Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Ritsu Doan op huurbasis naar Arminia Bielefeld'

3 september 2020 17:31 - VI.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Ritsu Doan op huurbasis naar Arminia Bielefeld"; image source: Pro Shots

Ritsu Doan is een van de spelers die ontbrak bij het oefenduel van PSV tegen Victoria Köln. Via Twitter meldt Rik Elfrink van De Telegraaf dat de Japanner de ruimte heeft gekregen om een overgang naar een nieuwe club af te ronden. Doan werd een jaar geleden overgenomen van FC Groningen, maar verloor uiteindelijk zijn basisplaats. Doan heeft nog een contract voor vier seizoenen.

Update 15:25: Rik Elfrink meldt nu via Twitter dat Ritsu Doan op huurbasis zal vertrekken bij PSV. De Japanner wil komende zomer graag actief zijn op de Olympische Spelen en komt bij PSV weinig aan spelen toe.

Update 17:31: Onder meer Voetbal International weet te melden dat Ritsu Doan komend seizoen voor Arminia Bielefeld zal spelen. De Duitse ploeg promoveerde afgelopen seizoen naar de Bundesliga en kan nu dus een seizoen over de Japanse international beschikken.

Meer op VI.nl




Tags

doan arminia bielefeld elfrink bundesliga groningen koln telegraaf victoria

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Transfer van Doan nooit begrepen met het talent dat er aan kwam (en Bruma die toen net gehaald was). Hopelijk doet hij het goed bij de ploeg waar hij op huurbasis naartoe gaat en kunnen we nog een flink deel van de transfersom terug verdienen. Zeker als hij opvalt bij de Olympische spelen.
+2/-0

3 jaar geleden
Bij verhuur ben ik altijd benieuwd naar de voorwaarden.
50/50 salaris beide clubs of een huursom? Dit wordt zelden vermeld. Wie weet dit keer wel als de club bekend wordt gemaakt.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat ligt er denk ik ook een beetje aan bij wie het initiatief ligt.
Als PSV een speler graag wil verhuren zal men niet zo moeilijk doen. Als een club een speler wil huren kun je misschien wat meer eisen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Lees net dat Bielefeld het volledige salaris overneemt van PSV.
Goede deal dus!
+2/-0

3 jaar geleden
Pfff vraag je je toch af hoe transfers binnen onze mooie club tot stand komen. Puur gehaald om te “pleasen”?
+2/-1

 
3 jaar geleden
Gehaald toen we nog een ander systeem speelden?
+5/-0

3 jaar geleden
Prima beslissing om Doan een jaar te verhuren!
+2/-0

3 jaar geleden
Huur en daarna kopen zou mooi zijn voor PSV en Doan...
+1/-0

3 jaar geleden
Nog maar een half seizoen geleden gehaald voor liefst 7,5 miljoen... pure kapitaalvernietiging.

Hoewel we ons financieel/op transfervlak eigenlijk niet meer kunnen meten met onze hoofdstedelijke vrienden is het toch jaloersmakend dat zij hun miskopen gewoon break even doorverkopen en wij met dit soort huurdeals afgescheept worden.
+3/-3

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ze verkopen hun miskopen en middelmatige spelers altijd met winst zo lijkt het. Als wij nu eens structureel (of een paar jaar) door de CL groepsfase komen, kunnen wij dat wellicht ook voor elkaar krijgen...

Edit: ik lees nu net op VI dat Ajax hun miskoop Magellán aan de straatstenen niet kwijt kan. Wordt weer verhuurd, dus ietsje minder jaloers naar ze kijken mag.
+2/-0

3 jaar geleden
Vind het opzich helemaal geen verkeerde speler.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat is hij op zich ook niet,maar buiten het feit dat we al ruim in de middenvelders zitten,komen de spelers die het vooral van hun creativiteit moeten hebben,niet goed tot hun recht in het nieuwe systeem onder Schmidt.
Simpel door het feit dat je hierin veel energie in je spel moet leggen en dit ten koste gaat van de creativiteit.
In dat licht bezien,is het ook maar afwachten hoe Ihattaren zich gaat manifesteren.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Alles wat een klein beetje creativiteit had heeft bij ons de bank warm gehouden de laatste 5 jaar. Ik heb de aankoop van Doan ook nooit begrepen hoor, aanvallers zat en hij is niet het type middenvelder dat we zo keihard missen. Komt ook niet meer terug denk ik. Maar voor de breedte was ie prima.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Eens,prioriteit is nu een middenvelder met vooral scorend vermogen.
+1/-0

Doan was echt zo'n aankoop om maar een aankoop te doen dat iemand een plezier te doen, het moment van de transfer zegt daar genoeg over.
+1/-0

3 jaar geleden
Het probleem bij zowel Bruma en Doan is dat hun cijfers slechter en slechter lijken te worden. Zie de investering nog maar eens terug te halen. Ik mag hopen dat Doan opbloeit in Bielefeld maar is hij het type om te vechten tegen degradatie?
+1/-1

3 jaar geleden
Jeroen Zoet is de volgende... ik gun hem een mooie club...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje