Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV - v.v. UNA afgelast

31 juli 2020 18:25
Foto: Pro Shots

PSV - v.v. UNA afgelast; image source: Pro Shots

De oefenwedstrijd van PSV tegen v.v. UNA is op het laatste moment afgelast. Dat meldt de club via de officiële website. Bij de Veldhovenaren is een van de spelers positief getest op corona. De selectie van PSV zal het nu op PSV Campus De Herdgang in een onderlinge wedstrijd tegen elkaar gaan opnemen. Dat duel is live te zien via het YouTube-kanaal van PSV.




Tags

afgelast una corona herdgang kanaal veldhovenaren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Het wordt nog een bijzonder seizoen. Terecht dat het niet doorgaat, geen risico’s lopen!
+2/-1

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden
Gaat de competitie zo ook verlopen ?
Als iemand positief wordt getest, maar geen enkel ziekte-verschijnsel heeft dan kan je die persoon naar huis sturen, en de rest gewoon laten voetballen.
Er zitten fouten in de corona-testen, je kan corona-resten hebben van 3 maanden geleden die voor het positief testen zorgen, en artsen schrijven ook dat je naar de gehele gezondheid-situatie van een persoon moet kijken.
Zo kan je heel NL wel plat leggen.
+5/-10

 
Nee. De KNVB heeft al laten weten dat er gewoon gevoetbald zal gaan worden. Pas als een club niet meer in staat is om een team op de mat te brengen zal een duel worden afgelast.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Dan ben ik benieuwd wat er met de amateursport gaat gebeuren, daar de competities straks weer gaan beginnen, zonder test of wat.
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Nee WouterErik, nee! Gewoon even niet! We kennen jouw ideeen over corona inmiddels en we weten dat je graag iedereen wil overtuigen van jouw ideeen maar... NEE!

Let's talk football!
+12/-3

3 jaar geleden
Toch wel met ons sterren middenveld mag ik hopen?
+3/-8

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Nee, Hendrix en Rosario spelen niet samen. En Hendrix speelt LB.
+1/-0

3 jaar geleden
shevchenko 2 weken gelden.
Hoe werkt dat Corona technisch gezien? Niemand weet toch wat die UNA gasten de dagen ervoor allemaal uitgespookt hebben?
shevchenko 2 weken later.
Oké. Duidelijk.
+5/-0

3 jaar geleden
Zo zie je maar weer door 1 speler was psv bijna de lul geweest ,gaat echt nog wel ergens fout maar gelukkig niet bij psv !!!
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage