Transparent
Inloggen
Sluiten

'Blessure Denzel Dumfries valt mee, kan over twee of drie dagen training weer hervatten'

22 augustus 2020 21:52 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Blessure Denzel Dumfries valt mee, kan over twee of drie dagen training weer hervatten"; image source: Pro Shots

Tegenover het Eindhovens Dagblad gaf Roger Schmidt aan dat de blessure van Denzel Dumfries meevalt. De aanvoerder moest in het oefenduel met Eintracht Frankfurt in de eerste helft geblesseerd naar de kant en blijkt last te hebben van een 'ijsbeentje'. Schmidt verwacht dat de verdediger over twee of drie dagen de training weer kan hervatten. Ook de overige geblesseerden verwacht hij snel weer terug. "Ik hoop dat ze eind volgende week of de week daarop weer meetrainen", aldus de trainer.

Nick Viergever, Noni Madueke, Ryan Thomas, Ritsu Doan en Bruma misten vanwege fysieke klachten de oefenduels met Willem II en Eintracht Frankfurt.

Meer op ED.nl




Tags

dumfries eintracht frankfurt schmidt bruma doan geblesseerden ijsbeentje madueke meevalt roger viergever

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Dat is goed nieuws maar de wedstrijd en uitslag daar wordt ik nog niet vrolijk van...
+1/-0

3 jaar geleden
Denzel Dumfries heeft de instelling van een echte verdediger, alles doen om een bal tegen te houden.
Dumfries zou niet zomaar stil blijven staan, zoals Baumgartl dat vandaag deed.
Hij zou altijd nog zijn been uitsteken of zich voor het schot gooien. Laten we hopen dat hij in NL blijft en pas na het EK voor een goede prijs vertrekt.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Let op: Baumi is zijn plek aan t verliezen aan Teze, hij is veel te week voor n verdediger imo; beste zou zijn dat PSV daar n beest a la Alex haalt, dan is Teze n mooie opvolger van Dumfries...
Dat laatste hopelijk over 1 jaar!
+2/-0

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
En terecht, Baum is een vreselijk dure miskoop.... hopen op Lyanco....
+2/-0

 
3 jaar geleden
Daar zijn ze eerder me bezig geweest, zou mooi zijn!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens tav dat Baumi zijn plek aan het verliezen is tav Teze.
Als een verdediger door bv Dennis Bergkamp wordt uitgespeeld dan heb ik daar begrip voor, maar Baumi blijft stil staan terwijl de aanvaller gewoon opzij doorloopt en dan schiet.

Tav @Tony. Ik begrijp eigenlijk niet waarom er zo veel kritiek op zijn posts is. We hebben hetzelfde team als vorig jaar, en vorig jaar is er een tijd echt dramatisch slecht gespeeld door PSV. Met Guti, Romero, Baumi en Bruma is er ook veel geld uitgegeven dat PSV niet meer terug gaat verdienen, dus het is niet te verwachten dat er nu snel een speler voor veel geld verkocht gaat worden waardoor er echt iets aan de selectie kan worden veranderd. We hebben wel Malen terug en een nieuwe trainer, maar daarmee zijn niet de diepe problemen die het team onder Van Bommel ook al had opgelost.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Helaas zijn we ten opzichte van vorig seizoen Perreiro en Bergwijn kwijt. Twee technisch begaafde voetballers met scorend vermogen. Deze selectie is dus behoorlijk verzwakt ten opzichte van het materiaal van van Bommel. Wat dat betreft heeft Faber een wereldprestatie neer gezet. Het feit dat deze spelers nog steeds niet zijn vervangen vind ik een enorm zwaktebod van de Jong.
+1/-1

3 jaar geleden
Het verbaasd me altijd hoe zelden een ijsbeentje voorkomt bij voetbal, al dan niet expres.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik bedoel dat een speler uit het veld moet bij een wedstrijd op het hoogste niveau om die reden gebeurt niet zo heel vaak. Zelf weet ik maar al te best hoe pijnlijk een goedgericht knietje kan zijn. Als je wat groter ben dan een tegenstander (tegen een Messi oid) kun je dat ook vrij makkelijk per ongeluk laten lijken.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev praag ramalho renners romario rvc sandler santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage