niet afwachten op de counter, maar ze gewoon vol onder druk zetten tot het 3-0 is.
+7/-0

 
2 maanden geleden
En dan vol gas erop blijven houe
+3/-0

 
2 maanden geleden
En ook maar weer eens kampioen worden en een paar potjes CL spelen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
En tegen grote clubs winnen ten koste van alles, winnen winnen winnen, dat alles zodra er verantwoord gevoetbald kan.
+4/-0

2 maanden geleden
Ben zeer benieuwd in hoeverre er rek in deze selectie zit. Er zal ervaring in de as, creativiteit en scorend vermogen moeten bijkomen anders vrees ik dat onze nieuwe trainer tegen een muur gaat lopen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Idd Tony maar die loopt niet lang tegen een muur op, die stapt zo op als hem het niet bevalt. Maar we hebben ervaring met Duitsers qua instelling. Ik denk zowiezo dat we een heel ander elftal gaan zien en zeker een andere opstelling.
+3/-0

 
2 maanden geleden
@Tony, weet je hoe het met Van Ginkel gaat ? Dat vond ik een geweldige speler in de as.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Van Ginkel moet lekker 2 jaar bij Vitesse tekenen, zodat wij eerst eens rustig een jaar kunnen kijken of hij volledig hersteld is, wedstrijd fit kan worden en of hij dan nog van waarde kan zijn voor PSV.
Veel te grote (dure) gok nu.
+1/-2

 
2 maanden geleden
Als hij betaalbaar is voor Vitesse valt het nog wel mee hoe duur die gok is 😅
+2/-0

 
2 maanden geleden
Ik geef toe.. ik moest lachen.

Maar op dit moment is er geen geld beschikbaar voor gokjes. Zekerheid of geld op zak houden, als er al geld is.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Precies want met deze selectie blijft het behelpen. Je hebt niet eens een fatsoenlijke as. Maar dat ze met een eigen spelwijze komen is al een flinke vooruitgang. Bij Bommel deed iedereen maar wat.
+2/-0

2 maanden geleden
Met de huidige selectie kun je echt niks bereiken. Wat van Bommel niet kon, zal met Schmidt ook niet gebeuren.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Hoge verwachtingen van hem, droom kandidaat voor mij, klote dat je nu niet kan doorpakken met spelers, dus creativiteit in eindje maar weer eens aanspreken!
Daar is PSV mee groot geworden, verreweg de kleinste stad met CL winnaar!
Kijk reikhalzend uit naar het voetbal onder deze Duitse nieuwlichter.
Open staan voor veranderingen is toverwoord, dan komt het weer goed met ons clubke!
+2/-0

 
2 maanden geleden
Volgens mij heeft PSV nooit de CL gewonnen (helaas)..
+1/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Het had in 1988 een ander naam , maar het was'm wel degelijk, als jonge suporter mag je best de historie van je club inlezen;-)
+2/-0

 
2 maanden geleden
Haha ja ik was het vergeten. Maar het was toch echt geen Champions League, die is pas in 1992 begonnen namelijk.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Als trainer ben je net zo goed als je materiaal om er even een cliché in te gooien.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Een goede trainer kan net als een goede keeper punten pakken voor de ploeg. Zonder goed management is zelfs de beste selectie niets meer dan los zand met veel individuele kwaliteiten.
+2/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Natuurlijk is dat zo, maar zoals het gaat erom dat er n idee is, wat iedereen uitvoert... daarin ligt de grote kracht van Schmidt, hij had destijds bij Red Bull ook geen sterren ensemble.
Sterren kunnen ook geboren worden in een goed functionerend systeem, zoals Mane!
Enfin veel vertrouwen in Schmidt, geen garanties, maar ik vind het een verstandige en vooruitstrevende keuze van PSV, past goed bij karakter van de regio!
+2/-0

2 maanden geleden
Weet iemand of onze nieuwe trainer een voorkeur heeft voor 4-4-2. Zou ik prima vinden in ieder geval. Mooi Malen en Lammers voorin! Kan zomaar een topduo worden.
+1/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Hij gebruikt vaak een 4-2-2-2 formatie. Direct spel naar voren in balbezit. Snelle passing naar voren met diepgaande spelers. Balverlies hoog en gezamenlijk druk zetten. Focus op zo snel mogelijk balveroveren. Eigenlijk zoals het onder MVB in het eerste half jaar ook ging, waarin we alles wonnen en na de winterstop volledig in elkaar zakte.
+1/-0

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Idd. @Psvislove, onder Bommel werd in het 1evseizoen tot de winterstop perfect op z'n Klopp's gespeeld, daarna ging het mis en was de beginnende trainer zonder ervaring helaas niet in staat dit weer om te draaien. Nooit meer n beginnende trainer hier bij PSV voor de groep zetten.
+1/-0

2 maanden geleden
Iemand met een visie en goed tactisch plan is instaat om een hoger rendement uit deze selectie te halen. Natuurlijk kan er wat versterking bij en zeker in de as van het veld missen we de nodige kwaliteit, maar ons grootste manco is al jaren het totale gebrek aan een fatsoenlijk voetbal veroorzaakt door een totaal gebrek aan positiespel en extreem angstige tactiek. Als heel je elftal uit vorm is, is er meer aan de hand. Je komt niet zomaar bij PSV. Het zal misschien even duren, maar als deze man PSV kan laten spelen als Salsburg destijds valt er naast de PSV fan ook voor de voetballiefhebber weer wat te genieten.
+4/-0

 
2 maanden geleden
Mee eens. Met deze selectie moet je makkelijk tweede kunnen worden. Dat je vierde wordt zegt mij meer over allerlei randzaken er omheen (trainer, staff, etc).
+1/-0

 
2 maanden geleden
Zo denk ik er ook over
+1/-0

reactie verwijderd

2 maanden geleden
We zijn in elk geval snel van Rosario af. Met slappe hap kan deze trainer helemaal niets. 2 zo'n wedstrijden als hij de afgelopen 1,5 seizoen gespeeld heeft en hij staat er ein-de-lijk naast. Zal tijd worden. Geld voor meer van die middelmaat.
+1/-0

4 weken geleden
Ginkel altijd halen, is de benodigde motor op het middenveld, Érick en Jorit erbij, Ryan er voor, Malen en een scorende aanvaller, en je hebt het daar goed voor elkaar.
+0/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.999 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal