Transparent
Inloggen
Sluiten

'Mohamed Ihattaren in beeld bij Stade Rennes'

28 september 2020 21:28 - Foot Mercato
Foto: Pro Shots

"Mohamed Ihattaren in beeld bij Stade Rennes"; image source: Pro Shots

Volgens het Fraanse Foot Mercato hoopt Stade Rennes op de komst van Mohamed Ihattaren. De Champions League-deelnemer is op zoek naar versterking voor de flanken en de jonge PSV'er is daarvoor in beeld. Ihattaren zou wel minstens 20 miljoen euro moeten kosten. Vanwege zijn moeizame relatie met Roger Schmidt zou Ihattaren zelf mogelijk wel open staan voor een transfer, zo oppert Foot Mercato.

Meer op Foot Mercato
Discussieer mee op de forums


Tags

ihattaren rennes stade foot mercato flanken fraanse oppert roger schmidt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


11 maanden geleden
De volgende stap van Mo moet de internationale top zijn en dat is dus zeker geen Rennes. Hij gaat nu door een moeilijke fase daar moet hij nu even doorheen. Laten we het allemaal ook niet groter maken dan het is.
+7/-1

11 maanden geleden
Is flauwekul natuurlijk. Zul je straks zien, de bron voor dit artikel: Ten Hag xD
+4/-0

11 maanden geleden
25 miljoen + doorverkoop percentage voor het geval ik het mis heb. Gewoon verkopen, want deze jongen gaat het niet redden. Is helemaal niet zo goed als men denkt. Is door de media en de zogenaamde kenners de hemel in geprezen, maar is op dit moment niet meer dan een talent. Dat mogelijk kan groeien, maar met zijn huidige niveau en ook dat van vorig seizoen is hij absoluut nog lang niet geschikt voor de top. M.i. heeft Schmidt dus helemaal gelijk het gaat erom wat je nu kan laten zien en niet om mogelijke toekomstige potentie.
+6/-3

 
11 maanden geleden
Mo heeft zoveel talent dat hij absoluut richting Europese top kan. Talent alleen brengt je er inderdaad niet dus zal er nog een flinke dosis werk en inzet nodig zijn om daar te komen. Ik zou dat zo graag bij PSV zien gebeuren. Maar weet niet of Mo daar zelf nog echt op zit te wachten. Dit PSV is ook niet echt een makkelijk team om op sleeptouw te nemen. Hij komt er wel, dus dat doorverkoop percentage lijkt me heel verstandig
+4/-0

11 maanden geleden
Haha lollig en wij zijn geïnteresseerd in Messi. Verder mag ik hopen dat ons grootste talent (ook al is hij even uit vorm) niet voor 20 miljoen vertrekt. Want dan gaan we echt de aansluiting verliezen met onze vrienden uit Amsterdam.
+5/-0

11 maanden geleden
Probleem voor Mo is vooral dat zijn positie is opgeheven. Hij is een echte nummer 10 en moet zich nu gaan richten op een andere positie. Een spits is hij niet, maar de arbeid die gevraagd wordt voor de andere posities heeft hij (nog) niet in zich. Als hij zich terug weet te knokken, wordt hij nog interessanter voor topclubs omdat daar ook die verdedigende kwaliteiten worden gevraagd. Nu weggaan, betekent een carrière onder de top, maar in subtop van Europa.
+6/-0

 
11 maanden geleden
Uitatekend commentaar. Het is een beperkte speler geschikt voor maar een positie. Hij is op die positie wel een topper in wording maar er is bij PSV op dit moment geen werk meer voor hem in het huidige systeem. Dus als je hem kunt verkopen voor 20 mln meteen doen plus een extra percentage. Moet ik wel lachen als ik lees dat Rennes een versterking voor de flanken zoekt...
+1/-0

 
11 maanden geleden
De nummer 10 positie is alleen helaas in heel de wereld opgeheven. Tenzij je in Nederland wilt blijven voetballen moet je gewoon veelzijdiger worden.
+1/-0

11 maanden geleden
20 miljoen is veel geld voor 18 jarige speler die het nog moet laten zien... 20 % doorverkoop percentage en dan doen...
+1/-0

11 maanden geleden
Als de chemie weg is,is het einde project;heel jammer maar het zei zo.
Kwaliteit komt altijd boven drijven en zal zich terug verdienen,daarmee rekening houdend,mag je als Psv zijnde best 22 mln plus 20% doorverkooppercentage ontvangen.
Psv moet namelijk ook verder met spelers die goed in dit systeem passen en die kosten ook wat.
+1/-0

11 maanden geleden
Mo kan geen sterkhouder zijn . Heeft nog niets laten zien . Kan me niet voorstellen dat daar iemand 20 mln voor gaat betalen momenteel. Fake nieuws , niet meer dan dat. Bovendien zie ik Mo niet verkassen naar het buitenland . Die gaat zijn familie nu zeker niet verlaten voor een avontuur.
+1/-0

11 maanden geleden
Gisteren tijdens de samenvatting bij Studio Sport was Mo ook in beeld. Wat 'n quatsch kan de media spuien om maar aandacht te vragen.
+1/-0

michelos (geschorst)
11 maanden geleden
Daar begint het gezeik al.
+2/-0

11 maanden geleden
Laat maar gaan die gaat toch niet meer bijtekenen anders had hij dat al gedaan. NU kun je er nog 20 voor krijgen.
+1/-1

Tony the Tiger (geschorst)
11 maanden geleden
Als Mootje nou eens begint om weer te doen waar hij zo goed in is en onze trainer hem op een plek neerzet welke hem het beste/ beter past dan is er sprake van een win/win situatie. Laten we vooral stoppen om van alles en iedereen maar systeemspelers te proberen te maken. Voetbal is geen hogere wiskunde. Als je er gewoon ieder duel 1 meer scoort dan je tegenstander ben je in maart kampioen. Al dat overige slappe geloel is allemaal niet nodig.
+4/-3

 
10 maanden geleden
Het is nu bijna oktober. Volgens vele van jullie zou Mo bijtekenen zodra het contract met Mino R getekend zou worden?!
Mensen laat je niet gek maken, we zullen helaas Mo moeten gaan verkopen en op deze manier voor weinig ben ik bang.
+1/-0

11 maanden geleden
Onzin bericht.

Wel is het hoog tijd dat zijn contractverlenging (/verbetering) nu eens afgerond wordt, blijft weer veel te lang liggen. Zo lang dat niet gebeurt is dit zijn laatste PSV seizoen aangezien zijn contract in 2022 afloopt.
+1/-0

11 maanden geleden (gewijzigd)
Het zou echt een blamage zijn als ons grootste talent nu al vertrekt.
+2/-0

11 maanden geleden
Ik ga nu een stelling deponeren die volgens sommigen in het huidige tijdsbestek niet gezegd mag worden: Hoeveel supergetalenteerde Marokkaans Nederlandse voetballers zijn er daadwerkelijk doorgebroken en hebben hun belofte volledig waargemaakt? Ik kan zo niemand opnoemen, allemaal mentaal de weg kwijt. Aisatti, Bakkali, Labyad....De geschiedenis is dus niet positief, ik zou ook niet weten waarom Ihattaren wel bij zou draaien en alsnog de vedette wordt die iedereen in hem zag. Als je nu een dik pak geld voor hem kan krijgen zou ik zeggen DOEN! Hoe graag ik het ook anders had gezien, ik zou voor nuchter verstand kiezen i.p.v. valse hoop.
+3/-1

 
11 maanden geleden
Dit geldt niet alleen voor Marokkaanse voetballers. Het heeft te maken met een hele generatie die denkt dat ze heel wat zijn maar in de praktijk nog niet een deuk in pakje boter getrapt krijgen. Ik had hier laatst een student Infomatica 4e jaars die nog niet eens wist hoe hij een computer in elkaar moest zetten... Ik vrees de dag dat mijn CV ketel ondersteboven aan de muur opgehangen wordt...
+2/-1

 
10 maanden geleden
Waarom vrees je dat, heb je daar soms slechte ervaringen mee?
+1/-0

 
11 maanden geleden
We hebben goede ervaringen met Ibrahim. Waarom zou Mo ook niet van hetzelfde kaliber zijn ? Mo is pas 18 en heeft te vroeg zijn vader verloren met wie hij een sterke band had . Gun hem de tijd . Ik denk dat Roger wel weet wat hij doet. We moeten niet zo gevoelig zijn voor de onruststokers die weer bezig zijn. Hebben we dan geen lering getrokken van de perikelen rond Steven ? Wat heeft men niet onterecht Steven voor rotte vis uitgemaakt. Geloof me er zullen nog veel onzinberichten rond gaan. Het is niet zo moeilijk waar deze onzin vandaan komt.
+1/-0

 
michelos (geschorst)
11 maanden geleden
Ziyech. Al moet die wel eerst nog aanhaken bij Chelsea. Maar in de CL was het wel goed.

Maar er kleeft wel trammelant aan veel Marokkanen. Altijd gezeik met geld en contracten verlengen. Ziyech was jarenlang een moeilijk geval. In A'dam willen ze ook niet terugdenken aan El Hamdaoui. Maar onze Ibi wilde ook niet verlengen en moest verkocht worden aan Barca. Zelfde gezeur met Aissaiti en Bakkali.

De carrière van Idrissi en Tanane is dusver gevuld met conflicten. Rayhi speelt het momenteel ook niet netjes bij Sparta.

Mo lijkt van hetzelfde laken en pak. Want Ajax volgen en liken, en PSV ontvolgen, is dusdanig infantiel dat je nu al kunt uitrekenen waar dit op uitdraait.
+1/-1

 
11 maanden geleden
Zo droevig word ik hiervan.

Jouw stelling is precies het probleem. Zolang jij die jongens niet als gewoon Nederlands beschouwd en ze dus anders maakt, zullen mensen zoals jij ze anders beoordelen en zullen die jongens zich anders voelen.

Er zijn ook heel veel Brabanders die hun belofte niet waar hebben gemaakt. Zijn die ook allemaal mentaal de weg kwijt? En heb je dan nu ook geen vertrouwen meer in een Brabander in de pubertijd, die van jongen naar man aan het groeien is, met het bijbehorende vallen-en-weer-opstaan?
+3/-0

11 maanden geleden
Wordt tijd dat Guus Hiddink eens met hem gaat praten hoe het nu veder moet en dat het verstandig is nog een jaartje te blijven en vol aan de bak te gaan...Daarna komt er wel een top club en 20 miljoen is een lachertje...
+2/-0

11 maanden geleden
Beetje nepnieuws volgens mij. Ongetwijfeld hebben ze interesse zoals iedere club in ieder land interesse heeft in zo'n speler. Maar de kans dat hij naar zo'n club gaat is minder dan nul.
+1/-0

11 maanden geleden
stel dat het wel waar is dan vind ik 20 miljoen maar een schijntje!! gewoon minstens 50 a 60 miljoen en anders jammer!!
+1/-0

11 maanden geleden
Pff... wat een berichten hier en op het forum.

Als ik Mo was konden jullie allemaal het heen-en-weer krijgen met jullie gezeik en zou ik lekker PSV ontvolgen op Twitter en Ajax gaan volgen.

Laat die jongen nou gewoon eens met rust! Geef hem wat support en liefde ipv hem af te zeiken en het nu al te hebben over voor hoeveel hij weg mag. PSV een warm nest? Ik zie er helemaal niks van hier.
+5/-0

11 maanden geleden
Ons supertalent staat op het punt om afscheid te nemen van psv. Allemaal de schuld van die Schmidt uit Duitsland, die veel meer vertrouwen heeft in Bruma en Sadilek. Onbegrijpelijk, dat het psv bestuur dit allemaal pikt.
+1/-6

 
11 maanden geleden
Supertalent? Het is momenteel een van de zwakste spelers die tot op heden helemaal niets toevoegd. Want zelfs een Bruma speelt momenteel beter. Hij moet eerst maar laten zien dat die in de basis hoort.
+4/-1

 
10 maanden geleden
De schuld van Schmidt? Echt niet!
Mocht Mo er geen zin meer in hebben en weg willen bij PSV dan is dat de schuld van al die zogenaamde supporters die alleen maar zeiken, haten en het hebben over voor hoeveel hij weg mag.

Zou jij willen blijven als je, van je eigen supporters, alleen maar gezeik over je heen krijgt? Zelfs bij Ajax haten ze minder op Mo. Raar he?.. dat hij Ajax gaat volgen?
+1/-0

 
10 maanden geleden
En jij denkt dat Mo hier op het netwerk komt om deze berichten te lezen ? Ik denk eerlijk gezegd van niet. Maar ik kan het mis hebben hoor. Ben in elk geval niet zo zeker van mijn zaak als jij.
+1/-0

 
10 maanden geleden
Het is ook niet alleen hier hè? Kijk eens op Twitter en Instagram.
+1/-0

Perzik009 (geschorst)
10 maanden geleden
Net weer een filmpje gezien van ihatarren, over zijn fack die haters.
Deze jongen kwam mij nooit intelligent over in interviews, maar heb sterk het idee dat hij intelligentie mist om een topspeler te worden.

Zie wel enige parallelen met promis. Veel potentie, maar o zo'n matige zelfreflectie en klinkt hard maar een behoorlijk gebrek aan intelligentie..

Van mij mag hij lekker naar Rennes gaan voor 30m of naar Ajax voor 40 milj. Anders lekker laten banken, totdat hij volwassen wordt
+1/-0

10 maanden geleden
Onze nieuwe trainer houdt meer van rennen en draven dan van voetballen en zo'n type is Mo helaas (of gelukkig?) niet. Onze (met afstand) beste voetballer wordt op deze manier weggejaagd ben ik bang.
+1/-1

reactie verwijderdPSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.846 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

afgelast bergwijn berisha cashen crockett daguardo doan feyenoord fofana gakpo hockey hype ihattaren izecson james jong klauwen madueke malen nederland raiola sambo santos schmidt scmhenk sonny steemzen teze yonci zahavi