Transparent
Inloggen
Sluiten

Maximiliano Romero: 'Het systeem dat de nieuwe trainer wil spelen, bevalt me wel'

28 juli 2020 10:04 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Maximiliano Romero: "Het systeem dat de nieuwe trainer wil spelen, bevalt me wel"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Maximiliano Romero aan uit te kijken naar zijn tweede periode bij PSV. Na een verhuurperiode bij Vélez Sarsfield is hij klaar om ook in Eindhoven aan de slag te gaan. "Het systeem dat de nieuwe trainer wil spelen, bevalt me wel", aldus Romero. "Met twee spitsen spelen, dan maak je een hele offensieve indruk en ik denk dat je gevaarlijker kunt zijn en de kansen beter kunt verzilveren."

Zijn eerste periode bij PSV liep uit op een mislukking. De Argentijn wijst daarbij vooral naar zichzelf. "Ik heb fouten gemaakt en daardoor kunnen leren", zo geeft hij aan. "Ik ga niet op de blessures wijzen en wil het nu goedmaken. Die situatie van toen wil ik nu omkeren."

Ondanks dat hij afgelopen seizoen actief in Argentinië was, had hij regelmatig contact met PSV. "PSV heeft me het afgelopen seizoen niet laten verpieteren", zegt hij daarover. "John de Jong heeft me regelmatig gevraagd hoe het met me ging, zowel fysiek als emotioneel."




Tags

romero maximiliano argentinie emotioneel goedmaken jong mislukking offensieve sarsfield velez verhuurperiode verpieteren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Klinkt goed, laat het maar mooi zien dan
+9/-0

3 jaar geleden
Zettum op jongen, ik heb er vertrouwen in. Laat die 16 meter killer maar in je los!
+8/-0

3 jaar geleden
Klinkt als een jongen die een paar jaar ouder en wijzer is geworden. Komaan Maxi, fit zijn en een tandem worden met Donyell. 12+ goals dit seizoen?
+8/-0

 
3 jaar geleden
Niet alleen Donyell...
Wat denk je van een Lammers in de punt en een Romero of Donyell 'eromheen'?
+5/-0

 
3 jaar geleden
Kan ook zeker, maar denk dat Malen toch #1 spits zal zijn. Plek 2 wordt uitgevochten tussen Romero en Lammers in mijn ogen. Alleen maar goed voor de scherpte van de spitsen
+4/-0

reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden
Laat het maar zien ,psv heeft vertrouwen laten zien om hem niet te verkopen.Dus maak er iets moois van....
+3/-0

Het ging deze jongen allemaal te snel, psygische omschakeling had meer tijd nodig en met de verhuurperiode heeft hij zijn eigen kunnen bevrijden van het verwachtingspatroonsyndroom;-) Hij wordt een "vette" smaakmaker
+3/-0

3 jaar geleden
Ik ben heel benieuwd naar deze speler.... moet toch wel wat kunnen worden nog. Stel je voor dat het gewoon een topper is ... wat voor voorhoede heb je dan ?
Samen met malen en Gakpo met Lammers, bruma, madueke op de achterhand.
Ik denk dat we behalve een linksback eigenlijk geen nieuwe spelers nodig hebben.
Ihataren moet wel effe bijtekenen.....
Middenveld ook meer keuze nu met Mauro erbij...
Obispo is denk ik ook wel een versterking.
Hopen dat Dumfries nog kjaartje blijft....
Wordt een mooi seizoen !
+3/-0

 
3 jaar geleden
Doe mij er nog maar een van Ginkeltje bij, of in ieder geval een middenvelder met dreiging en een goed afstandsschot. Verder voor Nederlandse begrippen gewoon top!
+4/-0

 
3 jaar geleden
En als leider voor de ploeg is/kan V. Ginkel enorm belangrijk zijn
+2/-0

3 jaar geleden
OT: ik lees dat wij Michaël Maria voorlopig de kans geven zich te bewijzen. Zijn we een soort van sociale werkplaats geworden? Waar zit hier de upside?
+3/-2

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
Hij traint bij Jong PSV mee om zijn conditie op peil te houden. Meer niet. De voetbalprimeurtjes en al die andere kansloze sites maken er meteen een hele sensatie van dat hij wellicht in aanmerking komt voor contract. Natuurlijk niet.
+5/-1

 
Ik heb zelf nergens iets van sensatie kunnen bespeuren over deze jongen, duidelijk is dat hij zijn conditie op peil MAG houden bij PSV, heel duidelijk, dus alle onnodige interpretaties hier slaan echt nergens op, zo´n storm in een glas water lanceren is echter helemaal niet nodig, vind ik dan, maar ja
+2/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje