Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoen Maximiliano Romero al voorbij vanwege knieblessure

25 september 2020 19:34 - PSV.nl
Foto: Pro Shots

Seizoen Maximiliano Romero al voorbij vanwege knieblessure; image source: Pro Shots

Via de officiële website meldt PSV dat het seizoen voor Maximiliano Romero al voorbij is. De Argentijn heeft in het duel met NS Mura een zware knieblessure opgelopen en zal daarom een operatie moeten ondergaan. Vervolgens zal hij daarna nog maanden moeten revalideren, zodat hij dit seizoen niet meer in actie kan komen.

Meer op PSV.nl




Tags

maximiliano romero mura

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ik denk dat Romero zijn knie niet geschikt is voor topsport. Heeft hij niet eerder een soortgelijke blessure gehad? Heel erg sneu voor Romero zelf want het leek goed te gaan met hem. Wat een domper voor hem en natuurlijk ook voor PSV.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Snap ook niet dat hij de keuring heeft doorstaan terwijl hij al niet fit aangekomen is. Duur grapje dit!!
+1/-0

3 jaar geleden
Gewoon verlies nemen als Psv zijnde en een vervanger aantrekken.
Erg sneu voor die jongen maar zal vast meer verdienen als menig forumlid hier.
Gaat niks meer worden, doorschakelen en succes Romero!
+1/-2

 
3 jaar geleden
Een verlies van 10milj?? Bij ons PSV is dat heel veel geld
+1/-0

3 jaar geleden
Poeh, leek fitter dan ooit. Sneu voor die jongen
+3/-1

3 jaar geleden
Triest. Geluk bij ongeluk is dat het niet week eerder gebeurde. Scheelt toch weer 2 punten.

Erfenisje van Marcel Brands.
+1/-5

 
3 jaar geleden
Aldus killermfc. Ik distantieer me van dit soort uitspraken. Dit is ongepast vriend.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik zie tot mijn verbazing al een hoop luchtige reacties voorbij komen hier. Zelf ben ik echt wel geschokt door dit nieuws. Buiten het feit dat het voor de speler zelf een ramp is zal het ook voor PSV een financieel debacle zijn.
Dit komt erg hard aan.
+7/-0

 
3 jaar geleden
Ja maar als PSV zijnde kan je hier niet zoveel aan doen. Zo kan het ook niet verder. Gewoon een streep onder zetten. En het sneu voor die jongen maar dit kost nog veel meer geld. Met zo'n speler kan je niet meer verder.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik ben ook geschokt, Phoe ! Jammer dat we hem nooit op niveau hebben zien spelen.
Hij had tegen Mura binnen een paar minuten al bijna de 1-0 gemaakt, en heeft PSV tegen Emmen gered. Ik had gehoopt dat dit een echt goede spits zou worden.
Super veel beterschap jongen !
+1/-0

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Ruud van N. heeft deze tegenslag ook gehad, ook in korte tijd 2 x over! Geen man overboord, en hoezo seizoen voorbij? Memphis was in 6 maanden weer volledig de oude.... nu is elk individu op zich, dat begrijp ik, maar met juiste medische begeleiding, en training kun je in goed 6/7 maand er toch weer staan? Dat wil zeggen eind maart, cq april.... dan kan hij zo maar nog een beslissing zijn voor ons net als afgelopen zaterdag👍, keep up Maxi, cheer up, and get back soon on the field, make us proud, and help us to go for the championship!!!
+3/-0

3 jaar geleden
Verschil met v Nistelrooy en Memphis is wel dat die al een redelijke carrière op nivo achter de rug hadden. Ik vraag me inmiddels twee dingen af. Wat stelt een aankoopkeuring voor en wat is het nivo in Argentinië eigenlijk. Elke keer als hij hier terugkomt raakt hij geblesseerd. Trainen en spelen ze daar zoveel anders? Als hij geen topsport lichaam heeft zou hij daar in Argentinië ook last van moeten hebben. Wel erg voor die jongen, dat zouden we bijna vergeten
+1/-0

3 jaar geleden
Als je zijn tot nu toe door PSV betaalde salaris deelt door het aantal minuten dat hij heeft gespeeld is hij denk ik de duurste speler die we ooit hebben gehad. Neemt niet weg dat dit vreselijk is voor die jongen, het team, de club.... Kortom : alleen maar verliezers. Sterkte Maxi.
+1/-0

3 jaar geleden
Slecht nieuws voor PSV en Romero weer een jaar weg en daarna met zo'n knie veder ?? Of wordt hij afgekeurd en is PSV daar voor verzekerd ?? Romero veder succes!!!
+1/-0

3 jaar geleden
Hoeveel pech kun je hebben in je carrière? Ik vind het oprecht KUT voor onze krijger. Zie die nog maar weer eens op te lappen.
+2/-0

3 jaar geleden
Wat ongelooflijk triest 😒. Leek eindelijk zijn draai te hebben gevonden. Hoop dat het goed komt en dan laten bijtekenen?
+1/-0

3 jaar geleden
Ongelooflijk zuur, hoeveel pech kun je hebben? Tegelijkertijd heeft hij nu zoveel blessures gehad dat je gaat twijfelen aan zijn fysieke geschiktheid. Is zijn contract niet bijna afgelopen zodra hij hersteld is..?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Volgens mij een contract voor 4/5 jaar dacht ik. Eerst 1.5jr geblesseerd/ ploeteren voordat hij verhuurd werd,Vraag me echt af in hoeverre de medische staf van PSV groen licht gegeven heeft ,terwijl hij al flink geblesseerd was geweest aan die zelfde knie. Voor zo'n dure aankoop vind ik dit echt een blunder van PSV.
+1/-0

3 jaar geleden
Dit gun je je grootste vijand nog niet. Wat een ongekende pech voor deze jongen. Hij zal wederom van ver moeten komen om weer op niveau te komen en vraag me hardop af of dat mentaal nog op te brengen valt. Ik vrees dat het einde oefening is voor Romero bij PSV.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage