Transparent
Inloggen
Sluiten

'Huurtransfer Derrick Luckassen zo goed als rond, verdediger verlengt ook contract bij PSV'

8 juli 2020 23:41 - Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

"Huurtransfer Derrick Luckassen zo goed als rond, verdediger verlengt ook contract bij PSV"; image source: Pro Shots

Dat Derrick Luckassen op het punt staat opnieuw verhuurd te worden aan Anderlecht was al even bekend. De Telegraaf meldt dat alleen de juridische afwikkeling een tweede huurperiode nog tegenhoudt. Luckassen zal volgens De Telegraaf echter ook zijn contract bij PSV gaan verlengen. De verdediger ligt nu nog tot 2022 vast in Eindhoven en zal zijn verbintenis met een extra jaar gaan verlengen. Voor PSV blijft daardoor de transferwaarde behouden en kan hij over een jaar alsnog verkocht worden als hij wederom een goed seizoen kent in België.

Meer op Telegraaf.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

luckassen huurtransfer telegraaf anderlecht belgie huurperiode tegenhoudt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Slecht verhaal.

Doei!
+2/-3

 
12 maanden geleden
Goed strak dan
+4/-1

 
reactie verwijderd

12 maanden geleden
Het blijft een vreemde zaak dat PSV een speler voor 5 miljoen koopt om hem vervolgens steeds maar uit te lenen. Dan staat een stukje vermogen wel op het veld, maar niet bij je eigen club. Die 5 miljoen had nu om een basis-plek bij PSV moeten strijden. Laten we hopen dat hij snel verkoct kan worden.
+2/-3

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
ik begrijp je reactie niet helemaal WouterErik. Ik baal er ook van dat we deze jongen maar niet kwijt raken maar geeft deze verhuur niet aan dat er verder niemand op deze jongen zit te wachten? Waren er 5 clubs met belangstelling geweest dan was hij zeker niet verhuurd geworden. Anderlecht is er gedurende het seizoen achter gekomen dat de financiele positie nog slechter was dan eerder verondersteld en als ik me goed heb laten inlichten wordt er daar aan gewerkt om de club financieel te versterken. Volgens mij was er laatst zoiets als corona in de wereld waardoor veel clubs nog minder uit kunnen geven dan eerder verondersteld. Toch niet gek dat 3e rangs spelers als pieper Luckassen dan niet verpatst worden? Helaas wederom een zeer dure miskoop van Marcelleku.
+4/-2

 
12 maanden geleden
Hoe weten we dat er geen clubs zijn die hem wil kopen als hij en Anderlecht gelijk hun zin krijgen? Het is 9 juli, niet 30 augustus.

PSV wil Rodriguez maar kan hem niet betalen. Is Rodriguez ook al aan PSV 'gegeven'? Dacht het niet he?
+2/-1

 
12 maanden geleden
de deadline is zelfs 5 oktober waarschijnlijk. Dus inderdaad nog ruim de tijd voor een transfer naar Turkije of China of een ander mooi land. Aparte keuze inderdaad, ben benieuwd hoe dat gegaan is..
+2/-0

 
12 maanden geleden
Rodriguez met Luckassen vergelijken is als Hendrix met Guardado vergelijken.
+3/-3

 
12 maanden geleden
Ik vergelijk ook helemaal geen spelers met elkaar. Wel de rare handelswijze van PSV met clubs die ons never-nooit niet zo gaan matsen.
+2/-1

 
12 maanden geleden
@Tony, kort gezegd baal ik van weer een miskoop.
PSV heeft minder geld dan Ajax en zal het dus zeer goed moeten besteden. Met Luckassen (5 miljoen) verhuurt, Guti (dacht 8) die nog steeds geen echte aanwinst is, en Bruma (15) + Baumi (10) die op de bank moesten zitten er is te veel geld dat bij PSV dat weinig rendement heeft.
+1/-2

 
12 maanden geleden
Dat is een andere discussie.
+2/-1

12 maanden geleden
Keurig gedaan van John. Je hoeft geen salaris te betalen en ontvangt misschien ook nog wat, speler loopt niet transfervrij weg als hij het goed doet. En waarom zou hij dat niet doen? Ze willen hem niet voor niets terug. Volgend jaar verkopen. Win-win-win voor iedereen.
+4/-1

 
12 maanden geleden
Win-win-win?? Voor Luckassen en Anderlecht ja.
Wat als Luckassen z'n kruisband(en) scheurt in maart of april? En welke garantie heeft PSV dat er volgende zomer wel een club is die hem wil kopen als hij niet (zwaar) geblesseerd is?
Blijkbaar is hij zo slecht, of zo, dat men nu (begin juli) al zeker weet dat er deze hele zomer geen club gaat komen die hem wil kopen.
+2/-1

 
12 maanden geleden
Voor PSV ook, of wou je hem hier een jaar op de tribune zetten (al mag hij van mij best nog een kans krijgen nu we een fatsoenlijke trainer hebben) om hem vervolgens transfervrij de deur uit te zien lopen? Dan is het verlies voor PSV, verlies voor Luckasssen want geen speeltijd en verlies voor Anderlecht. Wat als Malen en Ihattaren hun kruisbanden scheuren, voor de zekerheid maar niet meer laten trainen en spelen dan? Dat is nu eenmaal het risico dat bij mensenhandel hoort. Verder weinig risico. Hij is nu blijkbaar geen stuiver waard, als alles fout loopt heeft ie volgend jaar exact dezelfde waarde, wordt Anderlecht kampioen maak je nog wat winst. Dus gewoon een uitstekende deal die geen verliezers kent.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Nee, proberen te verkopen ipv Luckassen en Anderlecht in de eerste week van juli al hun zin geven. Dat kan op 31 augustus ook nog als er echt geen andere mogelijkheid is. Misschien verkoopt Anderlecht deze of komende maand wel 3 spelers en hebben ze dan wel geld zat.
Malen en Ihatarren zijn spelers van PSV en willen ook gewoon spelen voor de club die hun salaris betaalt, itt Luckassen, en zorgen niet voor hetzelfde probleem volgende zomer. Verlies voor Anderlecht kan me weinig schelen, niet mijn club. Er zijn ook geen clubs die wakker liggen van onze problemen op links, het centrum achterin en het middenveld en ons daarmee even gaan helpen.
En Luckassen loopt niet uit z'n contract, want hij heeft nog een contract tot 2022.
+2/-0

12 maanden geleden
Goede oplossing. Het kost PSV zo niks extra en je verkoopt hem niet voor een habbekrats.
+3/-2

 
12 maanden geleden
Want we weten zeker dat hij volgende zomer geen blessure heeft en de clubs dan wel voor hem in de rij staan?
+2/-1

 
12 maanden geleden
Dat weet je nooit, maar iig staan de clubs nu niet voor hem in de rij. Van Ginkel tekent ook continu bij bij Chelsea. Daar zien ze zo een speler gewoon als handelswaar dat ooit nog iets op moet brengen. luckassen is een redelijke speler, die in de toekomst toch wel goed moet zijn voor minstens 5 miljoen en bij nog betere prestaties misschien wel meer.
+1/-0

12 maanden geleden
Een beetje vreemd is het wel. Meneer geeft zelf aan niet meer voor PSV te willen spelen, maar vervolgens wordt zijn contract wel verlengd. Over een jaar weer hetzelfde probleem.
+3/-0

12 maanden geleden
Ik zie allemaal meningen en veronderstellingen, behalve dat de betreffende persoon, Derrick Luckassen, dit misschien graag wil. Hij beslist uiteindelijk.
+2/-2

 
12 maanden geleden
He he, eindelijk rationeel gedachtengang hier, wie weet de afspraak PSV/Luckassen? En toch iemand doodleuk met de grond gelijk maken? En wat @Remmie zegt snijd ook hout.
+3/-1

 
12 maanden geleden
@Por: wat is er toch dat jij continu juist deze jongen de hand boven het hoofd houdt?
+2/-2

 
12 maanden geleden
@Tony, mijn reden staat toch duidelijk in mijn post? Nmlk het volgende, niemand van ons weet het exacte motief van zijn uitspraken,@Z.on de Bok zegt het ook maar te moeten doen met de info hier verkregen,maar er staat nergens dat hij heeft geweigerd voor ons te werken, hij heeft een uitspraak gedaan en dat werd sensationeel in het nieuws gebracht en wordt klakkeloos hier zonder enig pardon of kennis van de juiste motief aangenomen en afgestraft, een andere reden heb ik niet, echt niet, geen familie of kennis van mij, of denkt jij een ander specifieke reden te weten/vermoeden? Als het Hendrix was zou ik precies hetzelfde reageren.
+4/-1

 
12 maanden geleden
Die jongen heeft inderdaad een paar uitspraken gedaan. Zelfs diplomatiek ijzersterke waar we hem zeer dankbaar voor moeten zijn. Het valt me gewoon op dat jij deze jongen extra de hand boven het hoofd lijkt te houden maar, heh we zijn fans. Ik merk aan mezelf op dat ik ook bij ieder topic wat ze mauwen heb over Rosario en Hendrix.
+2/-2

 
12 maanden geleden
Tja.. we moeten het doen met de informatie die we hier voorgeschoteld krijgen.
Luckassen heeft zelf aangegeven niet meer voor PSV te willen spelen, terwijl hij hier wel onder contract staat en een mooi salaris opstrijkt. Alleen dat al is genoeg om weerstand te krijgen lijkt mij.

Werkweigering is overigens een prima reden om iemand te kunnen ontslaan of te verkopen, dus niet alleen Luckassen bepaalt. PSV kan hem ook gewoon eerst eens proberen te verkopen of wachten totdat Anderlecht wat spelers heeft verkocht en wel geld heeft.
Dat PSV mee wil werken aan een mooie oplossing siert de club maar het hoeft ook niet allemaal zo makkelijk als dat het nu lijkt te gaan.
+4/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
'Werkweigering'.... nav. een krantenartikel. Heeft Luckassen zich officieel gemeld bij Gerbrands met de mededeling "ik werk hier niet meer" ? Daarom maar ff verkopen waarbij hij zich maar moet schikken? De slavernij is ca 150 jaar geleden al afgeschaft. Er wordt veel te veel waarde gehecht aan wat er allemaal in de media gezegd en vooral geschreven wordt, als woorden voor de sensatielust al niet uit hun verband getrokken worden. Ik ga er vanuit dat PSV een weloverwogen beslissing genomen heeft wat voor PSV helemaal niet slecht hoeft te zijn. Wie weet is over 1,5 à 2 jaar deze corona-shit voorbij en zijn de transferbedragen weer een stuk hoger, waardoor het verlengen van zijn contract weleens gunstig kan uitpakken. (hoewel verkoop nu wellicht wenselijk was geweest voor PSV en Luckassen.. voor het juiste bedrag)
+2/-2

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

12 maanden geleden
Heeft deze jongen ook maar 1 keer laten zien het niveau aan te kunnen op de momenten dat hij speelde? We kunnen allemaal lang en breed lullen over zijn uitlatingen, de geweldige management vaardigheden van vorige staf etc etc maar in the end moet een speler zijn tenuetje aandoen, zijn schoenen strikken en volle bak erin kleunen en zijn staf en tegenstander overtuigen. Is dat wel eens gebeurd?
+1/-2

 
12 maanden geleden
Het aantal spelers dat dat de afgelopen twee jaar heeft gedaan is zelfs zonder handen te tellen. Daar kun je weinig conclusies uit trekken.
+3/-0

 
12 maanden geleden
Aangezien deze discussie eindeloos kinderachtige vorm neemt en toch nergens meer naartoe leidt kap ik er iig mee, de gezegde "het hand boven het hoofd houden"doet mij een totaal andere indruk krijgen dan waar het eigenlijk over hoort te gaan, vermoedelijk gaat het dadelijk over een ander boeg gegooid worden, wordt mij dan een beetje te persoonlijk, dus kap ik er iig maar mee, by by zwaai zwaai.
+4/-1PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

berghuis boer boscagli davynavy doan drommel duitsland dumfries frankrijk gakpo garantie ginkel gotze gravenberch jong kopman kruijswijk madueke malen nederland oranje poels promes roglic roon schmidt tour weghorst wijndal zahavi