Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV op 15 augustus in Philips Stadion tegen Vitesse met duizenden supporters op tribune'

5 juli 2020 23:09 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"PSV op 15 augustus in Philips Stadion tegen Vitesse met duizenden supporters op tribune"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV op zaterdag 15 augustus in het Philips Stadion een oefenduel zal spelen tegen Vitesse. Naast dat het duel live uitgezonden zal worden op Fox Sports zullen er ook duizenden toeschouwers in het stadion aanwezig mogen zijn. Hoeveel precies is nog onduidelijk. Onder meer burgemeester John Jorritsma van Eindhoven moet hierover beslissen. Eerder werd al bekend dat de thuiswedstrijd waarschijnlijk gebruikt zal worden om een belangrijke test met armbandjes uit te voeren.

Zes dagen na de oefenwedstrijd tegen Vitesse wacht voor PSV een vriendschappelijke confrontatie tegen Willem II. Op zaterdag 12 september begint de competitie, terwijl op donderdag 24 september de eerste Europese wedstrijd op het programma staat.

Meer op ED.nl
Tags

vitesse duizenden armbandjes confrontatie fox jorritsma toeschouwers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Mag ik komen ?????
+2/-0

12 maanden geleden
Ik ben benieuwd hoe er bepaald gaat worden wie er dan wel en niet mag komen. Stoelnummer 1 5 9 13? Vak A en B? Rij 1 4 7? En moet je dan 1,5m afstand houden van je vrienden waar je normaal naast zit? Of zitten die vrienden helemaal niet in het stadion? Vragen vragen vragen ;)
+3/-0

 
12 maanden geleden
Omdat er geen echt goed doordachte analyse is krijg je veel te veel verwarring.
En dan klagen wij nog over een bezoek aan het stadion.
De artsen beginnen nu in opstand te komen omdat alle gevolgen van de 1,5 meter samenleving met de RIVM-regels schadelijker zijn dan de gevolgen van Covid-19. Er zijn nu bijvoorbeeld enorme vertragingen aan de doorverwijzingen met ******.
+1/-3

12 maanden geleden (gewijzigd)
Misschien kopje thee met een koekje erbij en een kamermuziekje, 'lekker rustig' zonder al dat gejuich. Echt, hoe gaat dit in de praktijk uitgevoerd worden?? Intussen neemt (midden in de zomer!) het aantal besmettingen in allerlei landen weer verontrustende vormen aan. Heel frustrerend allemaal, maar wel te verwachten.
+4/-3

 
12 maanden geleden
Sorry, maar deze is voor al degene die vonden dat het moet kunnen, en wat nu? Elkaar lekker aflebberen bij een doelpunt of kutbeslissing van scheids en/of VAR? Zeg het eens!
+3/-0

12 maanden geleden
Hopelijk maken ze ons niet blij met een dooie mus. Ik zie het niet gebeuren over een dikke maand toeschouwers in een stadion.
+1/-1

12 maanden geleden
Koopt PSV nog iets voor het komend seizoen, of is en blijft er alleen maar belangstelling voor bepaalde spelers ? Brian Linssen naar Feijenoord; was een ideale speler voor PSV geweest.
+2/-0

 
12 maanden geleden
Ben ik helemaal met je eens . Bryan een krachtige speler die zich niet laat afbluffen. Wij hebben wat lichtgewichtjes lopen voorin . Bryan zou een ideale balans zijn geweest.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Meen je dat nou echt? PSV heeft spelers nodig die Europees aankunnen, Bryan mag dat nu bij de Rotterdammers bewijzen, ik acht ons van andere allure.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Nou nou nou Por. Is de Zilvervloot al langs geweest bij Marcel dan?
+2/-4

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Marcel???

Jouw droom Manager loopt al paar jaar rond bij evertonšŸ˜†

Toch heeft por hier wel n punt, Feyenoord kam er nooit financieel beter voorstaan dan wij, maar daar wordt wel geĆÆnvesteerd; is het stille voor de storm???
Mag toch hopen van wel...
Van Ginkel als eerste graag!
+3/-0

 
12 maanden geleden
Voor beide reacties valt iets te zeggen. Linssen is een prima speler, maar je mag van PSV aannemen (of vooral hopen) dat wij een hoger niveau nastreven. Doe je dit niet, dan kom je qua niveau ook steeds dichter bij Feyenoord.
+3/-1

 
12 maanden geleden
Laten we hopen dat we komend seizoen qua niveau weer boven Feyenoord komen. Zij hebben de afgelopen jaren toch het nodige zilver binnen gesleept.
+3/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Andere alure ? Hoe vaak winnen wij van Feyenoord ? Bovendien is Feyenoord een van de meest sympathiekste clubs uit de eredivisie . Nooit geen opscheppers maar realisme . Mag 020 nog een puntje aan zuigen. Een beetje respect voor Feyenoord is op zijn plaats.
+2/-4

 
12 maanden geleden
Ze halen twee puntjes per wedstrijd dit seizoen en de helft omdat de scheidsrechter niets tegen durft te fluiten voor het oog van de doorgesnoven hooligans. Dat wij het nog minder deden dit seizoen maakt niet uit. Het gaat erom waar we heen willen. Dat ga je met Linssen en Diemers niet berijken.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Jezus gast stel je niet zo aan man
+2/-3

 
12 maanden geleden
Bedankt voor de goed onderbouwde reactie!
Kijk alleen al naar de cijfers: penaltysaldo: 9-3, rode kaarten: 0-4, gele kaarten: 37-46
Is dat omdat ze zo netjes spelen? Remember Berghuis!
Of bedoel je dat je Diemers en Linssen wel als potentiƫle subtop Europa ziet?
+2/-0

 
12 maanden geleden
Het ging me om die doorgesnoven hooligans. Je reageert net als die belachelijke premier van ons, wereldvreemde.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Feyenoord een sympathieke club en realistisch? Gaat verder wel alles goed met je? :D
+2/-0

 
12 maanden geleden
Feyenoord realistisch? De club die iedere zomer van de daken schreeuwt dat ze mee gaan doen om het kampioenschap, maar deze grootspraak standaard na 5 wedstrijdjes alweer in de ijskast kunnen doen? Als je eerlijk bent is meedoen om het kampioenschap hun maar 1x in de afgelopen 20 jaar gelukt. Ze lijken wat Zomerse grootspraak betreft een beetje op de werkgever van Max Verstappen.
+4/-0

 
12 maanden geleden
Dat ze mee moeten doen voor de landstitel zijn ze gezien hun status verplicht . Dat het niet lukt is een tweede . Voorlopig hebben wij het slechter gedaan afgelopen seizoen of zijn we dat weer vergeten ? Sympathiek , zeer zeker, beter dan de neuzen uit Adam die steekpenningen betalen aan de KNVB. Overmars roept dat het seizoen afgelopen moet zijn en hij wordt op zijn wenken bediend. Bovendien alle thuiswedstrijden van het Ned. elftal worden afgewerkt in de Arena. Vreemd dat ik daar niemand over hoor.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Dat de NL-wedstrijden in de Arena worden gespeeld geeft wel aan dat het de KNVB niet om de supporters van NL gaat want die wonen in heel het land, en niet om de spelers gaat want die vinden de Kuip het beste stadion.
+2/-1

 
reactie verwijderd

12 maanden geleden
Als je de media mag geloven gaan we straks toch allemaal dood met de tweede golf, maar wees gerust. In de praktijk is de tweede golf nergens, alleen een eerste golf in nieuwe gebieden (ook waar het toevallig zomer is). Het weer maakt ook niet uit als je thuis moet zitten. Nu is dat vooral in de Amerika's aan de gang.
In Nederland zijn er tegenwoordig meer dagen zonder dan met opnames wegens corona. Een maand is een lange periode. Dan kan van alles anders zijn. Overigens loopt hier in de supermarkt en andere plaatsen iedereen langs elkaar met schijt aan de anderhalve meter. Wat is het gevolg? Niets!
Oh, en in veel ziekenhuizen wordt niets gedaan aan mondkapjes of afstand.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Valt het jou ook zo op dat de term "corona-dode" nu vervangen is door "besmettingen" ?
+1/-4

 
12 maanden geleden
Ik kijk eigenlijk alleen naar de rauwe data, vooral van stichting nice en buitenlandse bronnen. Daarmee viel al eind maart een omslag te zien. Vaak is er sprake van misinterpretatie van de data door de media. Sowieso ben ik het corona- en BLMjournaal wel een beetje zat, dus dat kijk ik nog zelden.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Natuurlijk vlakt het af bro, er blijven na zoveel doden ook steeds minder mensen over om te sterven, maar de maatregelen hebben hun werk gedaan toch? zie Brazilie en de VS, en met de economie komt het wel goed, vooral als er wat mensen blijven leven.
+4/-0

 
12 maanden geleden
Ook in de VS vlakt het flink af in de gebieden waar het virus zich flink heeft verspreid. Kijk naar de top 5 van staten naar relatief aantal doden, New Jersey, New York, Massachusetts, Connecticut en Rhode Island. Maar toch ligt het percentage doden op flink minder dan de 1.4% verwachtte doden per besmetting, op rond ongeveer een tiende daarvan. Dat ondanks het flinke overgewichtgehalte aldaar. Het aantal doden per dag daalt al een tijdje in de VS, alleen het aantal besmettingen stijgt nu.

Bijvoorbeeld Californiƫ en Texas zijn nu flink aan het oplopen, maar die zitten nog duidelijk in de eerste golf.

Niemand heeft het overigens over de economie. Het is geen economie versus gezondheid, het is gezondheid tegen angst.

Maar goed, laten we de data maar gewoon compleet negeren en ons puur focussen op angst.
+3/-2

 
12 maanden geleden
Nee gaat super lekker in de VS met de Corona..
Laten we net als Trump de Corona maar negeren, geen angst en geen probleem toch?
Ik ben toch wel erg blij met iemand als Rutte als premier en niet zo'n American Idiot als Trump.
+3/-2

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Het is maar net wat je wilt geloven en wat je opgedrongen wordt. Zelf nadenken is een prƩ in dit geval . Niet de media klakkeloos geloven.
+3/-1

 
12 maanden geleden
@Albert. Mijn complumenten voor je inhoudelijke post.
Je doet eigenlijk hetzelfde als ik doe. Kijken naar de echte data en niet luisteren naar alle angst-berichtgeving van de Nos/Op1 en Ab. Dat post ik al vanaf Maart dit jaar, al wordt me dat niet in dank afgenomen.

In Amerika zijn ze de definitie van covid aan het aanpassen zodat er nog gemakkelijke iets onder valt. Verder zijn ze nu verwachte besmettingen aan de besmettingen aan het toevoegen, iets dat de CBR ook begon te doen.
Het is me onduidelijk of elke case nu al met 15 wordt vermenigvuldigd om alle personen er omheen ook alvast mee te tellen. Ik krijg de indruk dat in de USA ze een potitieke agenda op de achtergrond hebben om Trump weg te krijgen.

Van Dissel heeft in de briefing aangegeven 98% van de besmettingen er niks van merkt, dus ik zie geen enkele reden om de economie met 1,5 meter-regels de nek om te draaien. Ook voor PSv gaan de rare regels in de praktijk een chaos worden.
+1/-5

12 maanden geleden
Ik neem aan dat ze goed weten wat ze doen, als er 10.000 mensen verdeeld worden in het stadion, ga ik er van uit dat dat wel goed zit. En er zal wel geloot worden wie er mag komen van de seizoenskaart houders. In ieder geval zal er geen uit supporters komen.
+1/-0

12 maanden geleden
Op hoeveel seizoenkaarten zijn eigenlijk uitgekomen?
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie ginkel gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon schmidt tour weghorst wijndal zahavi