Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kans op langer verblijf Ricardo Rodríguez blijft minimaal vanwege salaris'

10 juni 2020 08:59 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

"Kans op langer verblijf Ricardo Rodríguez blijft minimaal vanwege salaris"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad benadrukt nogmaals de kans minimaal is dat Ricardo Rodríguez komend seizoen voor PSV zal spelen. Het management van de Zwiterse linksback is de mogelijkheid voor een langer verblijf in Eindhoven blijven onderzoeken, maar zelfs als Rodríguez de helft van zijn huidige salaris inlevert is dat nog steeds veel te hoog voor PSV. Momenteel verdient de verdediger 3 miljoen euro netto per jaar bij AC Milan.




Tags

rodriguez inlevert milan netto zwiterse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Kom op zeg, koop hem voor 1 miljoen. Geef hem een salaris van 1.2 mln. Een tekenpremie van 1 miljoen en bied hem de garantie dat ie na komend seizoen na het ek weer een stap hogerop mag maken en dat hij 30% van de winst krijgt. Hoe beter die speelt hoe meer die dan verdiend. Hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn en kan me niet voorstellen dat psv hier geen geld voor heeft. Dit is prioriteit nummer 1 met een straatlengte voor op de nummer 2. Kost wat kost moet ie aan boord blijven. Maakt iedereen beter die jonge. Anders verkoop je zoet, Hendrix of Rosario om dit te bekostigen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat is precies het punt wat het Eindhovens Dagblad wil maken. Zelfs als hij de helft van zijn huidige netto salaris inlevert, zou hij nog 1.5 miljoen euro moeten krijgen. Dan zit je op een bruto salaris van ruim 2 miljoen euro. Als het allemaal niet zo moeilijk was, had hij al lang een contract getekend.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Krijgen ze in Italië hun salaris netto?
+1/-0

 
Dat krijg je in Nederland aan het einde van de maand ook gewoon
+2/-0

 
3 jaar geleden
Dat is niet vreemd in dat soort situaties. De werknemer (speler) weet weinig van de belasting(druk) van een land waarin hij werk (speelt) en spreekt dus af welk bedrag hij netto wil krijgen.

Maar iedereen in loondienst in NL krijgt zijn salaris ook netto uitbetaald.
+1/-0

 
3 jaar geleden
In Nederland hou je toch echt maar plm. de helft over als je ruim boven gemiddeld verdient. Als je minder verdient gaat er plm. een derde vanaf. We hebben een progressief belastingstelsel. Italie is juist heel gunstig voor voetballers. Daarom hebben ze het daar altijd over netto bedragen.
+1/-0

3 jaar geleden
Zou een gemiste kans zijn. Wel 10 miljoen (en ook een riant salaris) willen uitgeven aan de bijna 30-jarige Van Aanholt maar niet bereid zijn tot deze investering in Rodriquez.

Ik begrijp dat het andere financiële potjes zijn en men wil waken voor scheve verhoudingen in de selectie maar dit is wel de categorie 'buitenkansjes' zoals Guardado en Moreno dat waren.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Idd, gewoon met tekengeld oplossen. Als we iets gezien hebben is dat het aan deze ervaring ontbrak 1e helft seizoen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
"Wel 10 miljoen (en ook een riant salaris) willen uitgeven aan de bijna 30-jarige Van Aanholt maar niet bereid zijn tot deze investering in Rodriquez."

Denk je nou echt dat PSV nu nog 10 miljoen voor Van Aanholt uit kan geven?? Die 10 miljoen was voor corona.
+2/-0

 
3 jaar geleden
10 miljoen voor een linksback zonder restwaarde was 'voor corona' al bezopen.
Wat dat betreft mogen we heel blij zijn dat deze fout niet is gemaakt en de Bergwijn Euro's nog op zak zijn.

Stel dat het nu 5 miljoen is dan nog is Rodriguez wat mij betreft altijd een betere optie. Transferbedrag zal lager zijn, international en 2 jaar jonger.
+2/-0

 
3 jaar geleden
De Bergwijn miljoenen zijn niet meer op zak. Die zijn/worden gebruikt om gaten te vullen. Er is dus ook geen 5 miljoen meer voor Van Aanholt of wie dan ook.
+1/-1

 
3 jaar geleden
32 miljoen om gaten op te vullen? Je moet niet alles uit je duim zuigen. Er is geen enkel bericht geweest hoe of wat er precies met die 32 miljoen gaat gebeuren.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Die berichten zijn er wel degelijk, maar wil men niet lezen of zo. Denk je dat spelers gekort worden, terwijl PSV 30 miljoen heeft om transfers te doen?
Gerbrands heeft eerder al aangegeven dat PSV tot de winter zo'n 30 miljoen aan inkomsten zal missen door het spelen zonder publiek en dat komt niet alleen door de verkoop van clubkaarten of losse kaarten.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Die 30 miljoen was als PSV een heel seizoen zonder publiek zou moeten spelen, tot de winterstop zou ongeveer 17 miljoen euro aan inkomsten zijn die misgelopen worden. Veranderd verder weinig aan jouw bericht dat er aan alle kanten flink bezuinigd zal moeten worden en je het kan vergeten dat PSV aankomende zomer flink de transfermarkt op kan als er verder niemand meer verkocht wordt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Prima, dan zeggen we voor het gemak even dat we nu alleen 30 miljoen tekort komen voor een seizoen zonder publiek (de schade is en wordt nog veel groter maar enfin). Dan kan men nu wel zeggen dat dat nog niet zover is, maar zover is het, zo goed als zeker, wel.
Tot de winter word er iig nog niet met publiek gespeeld. Men is nu bezig met een plan om vanaf 1 januari weer met publiek te gaan spelen. De reacties op dat plan waren nogal negatief aangezien er komende winter weer een piek wordt verwacht en er nog geen enkele reden is om aan te nemen dat corona op magische wijze spontaan verdwijnt, of er binnen korte tijd een vaccin of behandeling is. We kunnen er dus nu al, zo goed als zeker, vanuit gaan dat er op 1 januari nog niet met publiek gespeeld gaat worden. Kijkend naar hoe we nu handelen kunnen we ervan uitgaan dat er medio juni, in het gunstigste geval maart, volgend jaar weer versoepelingen zullen komen van maatregelen in de winter.
Et voila... daar is al meer dan een jaar voetbal zonder publiek.

Het geld van Bergwijn is weg en anders in ieder geval gereserveerd voor problemen die iedereen nu al aan kan zien komen als men z'n kop uit het zand haalt.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Je pretendeert het allemaal te weten Z. on de Bok, maar je bent nu allemaal aannames aan het doen zonder dat De Jong en Gerbrands daar iets van hebben gezegd. Ja, we hebben allemaal kunnen lezen dat wij en andere voetbalclubs veel inkomsten hebben misgelopen en directie en spelers akkoord zijn gegaan met een salarisverlaging vanwege de financiële nood, maar dat wilt niet zeggen dat er dit seizoen geen miljoenentransfers meer worden gedaan. Om sportief en financieel gezond uit de crisis te komen zal PSV weer mee moeten doen met de titel en met de huidige selectie zie ik dat niet gebeuren. En nee, er zal vast geen 30 miljoen worden uitgegeven. Zelfs in 'normale' seizoenen gebeurt dit zelden, maar versterkingen zullen er ongetwijfeld komen. Of ben je een andere mening bedeeld?
+2/-0

 
3 jaar geleden
Welke aannames doe ik volgens jou allemaal?
Wat jij doet is vooruitlopen op de zaken. Mijn verhaal schetst de realiteit zoals die er vandaag uitziet. En ja, die zou best kunnen veranderen maar zover is het op dit moment dus nog lang niet.

Jij denkt bv ook dat PSV het kan maken om, zolang als PSV wil, de gift(!) van de spelers/staff/directie in te houden, zodat PSV lekker kan gaan shoppen deze zomer?
Dat geld van de selectie heeft PSV ook nodig om de gaten te dichten en die gift heeft PSV, in de realiteit van vandaag, nog steeds keihard nodig. Daar kan PSV dus geen risico mee nemen.

Hoe de wereld er over 6 maanden uitziet weet niemand. Daar kun je dus ook niet op vooruitlopen en, op dit moment, al helemaal geen risico's mee nemen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Allemaal aannames die je hier als waarheid probeert te droppen.
Ik ben bv. erg benieuwd hoeveel % van die 30 miljoen in verkoop van SCC zat en wat de invloed is wanneer a) nagenoeg iedereen verlengd en b) voor de All-inn kiest.
Dit geldt ook voor de sponsorinkomsten.

Het KNVB-plan kan over vier weken achterhaald zijn als die plannen in Spanje worden doorgezet.

Gerbrands is slim genoeg om een worstcase scenario te communiceren op het moment dat er nog discussies met KNVB, Fox, politiek etc. liepen en compensatie en SCC nog gecommuniceerd wordt.

Kortom: we weten het geen van allen maar ruimte voor versterkingen zal er best zijn, in welke vorm dan ook.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Welke aannames probeer ik hier volgens jou allemaal "als waarheid te droppen"?

Ook jij loopt, net als Brainfart, op de zaken vooruit. De realiteit van vandaag is niet dat het er misschien over een paar maanden heel anders uit kan zien.
+1/-0

 
3 jaar geleden
@Z.on de Bok, Zijn de miljoenen voor Bergwijn al binnen ? Meestal wordt dat tegenwoordig toch in fases uitbetaald.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat geld van Bergwijn zal vast in termijnen betaald worden. Maar dat betekent niet dat het niet nu al op kan zijn. Jouw loon wordt ook per maand betaald, maar een deel van jouw toekomstige loon is ook nu al uitgegeven.
+1/-0

 
3 jaar geleden
@Nikiforov, Ik vind Rodriquez ook een buitenkansjes van het niveau zoals Guardado en Moreno dat waren. Net zoals verdediger Bruma opeens er een stuk beter uit zag omdat hij naast Moreno stond, vond ik de hele verdediging er stabieler uit zien door de aanwezigheid van Rodriquez.
Ik denk dat hij wel blijft, omdat hij dat zelf graag wil.
+2/-0

3 jaar geleden
komm...OP mensen!!! Er zijn in het verleden grotere Houdini acts uitgevoerd, dit is toch helemaal geen lastige deal?? Die jongen is TOP voor PSV-begrippen en het is ook geen exorbitant bedrag. Ik snap dat we in een moeilijke tijd zitten, maar de voetbalorganisatie moet doorgaan en dan kun je zulke mogelijkheden niet laten glippen. Die jongen wilt ook nog eens graag. John, echt, je hebt vorig jaar lopen kloten. Stop daarmee en contracteer deze jongen.
+1/-0

3 jaar geleden
Jongens, we moeten wel reëel blijven. Ik zou Rodriquez ook graag bij PSV zien maar we moeten de verschillen met zijn Italiaanse salaris niet even onderschatten. 3 Miljoen Netto. Dat is 4x zoveel als de huidige top van PSV. Daarnaast is hij niet eens transfervrij. Al zou hij de helft inleveren voor een paar jaar contract. Dan betalen we x miljoen transfersom, x miljoen extra tekengeld, + 2,5 miljoen per jaar bruto. Dat wordt dus nog een rekening van bijna 20 miljoen voor een back van bijna 28. Dat is helaas niet echt de league waar PSV in de huidige situatie mee speelt..
+2/-1

 
3 jaar geleden
Zou je nog even kunnen uitdetailleren hoe je op 20 miljoen uitkomt? Ben benieuwd.
+2/-0

 
Ben ook benieuwd naar ;-). Maar buiten dat alles om kan ik Rodrigues ook geen echte geweldenaar noemen, ik zie er geen Angeliño of Willems in, SORRY!!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Pure inschatting natuurlijk: Beetje ruim ook misschien. Maar bij deze:
- Transfersom / Ruil: +/- 5 Miljoen
- Tekengeld. Gesuggereerd om het salarisverlies wat te compenseren: +/- 5 miljoen
- 4 jaar contract x 2,5 miljoen Bruto loon.
+1/-0

 
Iedereen gaat inleveren, dus ook meneer Rodrigues, PSV zal er goed aandoen niet te snel te handelen maar de zaak scherp in de gaten houden, ondertussen ook meerdere kogels in de magazijn doen, koppie bij houden en niks overhaast doen, sluw als een vos blijven.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik vermoed dat Milan graag van z'n salaris af is en voor één jaar contract weinig vragen. PSV gaat nooit 2.5 miljoen bruto geven, en al helemaal niet in deze tijd. Tekengeld zal indien het er is minimaal zijn. Rodriguez is geen Europese topper en PSV is n prima club voor hem.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Het zou super zijn als ze hier uit komen. Maar vrees dat er nog wel wat Europese subtoppers met diepere zakken interesse hebben in zo'n back. Hoewel dat in deze corona tijd misschien allemaal een stuk minder is nu, klein voordeeltje.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik denk dat hij nog 1 of 2 jaar bij PSV blijft,
Heb laatst een intervieuw met hem op PSV-TV gezien en daarin was duidelijk te zien dat hij graag wou blijven.
Dat PSV hem niet de salarissen van voor het ingrijpen door de WHO + RIVM kan geven dat snap die jongen zelf ook wel. Daar is een analyse door het ED niet voor nodig. Hij kwam op mij heel normaal over, en wil juist een leider zijn voor deze spelersgroep ipv ergens anders op de bank zitten.
+1/-0

reactie verwijderd



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage