Transparent
Inloggen
Sluiten

Maximiliano Romero: 'Het systeem dat de nieuwe trainer wil spelen, bevalt me wel'

28 juli 2020 10:04 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Maximiliano Romero: "Het systeem dat de nieuwe trainer wil spelen, bevalt me wel"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Maximiliano Romero aan uit te kijken naar zijn tweede periode bij PSV. Na een verhuurperiode bij Vélez Sarsfield is hij klaar om ook in Eindhoven aan de slag te gaan. "Het systeem dat de nieuwe trainer wil spelen, bevalt me wel", aldus Romero. "Met twee spitsen spelen, dan maak je een hele offensieve indruk en ik denk dat je gevaarlijker kunt zijn en de kansen beter kunt verzilveren."

Zijn eerste periode bij PSV liep uit op een mislukking. De Argentijn wijst daarbij vooral naar zichzelf. "Ik heb fouten gemaakt en daardoor kunnen leren", zo geeft hij aan. "Ik ga niet op de blessures wijzen en wil het nu goedmaken. Die situatie van toen wil ik nu omkeren."

Ondanks dat hij afgelopen seizoen actief in Argentinië was, had hij regelmatig contact met PSV. "PSV heeft me het afgelopen seizoen niet laten verpieteren", zegt hij daarover. "John de Jong heeft me regelmatig gevraagd hoe het met me ging, zowel fysiek als emotioneel."


Tags

romero maximiliano argentinie emotioneel goedmaken jong mislukking offensieve sarsfield velez verhuurperiode verpieteren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Klinkt goed, laat het maar mooi zien dan
+9/-0

2 weken geleden
Zettum op jongen, ik heb er vertrouwen in. Laat die 16 meter killer maar in je los!
+8/-0

2 weken geleden
Klinkt als een jongen die een paar jaar ouder en wijzer is geworden. Komaan Maxi, fit zijn en een tandem worden met Donyell. 12+ goals dit seizoen?
+8/-0

 
2 weken geleden
Niet alleen Donyell...
Wat denk je van een Lammers in de punt en een Romero of Donyell 'eromheen'?
+5/-0

 
2 weken geleden
Kan ook zeker, maar denk dat Malen toch #1 spits zal zijn. Plek 2 wordt uitgevochten tussen Romero en Lammers in mijn ogen. Alleen maar goed voor de scherpte van de spitsen
+4/-0

2 weken geleden
Lijkt erop dat die door deze zelfkritiek een stuk sterker terug gekomen is. Paar seizoenen vlammen en die grote waffel uit 020 de mond snoeren.
+7/-0

 
2 weken geleden
Die zelfkritiek van hem daar kan Luckassen een puntje aan zuigen.
+5/-0

 
2 weken geleden
Luckassen en zelf kritiek hahahahhaha
+4/-2

 
2 weken geleden
Ha ha ha, zijn we aan t zeiken of aan t zuigen?
+2/-1

 
2 weken geleden
Uhhh beide is denk ik meer van toepassing 🤔
+3/-0

2 weken geleden
Laat het maar zien ,psv heeft vertrouwen laten zien om hem niet te verkopen.Dus maak er iets moois van....
+3/-0

2 weken geleden
Het ging deze jongen allemaal te snel, psygische omschakeling had meer tijd nodig en met de verhuurperiode heeft hij zijn eigen kunnen bevrijden van het verwachtingspatroonsyndroom;-) Hij wordt een "vette" smaakmaker
+3/-0

2 weken geleden
Ik ben heel benieuwd naar deze speler.... moet toch wel wat kunnen worden nog. Stel je voor dat het gewoon een topper is ... wat voor voorhoede heb je dan ?
Samen met malen en Gakpo met Lammers, bruma, madueke op de achterhand.
Ik denk dat we behalve een linksback eigenlijk geen nieuwe spelers nodig hebben.
Ihataren moet wel effe bijtekenen.....
Middenveld ook meer keuze nu met Mauro erbij...
Obispo is denk ik ook wel een versterking.
Hopen dat Dumfries nog kjaartje blijft....
Wordt een mooi seizoen !
+3/-0

