Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] 'Bruma op huurbasis naar Olympiakos, optie tot koop bedongen door Grieken'

2 oktober 2020 15:21 - ED.nl
Foto: Pro Shots

[Update] "Bruma op huurbasis naar Olympiakos, optie tot koop bedongen door Grieken"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat het Griekse Olympiakos zich bij PSV heeft gemeld voor Bruma. Onduidelijk is echter nog of het om een verhuur, al dan niet met optie tot koop, of een directe verkoop gaat. De Griekse kampioen is echter zeer geïnteresseerd in de Portugees. PSV moet nog de beslissing nemen of het nog spelers wil laten vertrekken omdat de bezetting in de selectie qua aantallen ook in orde moet blijven.

Update 02-10 15:21: Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat Bruma op huurbasis vertrekt naar Olympiakos Piraeus, de kampioen van Griekenland. De Portugees wordt voor een seizoen verhuurd en de Grieken hebben een optie tot koop weten te bedingen. Zaakwaarnemer Catio Baldé heeft bevestigd dat Bruma op weg gaat naar Griekenland om zijn huurtransfer af te ronden. Hij moet nog wel een medische keuring ondergaan.

Meer op ED.nl




Tags

bruma olympiakos grieken griekenland portugees balde bedingen catio huurtransfer keuring piraeus

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Nee joh! De avond wordt mooier en mooier 😄
+1/-0

3 jaar geleden
Goed nieuws! Bruma zit duidelijk niet op zijn plek bij PSV op dit moment. Verkoop of huur zonder optie tot koop graag!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Volgens heeft ie nog nooit ergens op zn plek gezeten. Nergens potten kunnen breken
+1/-0

3 jaar geleden
Whaha.. Gaat ie straks nog CL spelen ook.
+1/-0

3 jaar geleden
Samen met Baumgartl in een motor met zijspan wegbrengen en nergens voor stoppen..
+1/-0

 
3 jaar geleden
Whaha.. ik zie ze al zitten met z'n tweetjes in die zijspan, brilletjes op en regenjasjes aan.
+2/-0

3 jaar geleden
Dit huwelijk gaat niet meer werken. Hij zal vast wel goed kunnen voetballen, maar na Heracles is het uitzichtloos geworden. Voor een mooi prijsje van de hand doen en door selecteren. Kijken of je een vooruit voetballende middenvelder ergens op kan pikken. Werd vandaag opnieuw zeer gemist.
+1/-0

3 jaar geleden
Geef mij het adres, ga ik hem persoonlijk afleveren zodat ik zeker weet dat ie weg is.
+2/-0

 
Goede reis!

Καραολή και Δημητρίου και Σοφιανοπούλου, Pireas 185 47, Griekenland
+3/-0

3 jaar geleden
Ik denk dat Bruma het bij PSV niet zal redden. Hier ga je sowieso verlies op maken. Hopen dat PSV Jahanbakhs weet te halen.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik zou aansturen op een verkoop tegen een sterk verlaagde transfersom mét verkooppercentage. Je weet immers maar nooit.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Dramatische aankoop, die jongen kan er echt helemaal niks van en zijn statistieken waren zodanig slecht dat hij nooit gekocht had mogen worden. Deze kunnen Brands/ JDJ en hun top scouts zich persoonlijk aanrekenen. NEXT. Ik lees nu dat hij verhuurd gaat worden. Doan en Bruma zijn gewogen en te licht bevonden. Hebben samen meer dan €20m gekost.

Toon en John zitten er voor de langere termijn cultuurbewaking toch? Wat een hap snap beleid als je dat transferbeleid van afgelopen jaar en ook nu weer ziet. Dus van Bommel had toch gelijk dat de aankopen niet goed genoeg waren. Berghuis kon niet gehaald worden en dan dit jaar kan in 1x wel alles en worden jongens als Max en onze nieuwe spits gehaald? Dat staat haaks op wat er de afgelopen jaren is gebeurd. Ik zal wel weer de enige zijn hier maar waar Gerbrands en John de Jong nou allemaal mee bezig zijn is voor mij inmiddels niet meer te verklaren. Wat is onze strategie deze dagen überhaupt? Jantje lacht, Jantje huilt beleid?
+2/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ja, en dan te bedenken dat de nieuwe spelers allemaal bekenden zijn van de nieuwe trainer... Hoezo eigen scouting? Beter Piet de Visser bellen, goedkoper en beter netwerk. En wat Gerbrands ook een keer kan proberen contact te leggen met Abraham-op-de fiets. Niet geschoten is altijd mis...
+2/-0

3 jaar geleden
Is duidelijk niet geworden waarop gehoopt was. Beter om afscheid van te nemen (mits we een vervanger op het oog hebben).
+1/-0

3 jaar geleden
Gauw doen hoeveel maak niet zoveel uit zo zien ze een dvd van hem...
+1/-0

3 jaar geleden
Het is beter als hij vertrekt en wij ons verlies pakken. Ik vraag me eerlijk gezegd wel af of daar nu hals over kop wel een vervanger moeten zoeken. Het vertrek van Bruma schept ook ruimte voor (eigen) jeugd. Ledezma, Touré of Klojo misschien? Sowieso kan Mauro links en rechts op de vleugel goed uit de voeten.
+3/-0

3 jaar geleden
'Het is niet te geloven!'
Hoop dat dit doorgaat! Een van de meest onbegrijpelijke (veel te dure) aankoop in de historie.
+2/-0

3 jaar geleden
ZIEZO! Mijn bagagedrager extra even goed vastgemaakt, en de rugzak met proviand voor onderweg zit vol. Waar kan ik em oppikken?
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Bij @BetuwePSV achterop zijn fiets of bij @hennie62 in z'n zijspan.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Maken we er dan een Bruma estafette van? Ieder een etappe ofzo..
+1/-0

 
3 jaar geleden
Just in case! Ik moet er niet aan denken dat iemand halverwege een lekke band krijgt. Zekerheid boven alles.

Succes mannen!
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Snel gehandeld door PSV en Olympiakos.
Dat verdiend een dikke pluim.
Dat biedt weer meer kansen voor Madueke.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Is er dan bekend voor hoeveel die Grieken hem volgend jaar kunnen kopen? Dat is allesbepalend in hoeverre dit een goede deal is.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Helemaal mee eens. Had graag verhuur zonder optie tot koop gezien. Ben nu erg benieuwd voor welk bedrag hij volgende zomer overgenomen kan worden.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Als hij er een paar scoort in de Cl, wordt de optie wel gelicht, lijkt me.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Nee, moet dat dan. Had jij Bruma er dit seizoen liever bijgehad dan?
Prima zaak voor PSV. De kans op spelen voor Madueke wordt iets groter, en zelfs voor Ihattaren, mits PSV niet alsnog erin slaagt, een sterke spits aan te trekken, de resterende dagen tot de transferwindow sluit.
+2/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben hartstikke blij dat hij weg is echter financieel gezien zou dit een waardeloze deal kunnen zijn. Derhalve vind ik het voorbarig om te spreken over ‘een pluim verdienen’. Het functioneren van John moet maar eens goed bekeken worden. Ik zie nog geen enkele consistentie sinds hij aan de knoppen zit.
+2/-2

 
3 jaar geleden
De aankoop moet geëvalueerd worden. Hoe kun je dit bedrag betalen voor iemand met dergelijke statistieken.

Dat we hem nu lozen is sowieso een goede zaak. Ik ga er dan voor het gemak van uit dat de Grieken zijn volledige salaris overnemen. Hij zal ongetwijfeld bij de grootverdieners horen dus dat is pure winst.

Duidelijk geval van 'cut your losses and let your profits runs'. Profits zijn dan wat mij betreft Mo en Madueke.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Euro-tje Tony, hij is de euro knaller van de week ;-)
+2/-0

 
3 jaar geleden
Robert van der Wallen heeft er gelukkig een voor PSV mega commerciële actie aan kunnen verbinden met zijn vorige werkgever waardoor er hopelijk nog een paar miljoen terugkomt.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Vind je? Begon er pas op te lijken als het verkoop voor rond hetzelfde bedrag was geweest. Wéér verhuren. Wéér een lange termijn soap.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Killermfc ,ze nemen geen risico maar is weer minder loon kosten en nog belangrijker hij loopt niet meer in de weg dit jaar !!!
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ik denk ook dat dit het maximale is wat er in zat. En stel hè, dat ze hem in Griekenland wel weer aan de pruttel krijgen, dan is het toch wel lekker om er nog een fatsoenlijk bedrag voor te krijgen. Als dat gebeurt neem ik trouwens direct een abonnement op de Efteling, want dan weet ik zeker dat sprookjes bestaan;-). Al met al vind ik dat er toch wel een fatsoenlijke selectie gevormd is. Tussenrapport voor JdJ: een zeven.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Vorig jaar een 1, momenteel vooralsnog - eerst zien! - een 6, tussenbalans 3,5.

Er is maar één optie dit seizoen: kampioen worden.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Vorig jaar namen ze (lees: John de Jong) anders meer dan genoeg risico.

Aardig wat lesgeld.

(edit: en de seizoenkaarthouders mogen het financiële falen enigszins compenseren)
+1/-1

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden (gewijzigd)
Zo, een begin! In Twente zegt vie altied “vot me’t ne’n kraom👍🙏, nu Baum nog verslijten en doorselecteren, onze Roger zal het John wel influisteren!
+1/-0

3 jaar geleden
Waarom niet je verlies nemen en verkopen! Nu zien we hem zeker terug.
+1/-0

3 jaar geleden
Ze hebben een optie tot koop weten te bedingen. Dat vind ik de meest intrigerende zin van het stukje.
+2/-0

 
 
3 jaar geleden
Ik stel me voor dat John de Jong echt met een stalen gezicht zegt: "Nee, geen optie tot koop, hij is zeer belangrijk voor de toekomst van dit PSV, we willen hem echt niet definitief kwijt..."
+1/-0

 
Maan (geschorst)
3 jaar geleden
Berghuis is wel goedkoop en wel het stukje gif dat we soms missen hier bij PSV. Alleen is wel weer wat ouder. Wat je daarvoor uitgeeft krijg je niet meer terug.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wat ouder hoeft niet erg te zijn als je garantie op goals binnenhaalt (zie Zahavi). Waar ik meer moeite mee heb is dat Berghuis een enfant terrible is. Past niet echt binnen de cultuur van PSV.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ach, van der Gijp, Van Bommel, Toivonen, Bakkali, Labyad en, volgens sommige mensen hier, Ihattaren en zo waren er nog veel meer... allemaal lastige jongens/mannen.

Maar Berghuis is een kwal, dat is wat anders.
+2/-0

3 jaar geleden
Hartverwarmend al die negatieve reacties. Die jongen is niet geslaagd bij ons. Wil dat nou zeggen dat hij niet kan voetballen of dat hij niet in ons systeem past ? Ik wens hem in ieder geval veel succes toe. Mag hopen dat Olympiakos een goede club is voor hem en dat hij het kan laten zien daar.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik vind het wel meevallen met die reacties. Geen haat, geen kritiek en gezeik op Bruma als mens.

Wel veel mensen blij dat hij vertrekt, maar ik denk dat iedereen hem het beste en veel geluk toewenst.
+1/-0

3 jaar geleden
Deze speler gaat de boeken in als één van de grootste miskopen van PSV in de geschiedenis.
Maar goed, nu het verlies pakken. Verhuren en maar hopen dat ze hem volgend jaar kopen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Is dat zo ? Reiziger , van der Meijde en Vink vergeten zeker. ex Ajax.
+1/-0

3 jaar geleden
Op de fiets wegbrengen, verlies nemen en niet meer over nadenken.
Hij kan er echt helemaal niks van, je kunt nog beter met 10 man gaan voetballen.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje