Transparent
Inloggen
Sluiten

Kenneth Perez: 'Ryan Thomas is het brein van PSV'

20 september 2020 23:18 - Fox Sports
Foto: Pro Shots

Kenneth Perez: "Ryan Thomas is het brein van PSV"; image source: Pro Shots

Kenneth Perez was zondag in Dit was het Weekend op Fox Sports vol lof over de kwaliteiten van Ryan Thomas. "Hij is het brein van PSV. Hij doorziet zo vaak waar de bal gaat komen", aldus Perez. "Dat vind ik echt heel mooi aan zo'n speler. Hij is ook heel balvast en goed in de passing. Ik denk dat hij een heel belangrijke speler wordt van PSV."




Tags

perez brein balvast doorziet fox passing

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Voetballend echt niet genoeg, maar verder keihard werkend. Ik denk dat we beter moeten kunnen dan Thomas en dat zeg ik als iemand die heel veel van hem verwachtte.
+2/-6

3 jaar geleden
Ik snap deels wat Kenneth bedoeld.Ryan thomas is zeker goed op de weg terug de oude Thomas te worden,balvast,veel loopvermogen,goede pass,echter ontbreekt bij Ryan het scorend vermogen,hij is een verbindingsspeler.Dat is Rosario ook,De pech van deze 2 is dat Mo op dit moment stil staat in zijn ontwikkeling,en heel hard moet gaan werken,want er is versterking op komst,en Mo zijn creativiteit laat momenteel te wensen over.Dat doet Mo niet expres,de vorm is er even niet.Topsport is niet alleen,talent en fysiek,ook mentaal is belangrijk,je moet je willen onderscheiden,laten zien dat je de beste bent.Op het veld,maar ook daarbuiten.Je moet ervoor gaan,zoals een denzel dumfries.Bazoer was een begenadigd talent,opgeleid door PSV,trok hij naar Amsterdam,daar werd hij bewierookt.Labyad idemdito ,probeert met een omweg zichzelf uit het slop te trekken en de top te halen.Zakkaria Bakkali idemdito.Allemaal voorbeelden van spelers die te overtuigd van zichzelf geraken,en vergeten te leveren,wat nodig is om onomstreden te worden,Mo is 18,en komt eraan,maar is er nog niet,dat moet hij accepteren,zijn hoofd leeg maken,en weer genieten van het spelletje waar hij zo goed in is.Dan word Ihattaren de grote ster van PSV,en is Ryan Thomas de ideale secondant,die hem laat renderen.Deze tandem moet groeien bij PSV.Ihattaren is de grootste groeibriljant,op het moment dat hij dat ook beseft in alle facetten,zal Ryan thomas in dienst van hem,een geweldige speler voor PSV kunnen worden.
+5/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Eens, maar Thomas scoorde redelijk makkelijk vorig seizoen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
@Bommel: hoeveel goals dacht jij dat hij vorig seizoen gemaakt heeft?
+1/-3

 
3 jaar geleden
Goede analyse, alleen denk ik dat Rosiario en Thomas (of iemand anders op die plaats) niet per definitie veel goals hoeven te maken. Als je Gakpo, Mo, Noni, Malen en straks Eran ervoor hebt spelen. Ik hoop wel dat het afstandschot van Rosario ontwikkelt, dat is een extra wapen.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik vind de analyses van Perez vaak erg goed. Mooi dat Thomas nu toch van waarde wordt voor PSV.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ik luister ook graag naar hem en ook naar Bruggink, beste analisten imo stellen zich ook onafhankelijk op!
+3/-0

 
3 jaar geleden
Mwa vind ik wel meevallen. Ik heb juist bij Perez het idee dat hij een paar stokpaardjes heeft en die constant herhaalt en dan de rest van het seizoen dat blijft verdedigen. Zo bleef hij maar herhalen dat hij niks speciaals zag in Bergwijn en zelfs als ie twee keer scoorde, dan bleef hij dat verdedigen.
Sowieso vind ik al die moment opnamens die ze analyseren op lucht gebaseerd. Dan is psv net in de aanval geweest en tja dan staat het even niet meer zoals vooraf het plan was, en dan gaan ze dat moment analyseren alsof het de standaard is tijdens de wedstrijd.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Hij had en ik zag het ook hoe labyad de eerste overtreding maakte waar rood naar RKC ging
+2/-0

3 jaar geleden
Onderschatte waarde voor veel mensen. Laten staan.
+3/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Vind het echt een goede speler, slimme speler vooral, het probleem met dit middenveld is alleen dat je geen echte klootzak hebt staan.. die in grote wedstrijden even laat zien wie de baas is.. voorin alleen maar verfijnde spelers( even afwachten met Zahavi daar wel vertrouwen in namelijk) en achterin alleen jonkies..
+1/-0

 
3 jaar geleden
Geen klootzak en geen leider op het veld.
+2/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
Ik wil wel op het middenveld dan.
+1/-0

3 jaar geleden
Interessant om te horen. Hebben we niet gewoon nog steeds hetzelfde probleem als de afgelopen jaren: gebrek aan creativiteit en scorend vermogen op ons middenveld?
+3/-2

 
3 jaar geleden
Je speelt met 4 middenvelders, waarvan er 3 een goal kunnen maken. Gakpo, Ihataren en Thomas. Lijkt mij voldoende. We zijn 2 wedstrijden onderweg en Gakpo heeft er al 2 gemaakt.

Ik denk dat dit PSV en eigenlijk al jaren problemen heeft als de tegenstander de bus parkeert. Bij Ajax zie je ze de ene na de andere kans creëren ookals de tegenstander in de 16 staat. Bij PSV zie je dit bijna niet. En m.i. komt dat door het spel zonder bal. Als PSV rond de 16 van de tegenpartij speelt zie je spelers stilstaan. En de speler met de bal probeert altijd op doel te schieten ookal staan er meerdere lichamen van tegenstanders tussen hem en de goal. Je moet dan blijven zoeken naar openingen en niet gehaast op doel schieten. Dit is natuurlijk ook inherent aan jonge spelers. (ongeduldig zijn/worden) Wellicht kan de nieuwe aanvalsleider de spelers daarbij gaan helpen.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Inzake Gakpo goed punt. Echter Thomas en Mo blinken (nog) niet uit in het aantal goals gedurende hun senioren bestaan. Hopelijk is Mo zijn vormdip tijdelijk. Thomas heeft over zijn gehele carrière niet veel meer gescoord (gemiddeld) dan een Hendrix of Rosario.
+3/-2

 
3 jaar geleden
Thomas is meer een dienende middenvelder, maar Mo is echt wel gebrand op het maken van doelpunten. Die gaat hij ook maken t.z.t. alleen op dit moment loopt het niet bij hem. Geeft aan dat hij ook het beste nog een jaar of twee bij PSV kan blijven, ipv aan het eind al naar het buitenland te gaan.
Laat hem maar snel bijtekenen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Gebrand zijn op het maken van dat geloof ik meteen maar zie jij hem 10+ goals maken? Ik heb mijn twijfels daarover
+1/-1

 
3 jaar geleden
Als de spelers voorin een vrije rol gaan krijgen en weer door elkaar heen gaan lopen mogelijk wel. Ik maar me meer zorgen over zijn vorm en handtekening.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hij moet er best tussen de 6 en 10 inschieten. Verwacht van Gakpo tussen de 10 en 14 goals. Zit wel goed met de goals dit seizoen verwacht ik.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Mo moet nog heel veel bewijzen. Dit jaar komt hij niet meer weg als zijnde een talent met 'hij heeft tijd nodig', de lijn zal omhoog móeten(!) vanaf nu. Hij is 18 jaar oud, een leeftijd waar hij als groot talent voor zichzelf verplicht is te groeien, hoeveel doelpunten hij gaat maken vind ik nog niet eens zo belangrijk, voor het team moet hij als creatieve voetballer waardevoller worden. Vervanger Mauro speelde zaterdag gewoonweg beter dan Mo. Ik bespeur gemakzucht bij Mo, das niet goed. Als ik Raiola was zou ik hem een dag laten optrekken met Zlatan, of met een jongen als Depay, die er alles voor over hadden om te slagen. (ik ben een groot fan van Mo)
+1/-0

Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
Niet mee eens. Thomas is een vrij matige middenvelder die nog nooit heeft kunnen overtuigen. Scoort altijd een 5.5 of max een 6.
+2/-3

 
3 jaar geleden
Tot nu toe geblesseerd geweest, of bezig met van die blessure terug te komen.
Nu heeft hij de eerste wedstrijden dat hij zijn eigen vorm weer te pakken begint te krijgen, dus ik denk dat het overtuigen wel gaat komen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje