Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV zwijnt door doelpunt Robben; Waterreus w??r zonder tegendoelpunt

1 maart 2003 18:54

Verslaggever: RvW

PSV won vanavond de competitiewedstrijd in Heerenveen met 0-1. Twee minuten in blessuretijd besliste Robben de wedstrijd. In een slechte wedstrijd had PSV nauwelijks zicht op de overwinning. De winnende goal kwma eigenlijk uit het niets vallen. Mark van Bommel stuurde in het centrum Robben diep. De jonge aanvaller bleef heel koel en rondde bekwaam af. PSV loopt door de overwinning uit naar 10 punten voorsprong op Ajax. De Amsterdammers hebben wel een wedstrijd minder gespeeld.

Voor de zesde keer op rij kreeg PSV geen doelpunt tegen. Dat is een evenaring van het eigen record. Het was ook de 11e overwinning op rij voor PSV.

De eerste helft was doodsaai. Het bleef een steekspel op het middenveld zonder enige mogelijkheden. Pas na 20 minuten werd Heerenveen gevaarlijk via een afstandschot van zo'n 30 meter van Sibon, waarop Waterreus gestrekt moest gaan om de bal naast te tikken. Opvallend waren zeker in die fase de vele foute passes achterin.

De tweede helft begon op dezelfde manier als de eerste. Naarmate de wedstrijd vorderde werd de wedstrijd steeds opener en ontstonden er kansen aan beide kanten. Heerenveen voerde de druk op en kreeg aan het einde de beste mogelijkheden. Via de counter verzilverde Robben uiteindelijk een pass van Van Bommel.

[wedstrijdverslag volgt later op deze site]

Meer op




Tags

robben heerenveen waterreus bommel tegendoelpunt zwijnt afstandschot bekwaam besliste counter doodsaai evenaring kwma naarmate sibon steekspel vorderde wedstrijdverslag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bla business dichterbij dwhm eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario ruilen rvc sandler seat skipper soccernews sparta utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte