Transparent
Inloggen
Sluiten

'Roger Schmidt hoopt op komst van Yvon Mvogo'

5 augustus 2020 18:48 - Kicker.de
Foto: Pro Shots

"Roger Schmidt hoopt op komst van Yvon Mvogo"; image source: Pro Shots

Het Duitse Kicker claimt dat Roger Schmidt hoopt op de komst van Yvon Mvogo. De Zwitserse doelman van RB Leipzig staat in de belangstelling van de nieuwe trainer van PSV en zou de nieuwe eerste doelman moeten worden. Assistent-trainer Lars Kornetka werkte afgelopen twee seizoenen bij RB Leipzig en kent daarom Mvogo goed. De in Kameroen geboren keeper heeft twee interlands voor Zwitserland gespeeld en behoort ook vast tot de selectie van de nationale ploeg.

RB Leipzig zou 5 miljoen euro willen voor Mvogo, hetzelfde bedrag als dat ze in 2017 voor hem betaald hebben. Volgens Kicker is het echter niet realistisch dat er zoveel betaald zal worden voor de doelman die nog een contract heeft voor één seizoen. Het zou echter niet uitgesloten zijn dat hij in Leipzig een nieuw contract gaat tekenen.

Meer op Kicker.de


Tags

mvogo leipzig roger schmidt yvon kicker kameroen kornetka zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 maanden geleden
Alleen doen als we meer dan dat kunnen krijgen voor Zoet (en daar geloof ik niet in én dan nóg zou ik het geld in andere posities steken).
+3/-1

2 maanden geleden
Lijkt me nou niet de positie die de eerste prioriteit heeft en zeker niet voor dergelijke bedragen.
+4/-2

 
Souza Faria 11 (geschorst)
2 maanden geleden (gewijzigd)
Het voetbal begint wel degelijk van achteruit. Chapeu Schmidt ! Nu al een geweldige trainer.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Als Schmidt inderdaad een meevoetballende keeper erg belangrijk vindt voor zijn tactiek en Zoet en Unnerstall voldoen niet, dan is het logisch dat Schmidt verder gaat kijken. Jammer voor de huidige keepers, maar dan moeten we gewoon door selecteren.
+5/-0

2 maanden geleden
Nou, maak maar eens een liedje met 'Mvogo' derin...
+1/-1

 
 
2 maanden geleden
Hahaha ik was niet de enige :)
+2/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
2 maanden geleden
Dat hoop ik ook dat we een andere keeper krijgen. Want wat er nu staat kan totaal niet mee voetbal,en. Krijgen geen bal over 50 meter in de voeten gespeeld. Roger een man naar mijn hart.
+1/-0

2 maanden geleden
Een keeper die kan (voet)ballen zou wel een keer fijn zijn. Man man wa heeft die Zoet een slechte trap in de poten. Maar den deze heeft 3 jaar amper gekeept.... En ik zie liever eerst dat het middenveld samengesteld wordt.
+3/-0

2 maanden geleden
Een doelman lijkt me wel de de laatste prioriteit want in principe hebben we gewoon twee goede doelmannen die goed genoeg zijn om de basis te beginnen. Een goede linksback en middenvelder lijkt mij belangrijker. En als ze inderdaad een meevoetballende keeper willen hebben dan hadden ze Ruiter nog niet moeten verkopen. Want een meevoetballende keeper die hadden ze in principe
+3/-3

 
2 maanden geleden
We hebben idd goede keepers, maar geen echte topper als nr 1, en dat wilt weleens helpen.
+1/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
Mocht Mvogo het worden zou simply the best niet misstaan, Mvogo is the best, om het maar bij de beste te houden.
+1/-0

 
2 maanden geleden
Ik dacht aan: Wie is er onze eerste keus? ....
Dat bekt ook wel lekker!
+1/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.989 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

antognoni baumgartl boscagli bruma dest dumfries emmen eran feyenoord hag hendrix ihattaren malen moreno mura mvogo rkc romero rosario sadilek schmidt shevchenko sir strootman teze tinus unnerstall viergever wijnaldum zahavi