Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV met 29 spelers op weg naar trainingskamp in Marienfeld

3 augustus 2020 10:46 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

PSV met 29 spelers op weg naar trainingskamp in Marienfeld; image source: Pro Shots

Komende week zullen vier talenten van Jong PSV aansluiten bij de A-selectie op trainingskamp in het Duitse Marienfeld. Dat weet De Telegraaf te melden. Voor doelman Maxime Delanghe en linksback Chris Gloster is het de eerste keer dat ze mee mogen op trainingskamp. Verdediger Justin de Haas en middenvelder Richie Ledezma waren afgelopen seizoen ook al van de partij.

Update 10:46: Via de officiële website heeft PSV bevestigd dat de vier talenten van Jong PSV komende week aanwezig zullen zijn op het trainingskamp in Marienfeld. In totaal zal de selectie van Roger Schmidt bestaan uit 29 spelers.

Volledige selectie: Jeroen Zoet, Nick Viergever, Timo Baumgartl, Bruma, Jorrit Hendrix, Donyell Malen, Mohamed Ihattaren, Ritsu Doan, Lars Unnerstall, Sam Lammers, Erick Gutierrez, Dante Rigo, Mauro Junior, Pablo Rosario, Cody Gakpo, Maxi Romero, Denzel Dumfries, Noni Madueke, Armando Obispo, Olivier Boscagli, Joel Piroe, Ryan Thomas, Hidde Jurjus, Michal Sadilek, Jordan Teze, Maxime Delanghe, Richie Ledezma, Justin de Haas, Chris Gloster.

Meer op PSV.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

trainingskamp marienfeld delanghe gloster haas jong ledezma armando baumgartl boscagli bruma doan dumfries gakpo gutierrez hendrix hidde ihattaren jordan jurjus lammers madueke malen mauro maxi obispo piroe rigo roger romero rosario sadilek schmidt telegraaf teze unnerstall viergever zoet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


12 maanden geleden
Iemand een idee wat die Gloster allemaal kan?
+2/-0

 
Riverside (geschorst)
12 maanden geleden
Niet zo veel... helaas, ik denk dat John zich vorig jaar vergist heeft, hij lijkt erg op ene Davies van Bayern, ook qua kapsel, en deze Davies is ook een linksback.... maar van ander niveau, ik denk dat John dacht dat Gloster Davies was....
+2/-1

 
12 maanden geleden
Knap hoor, dat je weet wat een ander denkt. Maar kan vooral veel en hard lopen, daar begon het bij de vd Kerkhofs ook mee.
+3/-1

 
Riverside (geschorst)
12 maanden geleden
Dit is een beetje cynisch....😂👍
+2/-0

 
Souza Faria 11 (geschorst)
12 maanden geleden
Die kan er geen hout van. Komt bij JPS al tekort. Snap ook niet waarom ze hem nu belonen.
+1/-2

 
12 maanden geleden
Ik ben benieuwd @11, of jij een PSV speler op kunt schrijven die wel voldoende is.
+6/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
12 maanden geleden (gewijzigd)
Klopt van de huidige selectie word je niet vrolijk. Deden niet voor niks niet mee om de prijzen vorig jaar. Malen en af en toe ihataren zijn de lichtpuntjes.
+1/-2

 
12 maanden geleden
Tweede selectie van Nederland. Trainer had er alleen weinig kaas van gegeten. Wanprestatie van de grootste orde. Alleen hebben sommigen onder ons het komende seizoen nodig om dat in te kunnen zien.
+6/-0

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
@ Souza Faria 11: 2 spelers maar een lichtpuntje???
Gakpo 7 goals in 25 wedstrijden vind ik ook een lichtpuntje. Absoluut talent die jongen, gaat zich dit seizoen zeker verder ontwikkelen. Vond Obispo het ook prima doen bij Vitesse. Gaat zich ook nog doorontwikkelen. Dumfries is een geweldige speler, die je vergeet. Verder begon Baumgartl niet slecht en ging het met Thomas op het middenveld aardig lopen. En dan Madueke een absoluut toptalent. Als je die nu ook weer ziet op de trainingen. Dat kan niets anders worden dan smullen van de voorhoede bij PSV. Iets positiever mag wel hoor.
+5/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
12 maanden geleden
Madueke is een leuke speler maar om hem nu als toptalent neer te zetten. Hij zal niet veel spelen met een 2 mans voorhoede. Dumfries tel ik al niet meer mee want die zal de club wel verlaten. De verdediging is toch een drama om over net middenveld nog maar te zwijgen. Daar zit totaal geen voetbal in, laat staan dat ze een goal maken. Maar ben wel benieuwd naar het 4-4-2 maar dan hopelijk met verdedigers en middenvelders die kunnen opbouwen en snel naar voren willen i.p.v. tikkie terug.
+1/-1

 
12 maanden geleden
Men moet leren niet bang te zijn om een (risicovolle) foute pass te geven. Met 9 veldspelers om je heen die bij balverlies vol druk zetten, hoef je hier minder bang voor te zijn. Dat betekent wel dat Schmidt er een eenheid en vechtmachine van moet maken.

Als ik de trainingen bekijk op instagram zie ik partijtjes waarbij gigantisch veel druk wordt gezet en er ook fantastisch onderuit gespeeld wordt. Ik denk persoonlijk dat we een mooi seizoen tegemoet gaan (tov vorig seizoen is dit al gauw)! We kunnen alleen niets anders doen dan afwachten.

Wat betreft Madueke, ik vind hem wel een toptalent! Heeft snelheid, kracht en enorm veel dreiging naar de goal. Ik hoop dat hij zijn minuten gaat maken dit jaar om zich te kunnen bewijzen.
+1/-0

 
12 maanden geleden
Ook mooi dus dat we tot de winterstop de 'kleintjes' krijgen om het er in te slijpen. Dan januari gehaktdag !!!
+1/-0

 
12 maanden geleden
Het is een speler die er bij JPSV niet uitspringt (maar wie wel) maar wel altijd met een voldoende speelt. Er is wel een bepaald verwachtingspatroon gewekt dat is ingegeven door de inspanningen en transfersom, echter toen de nood hoog was bij PSV1 is deze speler toch niet in beeld geweest om een rol te spelen voor deze positie. Dat is te verklaren door de onbalans van de defensie van PSV1. In een team dat goed draait/defensieve balans is, is deze speler wel een rol toe te bedelen op het tweede plan omdat er duidelijk een noodzaak is voor een LB van buitenaf. Het is logisch dat hij meegaat op trainingskamp (is eigenlijk de enige LB in de selectie), in mijn ogen om te bezien of hij een rol speelt kan spelen op het tweede plan (naast kunstgrepen als Viergever, Obispo of Hendrikx)
+2/-1

12 maanden geleden
Opzich wel fijn dat er tenminste één van nature LB mee gaat. Hopelijk weet die een beetje niveau te halen...
+3/-1

12 maanden geleden
Gloster kan aardig meeballen in JPSV.

Maar veel belangrijker... Gloster kon weleens heel belangrijk zijn voor hoe Ledezma zich voelt bij PSV, in Nederland. En vice versa natuurlijk.

Guti kan ook niet veel, maar heeft er misschien ook wel aan bijgedragen dat we een extra jaartje van Lozano konden genieten.
+1/-2

12 maanden geleden
Ik had graag Oppegard gezien tijdens dit trainingskamp. 17 jaar, maar fysiek sterk, goede techniek, snel, zowel aanvallend als verdedigend sterk en heeft een goed inspeel pass. Heb hem niet heel vaak gezien, maar de wedstrijden die ik wel heb bekeken was die 1 vd beste op het veld. Van Gloster nog niet gecharmeerd.
+1/-0

Tony the Tiger (geschorst)
12 maanden geleden
Hoe zit het met nummer 30-31 en 32? John De Jong geld aan het tellen?
+2/-2

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
"We gaan geen breedte voetballes halen @tony, er worden alleen spelers aangtrokken die ons echt beter kunnen maken en daar is in huidige Markt (veel) geduld voor nodig."

Dit alles was onlangs op te tekenen uit de mond van Schmidt... oftewel afwachten en ja ik zit ook met smacht te wachten op impulsen als Van Ginkel...
+1/-0

 
Tony the Tiger (geschorst)
12 maanden geleden
Dat types als Guardado en van Ginkel niet binnen 24u binnen zijn snap zelfs ik maar een linksbackje ergens halen voor weinig zou toch te doen moeten zijn? Zeker als je al enkele jaren een probleem op die positie hebt. Krijg steeds meer het idee dat we echt totaal geen piek te makken hebben.
+1/-1

 
12 maanden geleden (gewijzigd)
Zou me niets verbazen als ze toch met Rodriguez op de proppen komen...

Mike van der Hoorn is wellicht ook optie, na 4 jaar PL, gedegradeerd met Swansea; niet als LB, maar wel als CV na vertrek Schwaab.

Enfin geduld, geduld; is ook niet mijn sterkste kant😉
+1/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast albert berisha bijgesteld borusia cashen crockett doan fofana gakpo hlozek hype ihattaren ioc izecson james jong klauwen madueke malen raiola rosario sambo santos schmidt sonny steemzen teze yonci zahavi