Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitduel tegen Heracles verplaatst naar 16:45 uur

21 september 2020 14:02 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Uitduel tegen Heracles verplaatst naar 16:45 uur; image source: Pro Shots

De uitwedstrijd van PSV van zondagmiddag tegen Heracles Almelo zal pas om 16:45 uur beginnen. Dat meldt de club via de officiële website. PSV heeft dit verzoek ingediend omdat het op donderdag een uitwedstrijd speelt tegen NŠ Mura voor de Europa League. De KNVB heeft aan dit verzoek voldaan vanwege de afspraken die met de clubs onderling zijn gemaakt. Oorspronkelijk stond het duel voor 14:30 uur gepland.

Meer op PSV.nl




Tags

heracles almelo knvb mura

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
14:30... 16:45...

Het is en blijft de lelijkste wedstrijd van het seizoen.
+1/-0

3 jaar geleden
Maak nu niets uit ,geen bussen er heen ,dus thuis op de bank...Nog wat aan de dag !!!
+2/-0

3 jaar geleden
2 uur langer nachtrust eventueel. Niks mis mee na een donderdagavond in het oostblok. Prima besluit.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Oostblok? Slovenie ligt pal onder Oostenrijk. Vanaf Eindhoven uurtje vliegen en een uurtje met de bus naar het plaatselijke voetbalveld, maximumcapaciteit 4000 toeschouwers. Van het reizen kunnen ze nooit moe worden. En mochten ze onverhoopt verliezen kunnen ze die wedstrijd tegen Heracles maar beter een jaar uitstellen ipv 2 uur,,,
+3/-0

 
3 jaar geleden
Antonio, voormalig oostblok. Hoe dan ook, 2 uur extra voorbereiding is niks mis mee.
+2/-0

 
VHTLsaw (geschorst)
3 jaar geleden
Slovenie is voormalig Joego Slavie en dus Oostblok. Als jij daarheen vliegt in een uurtje heb je blijkbaar een supersonische raket.En Mura onderschatten zou heel dom zijn.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Joegoslavië was niet bij het Warschaupact noch bij de Sovietunie en was "derdewereld" in de koude oorlog, dus moeilijk oostblok te noemen, laat staan Slovenië. Anders kan je Groningen ook wel Oostblok noemen.
Verder verwacht ik niet meer dan een makkelijke overwinning. Ik ga dan ook flink inzetten. Mura had enorm veel geluk tegen Aarhus, ondanks de 3-0. Je moet ze juist niet overschatten.
+1/-2

3 jaar geleden
Erg benieuwd naar de komende paar weken. Geen idee hoe we er eigenlijk voorstaan. Ik vond Groningen zeer matig tegen ons.
+1/-0

3 jaar geleden
Eerst op het gemakkie naar Max kijken dus......
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.842 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke malaise manolev nederland praag psvrijnwoude renners rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage