Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Schmidt heeft duidelijke stijl voor ogen bij PSV: "Actief, dapper en agressief"

20 juli 2020 23:26 - Fox Sports




Tags

dapper schmidt stijl

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Krijg er met de minuut meer zin in. Even goed de komende weken gebruiken en hopen op niet te veel die nog weg gaan en snel de juiste spelers erbij, bouwen aan iets moois.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik ook! Dat heeft bij mij vooral te maken met het soort voetbal dat Schmidt wilt gaan spelen. Ik wil gewoon eens een PSV zien dat de tegenstander bij de strot grijpt. Zo ga je (denk ik) heel veel punten pakken tegen de kleine ploegen, terwijl je tegen de concurrenten misschien beter iets meer behouden kan voetballen.
+2/-0

3 jaar geleden
Mijn eerste indruk is positief van deze man. Hij oogt erg professioneel vind ik.
+2/-0

3 jaar geleden
Veelbelovend maar helaas is ook Schmidt, zoals iedere trainer, zo goed als zijn materiaal.

Op dit moment hebben we de 4e selectie van NL.
+4/-2

 
3 jaar geleden
Daar ben ik het uiteraard sterk mee oneens. Ik zou op dit moment zeker niet onze selectie willen ruilen met Feyenoord of AZ. Ze eindigen dan wel boven ons, maar daar liggen mijns inziens andere oorzaken aan ten grondslag. Overigens zie ik wel in dat we wat zwakke plekken hebben die nodig opgevuld moeten worden.

We zagen al hoe Faber verbetering kon brengen, zelfs zonder Malen en zonder al te veel veranderingen.

Met een duidelijk strijdplan, vertrouwen en de juiste opstelling eindig je met dit team al makkelijk in de top 2, en kun je misschien zelfs omhoog kijken.
+7/-0

 
3 jaar geleden
Inderdaad Albert.

Als deze (ervaren) trainer ervoor kan zorgen dat er vertrouwen in deze ploeg komt doordat vanuit een duidelijke visie en strijdplan gevoetbald wordt, kunnen er mooie dingen gebeuren.

Vergeet niet dat Ajax wederom ten opzichte van vorig jaar een belangrijke speler verliest en zij écht niet in grootse doen waren aan het eind van vorig seizoen. Daarnaast heeft zeker Feyenoord geen betere selectie. AZ is denk ik gelijkwaardig qua selectie, maar ik moet nog maar zien of daar niets weggekocht gaat worden.

Ik hoop (heel erg hard) dat PSV de verrassing van het seizoen gaat worden. Ik heb er in ieder geval vertrouwen in!
+3/-0

 
3 jaar geleden
4e selectie van Nederland?? Ik denk dat je twee dingen door elkaar haalt. Iedere speler is van een bepaalde kwaliteit en heeft een bepaalde vorm/vertrouwen. Als je het hebt over vorm en vertrouwen hebben we op dit moment misschien wel de 4e selectie van Nederland (misschien nog wel minder). Als je het hebt over de kwaliteit van de spelersgroep, dan hebben we de 2e selectie. Dat Van Bommel er een zooitje van gemaakt heeft is iets anders.
+3/-0

 
3 jaar geleden
We hebben samen met Ajax de sterkste selectie van Nederland. Kijk vorig jaar even naar het Feyenoord van Stam en het Feyenoord van Advocaat en zie het verschil dat een trainer kan maken. Onze spelers afbranden omdat ze al 7 jaar zonder enig tactisch inzicht als bange angsthazen het veld in worden gestuurd slaat nergens op. Iedere speler bij PSV heeft laten zien het niveau aan te kunnen, anders was hij niet gehaald. Als 22 spelers collectief week in week uit falen moet je het echt ergens anders gaan zoeken.
+2/-0

3 jaar geleden
Hebben wij het materiaal voor dergelijk voetbal? Achterin en op het middenveld is het allemaal redelijk traag, statisch en vooral totaal geen lef. Er zullen ongetwijfeld versterkingen komen maar hoe lang duurt het voor dergelijke jongens een dergelijk systeem onder de knie hebben? Wat zie ik verkeerd?
+2/-3

 
3 jaar geleden
Je ziet het niet verkeerd, dat zijn gewoon de feiten. Laten we hopen dat onze john dat ook ziet en dat ie adequaat gaat handelen voordat we aan de eerste officiele wedstrijd beginnen, denk dat je met 1cv, lcv,en een aanjager op het middenveld er een heel eind bent....
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Als je goed luistert Tony hoor je hem zeggen dat PSV (zwaar) onder gepresteerd heeft aflopen seizoen, door gebrek aan vertrouwen en mentale weerbaarheid (dankzij Bommel zijn fratsen) iets waar ik me helemaal in kan vinden.
Ook zegt hij dat iedereen het kan spelen, als je er maar in gelooft en er voor gaat... oftewel zelfs met het huidige spelers materiaal kun je datgene wat hij wil uitvoeren.
Indien PSV nog aantal (Van Ginkel als eerste graag) ervaren krachtige spelers haalt, is het wel makkelijker te realiseren, want dan - zoals Schmidt redeneert - maak je de kans op succes groter (zoveel mogelijk toeval uitsluiten)...
+4/-0

 
3 jaar geleden
'Toeval reduceren' zit vnl. in het spelsysteem opgesloten die Schmidt voorstaat. Het is bijna wiskunde, spelers zijn totaal ondergeschikt aan het collectief, waar voorin ruimte is voor instinctieve acties. Michels deed het min of meer met Totaalvoetbal, maar de Oekraïense trainer Lobanovski was eigenlijk de aartsvader van het berekende collectief voetbal. Hij schakelde zelfs de hulp van professoren hiervoor in. Als Schmidt half zo goed is en het erbij ons in krijgt, gaan we leuke tijden tegemoet.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Het zal allemaal wel. Ik heb wedstrijden genoeg gezien om te weten dat je met de huidige selectie niet met ruimte in de rug moet spelen. Laten we hopen dat er serieuze versterkingen komen anders zie ik het zomaar gebeuren dat er over een maand of 6-9 weer een hoop negativiteit heerst hier op het forum.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Eens kijken of Schmidt daar ook zo over denkt.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Schmid kan denken en zeggen wat hij wil maar is hij het die voor resultaten gaat zorgen of de spelers? Leuk dat je zo enthousiast bent maar waar heb ik dat eerder gezien?
+2/-0

 
Was het lekker die liter azijn toen je wakker werd?
+3/-0

 
3 jaar geleden
Alles zal afhangen van of de spelersgroep het kan omzetten naar resultaten. De een heeft daar alle vertrouwen in, ik ben daar zeer skeptisch over. Dat heeft helemaal niks met azijn te maken maar schijnbaar scoor je met een dergelijke reactie graag puntjes. Toch niet in de baas zijn tijd heh?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Meestal zijn dat de spelers èn de technische staf @tony. Zullen we anders Pipo de clown maar trainer maken?
+1/-0

3 jaar geleden
Denk dat de nieuwe stijl goed past bij aantal spelers zoals Denzel (als ie blijft) maar ook Gakpo, Malen, Madueke (denk dat die gaat doorbreken dit seizoen) Mo, lammers misschien zelfs een ren-je-rot speler als Sadilek (als je toch 5 keer mag wisselen) ook Rodriquez als die zou blijven.
Maar voor spelers als Viergever (traag), Rosario (tikkie breed) Baumgartl (traag) Guti (traag) Maxi Romero (ken ik niet maar oogt traag) Unnerstal (hoewel ik hem goede lijnkeeper vind) Bruma (gebrek aan kwaliteit) Doan zie ik dit wel een lastig systeem worden.
+1/-2

3 jaar geleden (gewijzigd)
Zo benieuwd naar voetbal onder Schmidt, alle vertrouwen in deze man en zijn staf!
Maakt zeer rustige zelfbewuste indruk, weet wat hij wil een heeft ervaring, ook in buitenland, top Deal van John de Jong!
+3/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.841 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag psvrijnwoude ramalho renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage