Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vélez Sarsfield wilde Maximiliano Romero nog een jaar huren'

2 juni 2020 08:41 - TyC Sports
Foto: Pro Shots

"Vélez Sarsfield wilde Maximiliano Romero nog een jaar huren"; image source: Pro Shots

Volgens het Argentijnse TyC Sports heeft Vélez Sarsfield geprobeerd om Maximiliano Romero nog een jaar te huren van PSV. Waar de spits afgelopen seizoen gratis kon worden geleend, wilde PSV nu 1 miljoen euro hebben. Een bedrag dat Vélez niet kan betalen. Romero zal nu weer terugkeren naar PSV, waar hij een nieuwe kans zal krijgen.

Meer op TyC Sports


Tags

romero velez maximiliano sarsfield geleend tyc

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Voor niets gaat de zon op. Genoeg gedaan nu om Romero te laten 'rijpen'. Vol aan de bak hier en scoren met die hap!
+3/-0

2 maanden geleden
Dat zou wel lekker zijn hè. Als wij spelers die we verkopen voor 10 miljoen nog 2 jaar gratis kunnen huren van de aankopende partij! Maar even serieus, een beetje zorgen baart mij dit wel. PSV is blijkbaar bereid om hem voor 1 miljoen te verhuren. Dat geeft in mijn ogen aan dat PSV op de korte termijn niet al te veel verwachtingen van hem heeft.
+2/-0

 
2 maanden geleden
Jammer inderdaad. Ik verwacht dat juist hij, met de power in zijn spel, iets toe kan voegen aan het nieuwe PSV.
+2/-0

2 maanden geleden
4 doelpunten in de laatse 4 competitiewedstrijden van Velez. De nummer 3 van Argentinië. 21 jaar oud. Ik denk dat dit een prachtig moment is om het eens op de Europese velden te proberen. Ik hoop het! Zo snel mogelijk laten mee trainen, zorgen dat hij topfit aan het seizoen begint en hem serieus de kans geven.
+8/-0

 
2 maanden geleden
Dit is een reactie wat we iets aan hebben, positieve info.
+3/-1

 
2 maanden geleden
"4 doelpunten in de laatse 4 competitiewedstrijden van Velez"
En de rest van het seizoen geen pepernoot geraakt.

(sorry Por)
+1/-0

 
2 maanden geleden
Haha, tja, dat kan best zijn. Al heeft hij niet voor niks 22 vd 23 comp wedstrijden gespeeld lijkt me. Hij zal misschien nog geen nieuwe Ronaldo zijn. Feit is dat hij zich dit jaar behoorlijk staande heeft gehouden. Veel minuten heeft gemaakt. En met vertrouwen en vorm de corona break is ingegaan. Dat zijn wel ff paar belangrijke dingen voor een gast op die leeftijd.
+2/-0

2 maanden geleden
Dus een jaar lang gehuurd voor niets en dat wilde ze nog een jaar snap ik en PSV de 10 miljoen kwijt .Nu terug de kans om het te laten zien anders maar verkopen,hopelijk gaan we eindelijk plezier aan hem beleven...
+2/-0

2 maanden geleden
Dat ze hem nog een jaar willen hebben zegt al veel, dat PSV een miljoen vraagt is een tweede, wel raar dat hun dat zeggen niet te hebben want ze hebben er tien voor gekregen, en PSV moet hem hoe dan ook terughalen wil het hem gaan gebruiken, hij moet echt hier in Nederland zijn, dat hij het kan staat vast.
+1/-0

5 weken geleden
Prima. Malen en gakpo op de flanken... Romero met lammers vechten voor 3e plek in de spits...
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.999 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

albert antonh blanke bruma chelsea daguardo derksen discriminatie diversiteit ehvdgxt fanstore ginkel grappen klompje koen nederland promoten racisme racistisch racistische rafa ras skipper slachtoffer thuisshirt tokkie tolerantie trestena vhtlsaw weegschaal