Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'PSV legt nieuw bod van Atalanta naast zich neer'

14 september 2020 13:04 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

[Update] "PSV legt nieuw bod van Atalanta naast zich neer"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat PSV maandag verder in gesprek gaat met Atalanta over een mogelijke transfer van Sam Lammers. Normaal gesproken zal de spits naar Italië vertrekken, maar de club wilde afgelopen week wel een signaal afgeven. PSV wil de baas in eigen huis zijn en spelers niet voor een appel en een ei laten vertrekken. Ook niet als het contract afloopt en zeker niet als er een toezegging is gedaan om die verbintenis te verlengen.

Rik Elfrink meldde zondag via Twitter al dat Atalanta afgelopen weken al meerdere keren een verhoogd bod heeft uitgebracht.

Update 13:04: PSV heeft een nieuw bod van Atalanta op Sam Lammers naast zich neergelegd. De Italianen zouden naar schatting ongeveer 8 miljoen euro met bonussen geboden hebben voor de spits, maar dat is voor PSV niet genoeg. De club wil Lammers in principe niet verkopen.

Meer op Eindhovens Dagblad
Discussieer mee op de forums


Tags

atalanta lammers appel elfrink italianen schatting toezegging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


9 maanden geleden
Het lijkt me dat het voor alle partijen beter is als er snel een deal komt. PSV moet door. Probeer maar een middenvelder met scorend vermogen aan te trekken en gooi Madueke voor de leeuwen.
+5/-0

 
9 maanden geleden
Idd.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Wel zonde voor zo'n jongen. Ik begrijp dat die graag naar Italië wil. Mooie competitie en hij speelt Champions League. Maar iedereen snapt dat de kans hij daar veel gaat spelen erg klein is. Ik zie zo'n overgang niet als een vooruitgang op zijn carrière in ieder geval.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Wat wel een voordeel is,dat er al meerdere landgenoten aanwezig zijn om hem daar een beetje wegwijs te maken.
De aanpassing zal waarschijnlijk net iets makkelijker verlopen.
Voor de rest weten wij niet in hoeverre hij op voorhand van de trainer wordt gehaald en hoe er eventuele plannen zijn uitgestippeld.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ja dat zal allemaal zo zijn maar ik persoonlijk denk niet dat Lammers klaar is voor zo'n overgang. En ik zie Lammers wel als een bruikbare speler voor PSV. En je hebt gelijk een probleem als die weggaat want daar moet natuurlijk een vervanger voor komen. Zeker in dit systeem waar je dus met 2 spitsen speelt. Dan moet je er op zijn minst 4 hebben. Dus moet er een vervanger komen.
+1/-1

 
9 maanden geleden
Romero, Piroe, Madueke, Mauro, Ihattaren, Gakpo, Bruma kunnen ook op die positie spelen.

Ik zou het geld liever voor centraal achterin willen investeren. Teze en Boscagli haalden tegen FC Groningen een dikke voldoende, maar we moeten ook Europees mee en dan heb ik toch liever een zwaarder kaliber achterin.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Waar denk jij een Europese topper te halen voor achterin? en dan ook nog betaalbaar?
Of je haalt er een uit een onbekende competitie voor 10 miljoen of zo en als deze dan niet functioneert begint iedereen weer te roepen dat Jdj op moet rotten enz.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Piroe is niet goed genoeg, die moet je gewoon verhuren. Romero weten we niet wat die kan en die heeft mij niet overtuigd zoverre. Gakpo zie ik het liefst op links want daar is natuurlijk op zijn best. Bruma is geen spits. Dat hebben we verleden jaar gezien, want in de spits raakt die al helemaal geen bal. En Mauro zie ik het liefst op het middenveld. Dat is toch een creatieve voetballer en dat heb je hard nodig op het middenveld.

