Transparent
Inloggen
Sluiten

PSV verhoogt capaciteit Philips Stadion naar 9.000 toeschouwers

25 september 2020 16:24
Foto: Pro Shots

PSV verhoogt capaciteit Philips Stadion naar 9.000 toeschouwers; image source: Pro Shots

Via een mailing aan de seizoenkaarthouders laat PSV weten dat per direct de capaciteit van het Philips Stadion wordt verhoogd zonder hiermee de RIVM-richtlijnen te schenden. Seizoenkaarthouders kunnen daarom een tweede ticket voor Fortuna Sittard, ADO Den Haag of Willem II krijgen. Zij kunnen vanaf maandag 28 september 10:00 tot woensdag 30 september 12:00 uur een kaartje proberen te bemachtigen.

PSV benadrukt daarbij wel dat er niet genoeg tickets zijn voor alle seizoenkaarthouders en er gewerkt zal worden met een digitale wachtrij. Ook wordt gemeld dat als supporters gebruik maken van een tweede wedstrijd de voorwaarden van de seizoenkaart ook zullen gaan gelden. Voor supporters van een FiftyFifty-kaart zal dan de eerste wedstrijd afgestreept worden en is er nog recht op acht Eredivisie-wedstrijden voordat er per wedstrijd betaald dient te worden. Bij supporters met een All-Inn kaart is PSV niet verplicht om in het seizoen 2022/2023 dezelfde kaart opnieuw aan te bieden, al dan niet zonder prijsverhoging.

Update 16:24: Via Twitter meldt Rik Elfrink dat de capaciteit wordt opgeschaald naar bijna 9.000 toeschouwers per wedstrijd.




Tags

capaciteit ado afgestreept elfrink eredivisie fiftyfifty fortuna inn kaartje mailing prijsverhoging rivm seizoenkaart wachtrij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Goed nieuws, maar waarom kunnen alleen diegenen die al tegen Emmen zijn geweest een extra wedstrijd bijwonen? Ik heb een kaart voor de wedstrijd tegen Willem II maar wil vanzelfsprekend ook nog wel naar een extra wedstrijd.
+2/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Alle seizoenskaarthouders mogen een extra kaart proberen te bemachtigen, niet alleen diegene die al naar PSV Emmen zijn geweest.

Mail PSV:
Uit de eerste (oefen)wedstrijden in het Philips Stadion is gebleken dat de capaciteit van het stadion verhoogd kan worden, zonder hiermee de RIVM-richtlijnen te schenden. Dit betekent dat we jou als seizoenkaarthouder een tweede wedstrijd tegen Fortuna Sittard, ADO Den Haag of Willem II kunnen aanbieden.

De ticketshop is vanaf maandag 28 september om 10.00 uur tot woensdag 30 september 12.00 uur geopend. Helaas zijn er niet genoeg tickets voor alle seizoenkaarthouders. Daarom werken we vanaf 9.30 uur met een digitale wachtrij. Om 10.00 uur wordt de rij gehusseld en krijgt iedereen een willekeurige positie toegewezen. Kom je na 10.00 uur op de site? Dan sluit je achteraan de bestaande wachtrij aan.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik zie het nu idd. Stond in eerste instantie overigens wel in het bericht hierboven.
+1/-0

3 jaar geleden
Goed nieuws ,,gisteren wel geweest en kaart tegen willem2 kijken als het lukt tegen Fortuna...
+1/-1

3 jaar geleden
Wat ik me afvroeg: er stond overal dat er 8.000 toeschouwers waren tegen Emmen, maar hoe dan, want ze zouden toch maar 6.500 binnen laten???
+1/-1

 
 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Oké, maar gaat het dan nu om een verhoging van 6,5 naar 9 of van 8 maar 9 duizend?
+1/-1

3 jaar geleden
Het gaat zo goed moet corona en met het juichen van supporters. Dus we gaan uitbreiden. Belachelijke maatregel.
+4/-0

 
3 jaar geleden
bij sommige clubs niet, maar wat hebben wij daar mee te schaften?

Ik denk overigens dat als het in de buitenlucht- zoals op de tribune - is er sowieso niets aan de hand is... wij zitten niet in zo'n overdekte zaalvoetbal tent😁
+1/-4

 
3 jaar geleden
Nou bij de tweede tegen Emmen stonden er veel mensen bij de hoek, dicht bij elkaar het feestje met de spelers mee te vieren. Ik snap hier niks van. Zeker niet dat mensen in Brabant zo luchtig doen. De zwaarst getroffen provincie in de eerste golf.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Blijft in buitenlucht, waar kans op besmetting nihil is...
+1/-3

 
3 jaar geleden
Dan heb je nog met regels te maken. Van tevoren krijg je een mail met wat ze van je verwachten. Ik heb genoeg mensen gezien die vinden dat ze zich er niet aan hoeven te houden.
Dat de kans op besmetting nihil is, zal best. Maar je wil toch dat je club met publiek mag blijven spelen? Je naait daarbij ook gewoon andere supporters die zich wél aan regels willen houden.

Alvast een bedankje aan de supporters die het voor anderen verpesten. Pff.
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat verhaal kan de prullenbak in.

open/sluit de onderstaande quote:

In de Friese plaats Dokkum heeft een jongere veertien anderen besmet met het coronavirus. Het gaat om twintig- en dertigjarigen, van wie opmerkelijk genoeg het grootste deel is geïnfecteerd in de buitenlucht.

bron: volkskrant

+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
kan best, zo'n verhaal, is het al bevestigd naderhand? er staan zoveel onzin berichten in de media...? Ja ook in de serieuze kranten!

Ik kijk gewoon naar feiten: daar op dat plein in A'dam waren er toch ook 5.000 bij elkaar aan t schreeuwen, niets gehoord van een uitbraak oid... toch wel vreemd niet?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.844 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage