Transparent
Inloggen
Sluiten

Toni Lato: 'Uiteindelijk heeft PSV zich geëxcuseerd voor de situatie'

24 juni 2020 10:50 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Toni Lato: "Uiteindelijk heeft PSV zich geëxcuseerd voor de situatie"; image source: Pro Shots

Ondanks dat zijn half jaar bij PSV uitliep op een teleurstelling en hij amper in actie kwam, kijkt Toni Lato niet met een boos gevoel richting de club. Dat geeft de Spanjaard aan tegenover het Eindhovens Dagblad. "Uiteindelijk heeft PSV zich geëxcuseerd voor de situatie", aldus Lato. "Het was de vorige trainer van de club die me niet opstelde."

De Spaanse linksback kwam uiteindelijk tot één minuut in het eerste elftal en in de winterstop werd zijn huurcontract ontbonden. Sindsdien is de bij Valencia onder contract staande Lato op huurbasis actief bij Osasuna.
Tags

lato geexcuseerd ontbonden opstelde osasuna uitliep valencia

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Onbegrijpelijk nog steeds wat er met hem gebeurd is. Ik kan me niet voorstellen dat hij het structureel slechter had gedaan dan onze onruststoker op linksachter, Sadilek.
Dit valt Van Bommel wel degelijk te verwijten. We hadden een op het oog prima linksback die gewoon nooit de kans heeft gekregen. Daarentegen werd een incompetente smurf een half jaar de hand boven het hoofd gehouden.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Die 'incompetente smurf' toonde wel altijd volle inzet, wat ik niet altijd van sommige andere spelers kon zeggen. Ondanks dat hij inderdaad heel matig was op de linksbackpositie is iets meer respect voor onze hardwerkende spelers wel op zijn plaats. Wat betreft Lato; tja, ik weet het niet. Wat ik van hem gezien heb was het nogal onwennig, maar dat is ook wel te begrijpen. Jammer voor beide partijen dat er niets uit voort is gekomen.
+5/-2

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
@Brainfart: dat lijkt wel een beetje het ‘nieuwe’ PSV te zijn: harde werkers die krediet moeten krijgen. Waar zijn de tijden gebleven dat we sterren hadden die de boel op sleeptouw namen? Ik heb echt wel vertrouwen in Schmid maar vrees dat we weer zo’n jaar tegemoet gaan. Met de Sam Lammersen, Jorrit Hendrixen, Pablo Rosario’s etc van deze wereld ga je wederom geen prijzen pakken.
+2/-4

 
1 jaar geleden
Ik zeg ook niet dat ik vind dat Sadilek het niveau heeft dat PSV moet nastreven, maar zoals het gezegde op de herdgang luidt: 'Hard werken verslaat talent als talent niet hard werkt'. Als het voetballend niet goed gaat, wil ik harde werkers zien om alsnog een resultaat te behalen. Ik heb Sadilek er nooit op kunnen betrappen dat hij er niet volle bak ingaat. Ik vind niet dat het bij ons past om spelers dan zo uit te kafferen.
+6/-0

 
1 jaar geleden
Helemaal mee eens. Hij was vaak erg ongelukkig en heeft ons zeker punten gekost, maar de trots om voor PSV te spelen en het harde werken straalt hij uit. Dit deed hij op een voor hem nieuwe/ongewenste positie, terwijl er op zijn eigenlijke positie (6) een speler elke week waardeloos en inspiratieloos speelde. Vind het belachelijk dat mensen hem nu al afschrijven, we gaan het de komende tijd wel zien.
+5/-0

 
1 jaar geleden
Ik zou elke week voor de volle duizend procent voor PSV spelen, het snot voor mijn ogen rennen. Elk duel vol in gaan, vechten voor de club, doen wat er gevraagd wordt. Op de training en tijdens de wedstrijden, ik zou me inzetten voor de club, commercieel en in de media. Whatever it takes.

Ik weet zeker dat jullie me allemaal zouden 'uitkafferen'
+4/-1

 
Als je zo hard werkt en er toch niks van bakt hebben ze nog gelijk ook;-)
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
1 jaar geleden
Ik ben persoonlijk ook faliekant tegen ‘uitkafferen’ maar het wordt eens tijd dat we weer eens kunnen gaan genieten van enkele individuen. Wie weet zijn Mo en/ of Malen na de zomer wel vlijmscherp. Vooralsnog vind ik deze selectie veels te veel niveautje grijze muizen.
+1/-1

 
1 jaar geleden
Met hard werken kun je ook een heel eind komen. Zie Feyenoord.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Feyenoord is niet enkel hard werken, kijk naar het verschil tussen Jaap Stam en Dick Advocaat. Weet je gelijk wat het probleem bij PSV is geweest. Een topclub met onervaren groentjes op de belangrijkste posities. Wt betreft Sadilek enkel aar complimenten voor zijn inzet, maar hij hoort niet op LB. Dat Lato geen kans heeft gekregen is onbegrijpelijk, hoeveel slechter had het gekund? Komend seizoen staat er een echte trainer met een echte visie die van de individuele spelers een team gaat maat maken wat van enlkaar weet wat er verwacht wordt. Het spel van PSV zal enkel hierdoor al 200% verbeteren en spelers zullen weer hun normale niveau gaan halen. Het beleid rond PSV 1 de afgelopen jaren is pas echt van een bedroevend niveau en de spelers zijn hiervan het slachtoffer.
+1/-0

1 jaar geleden
Hij was in de oefenduels zo slecht dat het wel een duidelijke miskoop was. Sadilek op het middenveld is beter dan Rosario
+1/-1

 
Dan Hendrix bedoel je, je moet Sadilek niet rechts op het middenveld zetten.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Die betere controlerende middenvelder dan Rosario moet nog gekocht worden.
+1/-0

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

1 jaar geleden
Op papier leek Lato een prima aanwinst. Ik heb zijn 1e helft tegen Wolfsburg gezien (oefenwedstrijd voor het seizoen). Dat was toch wel een van de allerslechtste dingen die ik bij PSV ooit gezien heb. Ik snapte vBommel zijn twijfels toen wel. Toen Sadilek ondanks zijn harde werk toch door de ondergrens zakte had Lato wel een kans mogen krijgen. Ik zie nu dat hij net een aardige goal heeft gemaakt voor Osasuna, leuk voor hem. Ik denk dat het vooral spijtig is dat JdJ Lato wou kopen terwijl vBommel deze absoluut niet wou waardoor Lato zijn kansen eigenlijk meteen verspeeld was. Mogelijk ging hij door deze onzekerheid zo slecht spelen. Spelers voelen dit wel zeker in combinatie met een vreemd koud land.
+3/-1

 
1 jaar geleden
of MvB wilde hem niet en laat hem niet fit debuteren, waardoor voor de buitenwacht duidelijk zou moeten zijn dat het niet aan MvB?
+2/-0

reactie verwijderdPSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad backup basarnhem boateng boscagli dumfries entree feyenoord gakpo galatasaray ginkel gokken ihattaren kwalitatief madueke malen mand mauro midtjylland mwene obispo paok ramalho shevchenko sir teze tinus toptalenten viergever zahavi