Transparent
Inloggen
Sluiten

Hattrick Noni Madueke zorgt voor winst tegen SC Verl

8 augustus 2020 15:14
Foto: Pro Shots

Hattrick Noni Madueke zorgt voor winst tegen SC Verl; image source: Pro Shots

PSV heeft de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen met ruime cijfers weten te winnen. Het Duitse SC Verl werd met 0-3 verslagen. Met een hattrick groeide Noni Madueke uit tot man van de wedstrijd.

Direct vanaf het begin werden de Duitsers flink onder druk gezet. Het duurde wel even tot de kansen kwamen, maar na een kwartier spelen was de eerste grote kans direct raak. Vanwege buitenspel werd de treffer van Sam Lammers echter afgekeurd. Het bleek voor SC Verl echter uitstel van executie, want enkele minuten later zorgde Noni Madueke na een uitstekende asisst van Denzel Dumfries voor de 0-1.

Na de openingstreffer werd het spel kort stil gelegd voor een drinkpauze en na de hervatting was het snel opnieuw raak. Na uitstekend voorbereidend werk van Bruma legde Sam Lammers de bal opzii en kon Madueke zijn tweede treffer van de middag maken. De jonge Engelsman maakte vlak voor rust bovendien ook zijn derde doelpunt en bepaalde daarmee de ruststand op 0-3.

In de tweede helft kwam een volledig gewijzigd PSV op het veld. Het spel liep ook een stuk moeizamer en het was de thuisploeg die na rust de eerste grote kans kreeg. Dankzij goed keepen van Jeroen Zoet kon een tegentreffer voorkomen worden. De ploeg van Roger Schmidt wist in het laatste kwartier pas dreigend te worden, maar alleen de thuisploeg wist daadwerkelijk tot kansen te komen. Gescoord werd er echter niet, waardoor de ruststand ook de daadwerkelijke eindstand werd.

Opstelling PSV eerste helft: Unnerstall, Dumfries, Teze, Boscagli, Mauro Júnior, Rosario, Gutiérrez, Doan, Bruma, Lammers, Madueke

Opstelling PSV tweede helft: Zoet, Rigo, Baumgartl, Viergever, De Haas, Hendrix, Sadílek, Ihattaren, Gakpo, Romero, Piroe


Discussieer mee op de forums


Tags

madueke verl hattrick lammers bruma dumfries zoet asisst baumgartl boscagli doan drinkpauze executie gakpo gutierrez haas hendrix ihattaren mauro middag moeizamer opzii piroe rigo roger romero rosario sadilek schmidt teze uitstel unnerstall viergever voorbereidend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


site-admin 2 maanden geleden
Opstelling PSV: Unnerstall, Dumfries, Teze, Boscagli, Mauro Junior, Rosario, Gutiérrez, Doan, Bruma, Lammers, Madueke
+2/-0

2 maanden geleden (gewijzigd)
21' 0-1 Madueke
25' 0-2 Madueke
43' 0-3 Madueke
Man van de wedstrijd: Madueke.
Als hij deze lijn doortrekt, kunnen we nog veel plezier beleven aan Noni komend seizoen.
+2/-0

 
2 maanden geleden
En ik denk dat hij met 204 doelpunten ook wel topscorer wordt...
+1/-0

2 maanden geleden
Schmidt zei al dat hij ook keek of spelers op andere posities konden spelen. Heeft hij Mauro op lb geplaatst? Die had ik niet snel aan zien komen.
+3/-0

 
2 maanden geleden
Mauro op LB had ik ook niet aan zien komen, maar het geeft wel aan dat Scvhmidt heel veel voetbal in PSV wil krijgen.
+2/-1

 
2 maanden geleden
De nieuwe Heintze. Ook zo'n klein rap kuitenbijtertje dat je 3x tegenkomt en nog nie voorbij bent.
+1/-0

2 maanden geleden
Madueke laat zich mooi zien. Kan wel eens zijn doorbraak worden dit seizoen, misschien wel samen met Malen in de spits?
+2/-0

2 maanden geleden
De Schmidt heeft nog niet alle ijzers uit de oven.
+1/-0

2 maanden geleden
AZ oefent tegen een OSC Lille, een serieus goede Franse ploeg en wint. PSV oefent tegen een Duits team uit de 3e league... uit vriendelijk gebaar naar de oude club van Schmidt. Heel leuk, maar professioneel? Juist nu moet je de zwakke punten van je ploeg blootleggen en die wordt zo niet uitgetest. Verder top dat Madueke het goed doet, maar dat wordt met Lammers, Malen, Romero, Gakpo (en Bruma, Doan, alleen al vanwege vanwege hun aanschafwaarde) enorm dringen.
+2/-4

 
2 maanden geleden
Niet helemaal met elkaar te vergelijken, aangezien AZ al verder in hun voorbereiding is. De eerste officiële wedstrijd voor PSV is op 13 september. AZ speelt over drie weken al voorronde Champions League en moet er daarom al veel eerder staan.
+5/-0

 
2 maanden geleden
Nu maar hopen dat het op de positie verdedigende middenvelder en de gehele verdediging het ook dringen wordt.
Ik vond sommige zaken leuk om te zien, zoals massaal druk zetten en Bruma die weer vrij voetbalt (zonder een last op zijn rug),
Maar bij counters kan, tegen een beetje redelijke ploeg,PSV er zo een tegen krijgen. Als dit de manier van voetballen wordt verwacht ik veel wedstrijden met uitslagen zoals 5-3.
+2/-1

 
2 maanden geleden
Zolang wij er uiteindelijk meer maken prima toch ?
+1/-0

 
2 maanden geleden
Zeker, ik verwacht veel leuker voetbal.
+2/-1

 
2 maanden geleden (gewijzigd)
Met alle respect voor Guusje, vak was t bij 1-0 of misschien 2-0 al over en kon je eigenlijk al naar huis. Maar ja, dan win je wel prijzen en dat is ook wat waard he
+1/-0

 
2 maanden geleden
Concurrentie voorin is alleen maar goed. Van de namen die je noemt zijn er enkelen die te weinig scoren.
+1/-1

 
2 maanden geleden
Ja, professioneel. Het zou namelijk niet slim zijn om een elftal, dat druk bezig is een totaal ander spel te spelen, nu al direct op hun bek te laten gaan tegen een grote club. Leren, oefenen en uitproberen kun je beter tegen een zwakkere tegenstander doen. Tegen de tijd dat PSV kan spelen zoals Schmidt dat wil kun je het eens gaan proberen tegen een sterkere tegenstander. Als PSV nu een oefenwedstrijd tegen een topclub had gespeeld en dik had verloren waren er ongetwijfeld mensen geweest die al zouden gaan twijfelen aan Schmidt en zijn manier van spelen. Ook hadden spelers als Rosario gelijk weer een bak ellende over zich heen gehad.
+5/-0

2 maanden geleden
Zone goeie hebbe wij Noni gehad!
+13/-0

2 maanden geleden
Duidelijk, dat wordt dus:
Unnerstall, Dumfries, Baumgartl, Viergever, Mauro Júnior, Ihattaren, Gutiérrez, Hendrix/Malen, Gakpo, Romero, Madueke
Hoe precies neer te zetten laat ik aan Smitje over, misschien Hendrix wel achterin.
+2/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
2 maanden geleden
Echt niet. Galpo en Römero worden geen basisspelers. Verder zal er nog een LB komen en een CV dus Mauro en Baumgartl verdwijnen ook uit de basis. Wellicht zal de keeper ook nog vervangen worden. Dus deze oefenpotjes zegt niks. Al mag je tegen een derdeklasser wel vaker het net vinden dan 3x.
+1/-0

2 maanden geleden
Veelbelovend. Interview op ED staat me ook erg aan. Leuke gozer die gewoon normaal antwoord geeft op vragen zonder vervelende maniertjes.
Ook idee, vrij naar 2 Unlimited
No no ,no no no no, no no no no, Noni Madueke !!
+1/-0

2 maanden geleden
Zo dadelijk om 14.00 dus een al wat serieuzere tegenstander met KFC Uerdingen. Gisteren zag ik de 1e helft bij vlagen een sterk PSV, mede omdat er veel druk werd gezet op de helft van Sportclub Verl. Dat is wat Schmidt voorstaat. Madueke's derde goal was er een van grote klasse. Rosario speelde niet slecht, en dat zegt iemand die totaal geen fan van hem is.Huh, een paas over 40 meter naar Bruma,was er een van klasse.Hij speelde vrijwel alles vooruit. Bruma deed het ook niet onverdienstelijk.Moet niet gekker worden.
De 2e helft was een formaliteit. De 2e 11 spelers bakten er weinig van. Nauwelijks voorin akties gezien.Romero,Piroe,Ihattaren,en vooral Gakpo waren erg matig.SC Verl ging duidelijk ervoor om de achterstand te beperken.Maar daar stond van PSV's kant vrijwel niets tegenover. Hendrix matig tot slecht, Sadilek deed maar wat, Viergever matig. En dat tegen een clubje wat net gepromoveerd is naar de 3e klasse. Justin de Haas veel wel positief op. Op naar 14.00 uur, met hopelijk weer een uitstekende Madueke op het veld.
+1/-0


PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

almelo antognoni baumgartl boer boscagli bruma crockett dumfries emmen eredivisie gakpo heracles ihattaren jong lindsaywilson madueke malen mauro mvogo piroe romero rosario sadilek sangare schmidt sir teze tinus viergever zahavi