Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Arminia Bielefeld heeft ook optie tot koop voor Ritsu Doan'

5 september 2020 14:14 - Rik Elfrink
Foto: Pro Shots

[Update] "Arminia Bielefeld heeft ook optie tot koop voor Ritsu Doan"; image source: Pro Shots

Via de officiële website heeft PSV bevestigd dat Ritsu Doan op huurbasis vertrekt naar Arminia Bielefeld. De Japanse middenvelder zal komend seizoen in de Duitse Bundesliga zijn minuten gaan maken. Ruim een jaar geleden werd hij overgenomen van FC Groningen, maar raakte hij uiteindelijk zijn basisplek kwijt. In Eindhoven heeft hij nog een contract tot de zomer van 2024.

Update 14:14:: Rik Elfrink weet via Twitter te melden dat Arminia Bielefeld ook een optie tot koop heeft weten te bedingen op Ritsu Doan. Onbekend is wel hoe hoog het bedrag is dat voor de Japanner betaald moet worden.




Tags

arminia bielefeld doan bedingen bundesliga elfrink groningen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Riverside (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Hopen dat hij zich daar in de kijker speelt... en misschien kun je hem dan nog voor aankoop bedrag komende zomer verslijten🙏, uhm, John, probeer dat dan ook met de rest van vorig jaar zomer.... hebben we het volgend seizoen qua financiën iets breder.... de Bruma’s, Baum’s, Boscagli’s.....ook etaleren dan maar, we raken ze aan de straatstenen niet kwijt😳😩
+2/-5

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Baumgartl en boscagli mogen van mij zeker blijven. Baumgartl moet even getriggerd worden maar is in potentie gewoon Duits international, die zou ik niet zomaar weg doen. Boscagli lijkt wel een zekerheidje te worden onder Roger. Bruma en Doan mogen zeker definitief vertrekken wmb. Romero zie ik ook nog wel goedkomen.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Het zou mij niks verbazen als Boscagli en Bruma dit Seizoen basisspeler worden. Afgaande op de oefenwedstrijden. Zie je dat hij Bruma na zijn blessure steeds meer minuten geeft. Gakpo en Bruma zouden in dat geval de aanvallende middenvelders worden. Al vermoed ik dat Mauro Junior ook nog zijn kansen op die positie gaat krijgen. Over Ihataren is hij niet tevreden, dat proef je continu. Te zwaar, slecht in de omschakeling, speelt niet in de team discipline.

En eerlijk is eerlijk bijna alle spelers die vorig seizoen gehaald zijn, halen nu al een beter niveau dan onder van Bommel.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Laten we eerst maar eens kijken hoe die jongens dit jaar presteren. Vind het te kort door de bocht om ze nu al af te schrijven. Ze zijn niet voor niets gehaald, en noem behalve Dumfries eens een andere PSV speler die vorig jaar een voldoende heeft gescoord? Het was een collectief falen veroorzaakt door mismanagement.
+3/-0

El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Nooit gesnapt deze aankoop.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Gevalletje: wie weet kunnen we er commercieel geld mee verdienen in Japan. Zal (mede door Corona) flink tegengevallen zijn.
+2/-1

3 jaar geleden
Ramón Rodríguez Jiménez,Monchu is zijn voetbalnaam.Aanvoerder Barcelona B voor een jaar huren.Mocht de gewenste middenvelder niet kunnen komen,dan heb je dit seizoen toch een getalenteerde middenvelder aan de groep toegevoegd en gaat de zoektocht verder.Monchu heeft al gedebuteerd in FC Barcelona,is aanvoerder van Barcelona B,speelt secunda division,20 jaar.rechtspoot,niet onbelangrijk,hendrix,Gutierez,Ihattaren,zijn linkspoten.Monchu is een centrale middenvelder.Waarschijnlijk staat Barcelona niet onwelwillend tegen een jaartje eredivisie,europees voetbal met PSV.Zeker nu Wijnaldum waarschijnlijk daar komt te spelen.En los van een eventuele aankoop,ook dan kan hij dit seizoen er gewoon bij,dit seizoen 5 wissels per wedstrijd in de eredivisie.Als door zijn aanwezigheid PSV beter draait,krijgt elke speler meer marktwaarde en betaalt hij zichzelf uit.Naast hem opnieuw hengelen naar de geslepen ervaren rot Guardado.Ook al word hij 34,een betere routinier kan PSV niet hebben.Elk bedrag onder de 4 miljoen is Andres waard voor een 2 jarig contract.Hij kan het cement tussen de bakstenen zijn,de natuurlijke leider,het team beter laten presteren,guiterez laten renderen.Tijdens zijn aanwezigheid kunnen andere spelers rijpen.John gooi een visje uit.
+3/-0

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Met guardado verhaal violledig mee eens, alleen denk ik dat dit Guti zijn niveau is... word niet meer omdat hij geen gif heeft, gewoon afscheid van nemen, jou barca speler “ Monchu” ken ik niet....
+1/-0

 
3 jaar geleden
Probleem van Guti is dat hij een zelfde type speler is als Rosario. Beide zijn spelverdelers. Waardoor ze elkaar onvoldoende aanvullen. Guti heeft een betere lange pass, Rosario heeft een beter fysiek. Als Guti aan een andere speler dan Rosario gekoppeld zou worden zou hij ook beter presteren. In mijn fylosofie moet je dus Rosario of Guti opstellen. Mijn keuze gaat dan naar Rosario.
+1/-0

3 jaar geleden
Jammer dat het niet gelukt is bij ons . Bij Gng speelde hij heel goed. Het zoveelste bewijs dat niet elke speler bij elke club kan spelen. Het stempeltje miskoop wat er dan gelijk geroepen gaat worden naar aan JdJ is dan ook overdreven.
+3/-0

nieuws-redacteur 3 jaar geleden
Bij Groningen hebben ze er altijd een handje van gehad om spelers groter te maken dan ze zijn. Ons PSV trapte er met Matavz al in en later ook weer met deze speeltuinfrikandel uit Japan. Waarom ze hem haalden snapte ik al nooit niet omdat we zijn posities goed bezet hadden. Misschien dachten ze een magneet voor de Oosterse commercie te hebben gehaald....ik weet het niet. Een sportieve verklaring is namelijk in de verre verste niet te vinden.
Bij Arminia wordt het ook niets....veel te fysiek voor hem.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko basarnhem brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje