Transparent
Inloggen
Sluiten

[Update] Mohamed Ihattaren meldt zich vanwege blessure af voor Oranje

4 oktober 2020 16:42 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

[Update] Mohamed Ihattaren meldt zich vanwege blessure af voor Oranje; image source: Pro Shots

Mohamed Ihattaren heeft vrijdag een spierblessure opgelopen op de training. Dat gaf Roger Schmidt voorafgaand aan de wedstrijd tegen Fortuna Sittard aan bij PSV TV. "We gaan maandag een MRI-scan maken", aldus Schmidt. "Ik hoop dat het geen zware blessure is, maar tegen Fortuna Sittard kan hij sowieso niet spelen."

Update 19:33: De KNVB heeft bekend gemaakt dat Mohamed Ihattaren zich vanwege een blessure heeft afgemeld voor de komende interlandweek.

Meer op Ons Oranje




Tags

ihattaren fortuna oranje schmidt interlandweek knvb mri roger scan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Het gaat echt veel te hard met blessures. Nog even en we kunnen geen eens 11 spelers meer opstellen.
+1/-1

3 jaar geleden
Zo'n blessure komt meestal niet uit de lucht vallen bij een speler die in een dip zit, teveel spanning? Mo heeft ff een tijdelijke reset nodig, daarna weer vlammen, komt goed.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Misschien heeft hij in de lockdown periode heel weinig gedaan en is zijn lichaam te veel op dat van een normale Nederlander gaan lijken. Om dan weer terug te komen naar het lichaam van een topsporter is lastig. Hij is niet alleen technisch aan het rommelen maar misschien is hij ook niet echt fit.
+2/-0

3 jaar geleden
Als dat waar is 1 voordeel wordt hij niet verkocht ...
+1/-1

 
3 jaar geleden
Moet hij wel gaan bijtekenen, anders loopt hij gratis de deur uit.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nee hoor, contract tot juni 2022
+2/-1

 
3 jaar geleden
Misschien niet gratis maar wel voor een appel en een ei.
Dus wel snel verlengen graag, al zie ik dit niet meer gebeuren
Waar zijn overigens al die mensen nu die riepen dat wanneer Mo bij Raiola zou zitten (Maand geleden)dit wel goed zou komen....?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ligt eraan wat jij een appel en een ei vind. Was 10 miljoen voor Lammers, met nog maar een jaar contract, ook een appel en een ei?

Ik kan me zo voorstellen dat Raiola andere prioriteiten heeft, op dit moment, tijdens de transfermarkt. Na dinsdag zal hij wel weer tijd hebben voor contractverlengingen.
Ook kan ik me goed voorstellen dat Mo en Raiola even willen afwachten hoe Schmidt de toekomst ziet met Ihattaren. Als het perspectief bij PSV de bank is en blijft zullen ze logischerwijs op zoek gaan naar een club waar Ihattaren zich wel verder kan ontwikkelen.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Geloof mij, tussen Mo en PSV (sportief, contractverlenging, etc) en tussen Mo en het Nederlands elftal (wil waarschijnlijk toch gewoon voor Marokko uitkomen, vandaar de kleine ‘blessure’) gaat het nooit meer goedkomen. Doodzonde dit
+3/-0

 
3 jaar geleden
Nou je bent wel pessimistisch zeg. Ik denk dat Mo in een vormcrisis zit, mentale problemen heeft en te weinig conditie. Die paar keer dat hij meedeed was'ie ook gewoon slecht en dat hij er dus naast staat is vrij logisch. Maar die jongen wordt hier sterkter van en vecht zich terug. Let op mijn woorden. Dit is geen chappie.
+1/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoop het echt, maar vrees het ergste. De voortekenen zijn in ieder geval niet gunstig. Allemaal net iets te toevallig hoe het uitpakt dat hij niet kan spelen voor Nederlands elftal. En waarom zijn contract maar niet is verlengd blijft voor mij ook een raadsel. Krijg een deja vu gevoel omdat we al vaker met dit bijltje hebben moeten hakken
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Gebaseerd op... ?

In dat geval zou het niet alleen doodzonde zijn voor PSV en het Nederlands elftal maar ook voor Mo zelf. Er staan nu al geen topclubs in de rij voor hem en als hij zichzelf nu ook nog onmogelijk maakt bij PSV zullen er in de winter, of volgend jaar zomer, ook niet veel topclubs staan te springen om Mo te halen. Dan wordt het Milan, Roma of met heel veel geluk misschien Juventus, maar dat zijn geen ideale ploegen voor Mo.
+1/-1

3 jaar geleden
Slaat al helemaal nergens op dat ie erbij zat,heeft op zijn eerste paar maanden vorig seizoen echt niks meer laten zien
+3/-0

3 jaar geleden
Mo heeft waarschijnlijk een blessure waar wel meer voetballers last van hebben zo rond de interlands. Ik zou het helemaal begrijpen als hij bewust in de luwte wordt gehouden. Kan hij nu goed gebruiken. Supporters die vinden dat Mo het nog niet heeft laten zien verwachten na elke geslaagde dribbel misschien een doelpunt. Dat lukt zelfs Messi niet eens. Van Ihattaren, zelfs in mindere doen, gaat altijd dreiging uit. Hij houdt vaak 2 verdedigers bezig waardoor er voor andere aanvallers meer ruimte komt. Dat is een meerwaarde die je wel moet willen zien.
+1/-1

3 jaar geleden
Succes met het herstel. Gebruik de vrije tijd goed en bel eens met jongens als Ibi, van Bommel, Memphis etc. Gewoon keihard vechten en de toekomst ziet er snel weer rooskleurig uit.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje