Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV op trainingskamp in Duitsland vriendschappelijk tegen SC Verl en KFC Uerdingen

24 juli 2020 08:40 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV op trainingskamp in Duitsland vriendschappelijk tegen SC Verl en KFC Uerdingen; image source: Pro Shots

PSV zal begin augustus een trainingskamp in Duitsland gaan beleggen. Dat meldt PSV via de officiële website. In Marienfeld zal geoefend worden tegen SC Verl en KFC Uerdingen 05, beiden actief in 3. Liga. Op zaterdag 8 augustus is om 16:00 uur SC Verl de tegenstander, terwijl op zondag 9 augustus om 16:00 uur geoefend wordt tegen KFC Uerdingen 05. Beide wedstrijden zullen live uitgezonden gaan worden.

In overleg met de organisatie van het trainingskamp is besloten dat alle trainingen en wedstrijden zonder publiek afgewerkt zullen worden. De Corona-beperkingen die gelden in het gebied in combinatie met de logistiek maakt het onmogelijk om 'open trainingen' af te werken.

Meer op PSV.nl
Tags

trainingskamp uerdingen verl duitsland beperkingen corona logistiek marienfeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Waarom zijn de eerste oefenwedstrijden altijd tegen Fredjes? Ik snap best dat je vertrouwen wilt tanken, maar dat kan toch ook tegen FC Eindhoven?
+2/-0

 
12 maanden geleden
Hier zit een tripje aan verbonden, kunnen de jongens wat lol beleven en elkaar onder andere omstandigheden leren kennen.
+1/-0

 
12 maanden geleden
In het begin van de voorbereiding is een team (zeker onder een nieuwe trainer) vaak nog erg zoekende. Als we tegen FC Eindhoven zouden spelen kan het best wel eens zo zijn dat we er van verliezen. Zeker gezien vorig seizoen denk ik dat dat het team niet veel goed zal doen.
Twee 3. Liga tegenstanders vind ik een prima opening. Waarschijnlijk flink fysiek, goed om de conditie en het wedstrijdritme op peil te krijgen.
+2/-0

12 maanden geleden
Zaterdag de 200 km maar eens doen,veder zien we wel...
+2/-0

Tony the Tiger (geschorst)
12 maanden geleden
Stehe auf fur den neuen Meister
+2/-1

 
12 maanden geleden
So so, du specht auch ein schönes Wort über die Grenze...
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

albert bayeren berghuis boscagli bruma check doan dumfries elfrink frankrijk ginkel gravenberch guti izecson jong kroatie madueke malen nederland polen portugal poules rijvers rosario santos sir spender tinus uefa zahavi