 
2 weken geleden
Doe mij er nog maar een van Ginkeltje bij, of in ieder geval een middenvelder met dreiging en een goed afstandsschot. Verder voor Nederlandse begrippen gewoon top!
+4/-0

 
2 weken geleden
En als leider voor de ploeg is/kan V. Ginkel enorm belangrijk zijn
+2/-0

2 weken geleden
OT: ik lees dat wij Michaël Maria voorlopig de kans geven zich te bewijzen. Zijn we een soort van sociale werkplaats geworden? Waar zit hier de upside?
+3/-2

 
2 weken geleden
Bedankt voor deze tip Tony. Denk alleen dat een 25 jarige speler met zoveel clubs achter zijn naam een rotte appel is.
+3/-2

 
2 weken geleden
Mijn hemel.
De ene rotte appel (Luckassen) is amper vertrokken en de volgende dient zich al weer aan.
+3/-1

 
2 weken geleden
Het scheelt wel dat deze voor psv wil trainen
+3/-0

 
2 weken geleden
Ja dat dan weer wel.
+3/-0

 
2 weken geleden
Ik wil ook best komen trainen en zal me keurig gedragen. Zal zelfs een doos Marsen of Twixen meenemen voor mijn matties. De Sligro kan mijn steun wel gebruiken deze dagen
+2/-1

 
2 weken geleden
Met die ongezonde voeding, in de voorbereiding, zal je wel niet welkom zijn.
+1/-0

 
2 weken geleden
Doe toch even normaal zeg. Wat heeft Luckassen gedaan om hem een rotte appel te noemen? Die jongen voelt zich hier niet thuis en dat is te begrijpen ook. Hij is ook gewoon niet netjes behandeld hier. Voor zover ik heb kunnen beoordelen doet hij netjes zijn werk. Heeft zelfs zijn contract verlengd zodat PSV kan profiteren van een transfer in de toekomst en hij weer een jaartje kan spelen bij Anderlecht. Een rotte appel is m.i. een persoon die schijt heeft aan alles en iedereen. Die heb ik er genoeg voorbij zien komen bij de club. Maar dat is deze jongen zeker niet.
+2/-2

 
2 weken geleden
Wow.

Deze man, die zichzelf kind van ONZE club voelt, heeft een paar maanden geleden zijn contract in de prullenbak gesmeten zien worden door corona en zit nu dus zonder club/werk, vraagt of hij mee mag trainen bij JPSV, om zijn conditie op peil te houden, in de hoop volgend seizoen weer ergens aan de bak te kunnen en word door hier direct voor rotte appel uitgemaakt.
+6/-3

 
2 weken geleden
Idd, onbegrijpelijk, gebaseerd op helemaal niets.
+4/-2

 
7 dagen geleden
Kind van de club is direct weer weg... Is een clubhopper, een broodvietballer. Daar is niets mis mee, maar noem je dan geen kind van de club.. (Rotte appels speler overal max een seizoen.)
+1/-0

 
2 weken geleden
Hij traint bij Jong PSV mee om zijn conditie op peil te houden. Meer niet. De voetbalprimeurtjes en al die andere kansloze sites maken er meteen een hele sensatie van dat hij wellicht in aanmerking komt voor contract. Natuurlijk niet.
+5/-1

 
2 weken geleden
Ik heb zelf nergens iets van sensatie kunnen bespeuren over deze jongen, duidelijk is dat hij zijn conditie op peil MAG houden bij PSV, heel duidelijk, dus alle onnodige interpretaties hier slaan echt nergens op, zo´n storm in een glas water lanceren is echter helemaal niet nodig, vind ik dan, maar ja
+2/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.995 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

abroad authentic baumgartl besmettingen bok bommel bottas bruma doan dumfries eredivisie gakpo groningen guti hamilton hendrix ihattaren jdj jong lammers madueke malen mauro obispo paniek ploegsma romero rosario sadilek schmidt