Dus als Lammers wegvalt en mocht het een keer niet lopen voorin dan moet je dus met je hele elftal gaan lopen schuiven.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Kans op spelen klein, daarom snap ik het dus niet. Hij kan ook een heel seizoen bij PSV spelen, competitie, beker, europees. Topscorer worden als het mee zit. Maar misschien voelt hij dat hij voorbij wordt gestreefd en op de bank belandt.
+1/-0

9 maanden geleden (gewijzigd)
Gelukkig heeft PSV haar op de tanden getoond, goed signaal en het werkt dus ook.
Indien PSV meer dan 10 eruit peurt is dat n prima zaak. Qua begrip voor Lammers: blijft nog steeds n Labyratje imo, een verkleinwoord, want PSV krijgt dan iig geen fooi voor hem als toen met 1 mln van sporting, maar netjes of dankbaar is het natuurlijk niet...
+2/-1

 
9 maanden geleden
Noem het maar gewoon een Labyrat. Verkleinwoord is niet nodig. PSV heeft hem de hand boven het hoofd gehouden tijdens zijn langdurige blessure. Als je dan zo'n streek uithaalt, denk je dan echt dat het hem ook maar iets interesseert of PSV 1 of 10 miljoen voor hem beurt?
+4/-1

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Ja @shevchenko laten we Sam Lynchen, zoals in het wilde westen...
Het is toch niet meer dan normaal, dat een werkgever zijn werknemer die door een bedrijfsongeval wordt getroffen, laat revalideren. Labyrat was een rat, omdat hij PSV of werknemers van PSV probeerde te kleineren, terwijl hij wel profiteerde van PSV. Persoonlijk vind ik dat niet te vergelijken.
+7/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Eens met jouw revalidatie verhaal, maar dat Lammers persoonlijk akkoord gaat met een nieuw contract en vervolgens PSV een week voor de start van de competitie voor het blok zet is ook normaal?
+3/-0

 
9 maanden geleden
Dat er een mondeling akkoord is, maakt PSV ook zo sterk, denk maar niet dat er zo'n bedrag geboden was zonder persoonlijk akkoord voor een nieuw contract van Lammers. Ik zie niet hoe Lammers PSV onder druk zet, ik denk ook niet dat PSV onwelwillend tegenover een transfer staat, en Lammers heeft aangegeven dit ook wel te zien zitten. Nu laat ze maar onderhandelen, en PSV kan relaxt achterover leunen met een principe akkoord op zak. Dus ongeacht hoe dit afloopt, PSV zit altijd goed.
+4/-0

 
9 maanden geleden
Dat mondelinge akkoord kun je helemaal niks mee als kamp Lammers ontkent dat er een akkoord is. Kamp Lammers kan ook zeggen dat er een mondeling akkoord is over een lage transfersom deze zomer.
Natuurlijk wordt PSV wel onder druk gezet. Het is of nu verkopen, of nu een veel beter contract dan mondeling was afgesproken, of volgende zomer gratis de deur uit. Lammers verkopen in de winter gaat natuurlijk niet gebeuren. Dan wacht Lammers lekker nog een paar maanden, zodat hij miljoenen tekengeld binnen kan harken. En dit alles krijgt PSV, zoals het nu lijkt, een week voor de start van de competitie te horen. Even een nieuwe (betere) spits halen (voor minder dan 10 miljoen) is ook lang niet zo simpel.
+2/-0

 
9 maanden geleden (gewijzigd)
Lijkt me niet zinnig en erg verstandig als Lammers/zaakwaarnemer zouden gaan liegen @zondebok. Reken maar dat Reza Fazeli dat ook niet gaat doen, hij is niet achterlijk. Reza Fazeli is echt geen kleine jongen in de voetbalwereld. Lammers is niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn die van gedachten verandert om een geboden uitdaging aan te gaan, net voor de start van de competitie. Ik schat dat zo ongeveer 100 van dat soort spelers er elke transferperiode zijn, dus ik snap werkelijk al die ophef niet. PSV zal het juiste bedrag krijgen dat er voor staat, en kan daarmee evt. de markt op tot oktober.
+1/-0

 
9 maanden geleden
@zondebok. Denk jij echt dat een mondeling akkoord, een gesprekje is tussen Sam en John was. Hierbij zijn zowel van PSV als van Sam zijn kant, veel mensen mee gemoeid, die allemaal kunnen getuigen, het is geen koehandel. Ook wordt er bij PSV voor elke aanbieding een dossier aangemaakt. Zo'n aanbieding van Atalanta is ook voor Sam erg belangrijk, zo bestaat er de mogelijkheid dat PSV de aanbieding richting Sam nog opwaardeert, zoals Feijenoord vorig jaar deed bij Steven Berghuis.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Nee, niet tussen Sam en PSV, wel tussen zaakwaarnemer en PSV.
Denk jij echt dat er voor elk gesprek, al dan niet via mail of telefoon, een heel team word opgezet? Denk je echt dat er voor elk gesprek een vliegtuig vol mensen de hele wereld over word gestuurd? Het gesprek waarbij dit wel zou gaan gebeuren heeft, zoals het nu lijkt, nooit plaatsgevonden, want dat schijnt meneer de zaakwaarnemer dus een jaar lang voor zich uit te hebben geschoven. Ik geloof inderdaad niet dat er ook maar iets over deze mondelinge overeenkomst op papier is gezet. Als PSV zo overtuigd is van hun mondelinge akkoord moeten ze ermee naar de rechter gaan. Ik kan je nu al vertellen dat dat niet gaat gebeuren.

Maar goed.. ik was er niet bij. Ik ben zo onderhand wel erg benieuwd naar de andere kant van het verhaal, want PSV heeft weer eens gereageerd als door een angel gestoken, net als in de winter toen Bergwijn te kennen gaf te willen vertrekken, en ik begin het idee te krijgen dat PSV soms uit pisnijd berichten de wereld in gooit.
+1/-0

9 maanden geleden
"In principe" niet verkopen? Lammers is gewoon weg hoor deze transferperiode. Denk dat het ook goed is dat hij gaat, heeft nog niets laten zien en daar krijg je dan (~ 9?) 10 miljoen voor. Prima. Doorpakken.
+2/-0

 
9 maanden geleden
Ik vind 10 miljoen een goed bedrag. Verder moet de trainer Romero aan het voetballen krijgen om die 10 miljoen niet te laten verdampen.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Lees net dat de markt in Italië vrijdag sluit, betekent dat Italiaanse clubs daarna geen aankopen meer mogen doen...
Hahaha, dan moeten ze opschieten bij Atalanta en Spezia...
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ook in Italië sluit de markt pas op 6 oktober 0:00 uur.
+1/-0

 
9 maanden geleden
Weet je dat cker?

Op VI waren diversen die dat melden nl...?
+1/-0

 
9 maanden geleden
Ja, weet ik zeker.
+1/-0

Perzik009 (geschorst)
9 maanden geleden
Top psv, gewoon normale bedragen cashen. Doen ze overal in Europa.
2 benige sccorende spits, gewoon 10 miljoen en daarop paar bonussen
Anders jammer maar helaas
+1/-0

9 maanden geleden
Ik had de hoop dat Sam zou vlammen dit seizoen, maar aan wat ik tot nu toe heb gezien lijkt mij dat dat het 'm niet word, dus acht miljoen en wat bonnetjes lijkt mij in ruil voor een hoop ellende niet eens zo kwaad, als je bedenkt dat Sam niet bijtekent en over negen maanden toch gaat, dan denk ik dat dit een oplossing voor een probleem is die zich hoe dan ook gaat aandienen.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

bernal boscagli eredivisie espn feyenoord geldprijs giakoumakis ginkel guppie identieke ihattaren israelier izecson jong kampioensschaal kanaal machlas madueke malen omsmelten origineel penalties rico rosario santos schmidt shevchenko utrecht zahavi zeist