Transparent
Inloggen
Sluiten

'PSV huurt Adrian Fein van Bayern München'

5 oktober 2020 10:37 - Tobi Altschäffl
Foto: Pro Shots

"PSV huurt Adrian Fein van Bayern München"; image source: Pro Shots

Afgelopen dagen kwamen er al berichten naar buiten dat PSV interesse had in Adrian Fein, een middenvelder van Bayern München die ook in de verdediging kan spelen. Via Twitter meldt Tobi Altschäffl van Bild nu dat Fein ook daadwerkelijk naar PSV zal vertrekken. De 21-jarige Duitser zal tot het einde van het seizoen op huurbasis voor PSV gaan spelen.

Vorig seizoen speelde Fein op huurbasis voor HSV, waar hij tot 33 officiële wedstrijden kwam. Voor Bayern München speelde hij nog nooit een officiële wedstrijd, al zat hij afgelopen weekend wel op de bank. Ook heeft hij vijf interlands voor Jong Duitsland gespeeld.

Update 10:47: Ook De Telegraaf maakt melding van de komst van Adrian Fein. De talentvolle Duitser moet Timo Baumgartl gaan opvolgen in de verdediging.
Discussieer mee op de forums


Tags

fein adrian bayern altschaffl baumgartl bild duitsland hsv jong telegraaf tobi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Mooi....laat maar komen, altijd veel beter als......
+2/-0

3 jaar geleden
Deze Duitse enclave wordt me te veel bij PSV.
+1/-4

 
3 jaar geleden
Het gaat maar om 2 spelers... Het is omdat er een Duitse trainer is, anders waren ze waarschijnlijk niet eens gekomen. Als nu de hele Mannschaft in Eindhoven komt spelen dan wordt PSV met twee vingers in de neus landskampioen...
+2/-0

 
3 jaar geleden
Met de hele Mannschaft wel, maar niet met 2e rangs spelers die bij hun eigen club niet aan de bak komen.
+1/-4

 
3 jaar geleden
Je kunt Philipe Max toch niet 2e rangs noemen of wel? Ook was hij gewoon basisspeler bij zijn club.
Deze Fein was ook basisklant bij de clubs waaraan ij verhuurd werd, dat hij bij Bayern niet aan de bak komt lijkt me niet meer dan logisch. Of hij 2e rangs is mooeten we afwachten, maar laten we hem ajb niet op voorhand al wegzetten als een miskoop.
+6/-0

 
3 jaar geleden
Als je een speler niet kent kun je beter niets zeggen.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Schmidt hoopt op 2 verdedigers en een aanvaller.. Is dit een verdediger, of komt deze meneer in plaats van Sadilek welke nog wordt verhuurd?

Aah, ik zie de update en hij komt dus als verdediger.
+1/-0

3 jaar geleden
Onderaan het bericht: "Update 10:47: Ook De Telegraaf maakt melding van de komst van Adrian Fein. De talentvolle Duitser moet Timo Baumgartl gaan opvolgen in de verdediging." Echt, is dat relevant??
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik weet het niet @tony wat jij vindt van deze wakker-nederland-bagger krant, maar mi. is het niveau ongeveer gelijk aan die van de engelse boulevard-shit. Ze gaan (letterlijk) over lijken, hitsen mensen op met halve waarheden middels kinderachtige grote chocoladeletters. Mbt voetbal maken ze mensen af al ze niet pro-ajax zijn of een bereid zijn een columnpje te schrijven bij hun. En dan die valentijn nog, ècht, hij lult maar wat om zn'contactjes in de voetbalwereld maar te pleasen, heeft niets met journalisme te maken(zonder in detail te treden, weet ik daar nog wel iets van). Kortom zie ik niet veel redenen om op deze site de telegraaf te linken. En om je voor te zijn, Rik Elfrink heeft ook z'n contacten, en hij zal er af en toe ook voorzichtig mee omspringen, maar heb hem nog nooit betrapt op het stelselmatig afzeiken van iemand.
+4/-0

 
3 jaar geleden
Ik heb de afgelopen weken meer primeurs vanuit de Telegraaf waargenomen inzake PSV dan vanuit het ED. Het PSV coverage niveau is sinds de overstap van Thijs Slegers naar PSV sowieso zwaar verslechterd. De hele mondiale media is een farce.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Klopt, de media heeft de afgelopen jaren zwaar ingeboet aan kwaliteit. Zeker niet in de laatste plaats door social media waar scoren belangrijker is dan of het waar is of niet, iets waar de teleriool eerder wat schrijft dan het goed te checken, daar is Elfrink dus gelukkig(!) veel beter en consequenter in.
+1/-0

 
site-admin 3 jaar geleden
De Telegraaf was het eerste medium in Nederland dat bevestigde dat Fein naar PSV komt en daarom is deze toevoeging zeer zeker relevant.

Net zoals onder meer het Eindhovens Dagblad (Rik Elfrink) en Voetbal International (Marco Timmer) heeft De Telegraaf met Robin Jongmans iemand die fulltime als clubwatcher van PSV bezig is. Het zou dan heel vreemd zijn als we nieuws van een clubwatcher niet gaan brengen omdat sommigen een (begrijpelijke) hekel aan dat medium hebben.

Het is ons doel om de PSV-supporters zo goed mogelijk te informeren. Het is dan vreemd dat we een bepaald medium dan gaan uitsluiten, zeker als er ook regelmatig interviews met trainers, directeuren en spelers in verschijnen.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Heel goed. Wat onafhankelijke media naast het uithangbord van de club kan geen kwaad!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ok, thnx Stefan voor je antwoord. Probleem echter met de telegraaf is dat er vaak een dubbele agenda (ook bij andere clubs) is. Als voorbeeld hoef je maar te kijken hoe dat ging rond de perikelen met Mark van Bommel. Wie heeft er ook alweer een column bij de telegraaf...? Als gevolg wordt er partij gekozen en is de objectiviteit ver te zoeken.
+1/-0

3 jaar geleden
Een verdedigende middenvelder dat is net wat we nodig hebben,man man
+1/-2

3 jaar geleden
En dit gaat ten koste van....? Eigen spelers die onder contract staan...
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Met Rosario, Sangere en (nu nog) Jorrit hebben we 3 verdedigende middenvelders, waarom haal je er dan nog eentje? Hopelijk is hij idd iemand die achterin kan spelen, maar ik krijg totaal geen lekker gevoel hierbij.
Een jonge onervaren verdediger, dat is toch lood om oud ijzer tov Baumgartl. Waarom wordt er niet gezocht naar een ervaren man/naam. Waarom bv niet een J.Bruma ophalen. Daarnaast ben ik ook het zat om al die Duitser te zien komen, haal dan Gotze bij wijze van, transfervrij
Ik vraag me ook af wat de meerwaarde is van al die assistenten. Ziet nou niemand waar het aan schort? Is er nou niemand die eens opstaat tegen de hoofdtrainer. Vorig jaar vBommel van zijn eeuwige vertrouwen in Sadilek en Rosario. Nu een Schmidt met zijn rare acties zoals: 5 wissels tegen Heracles, Sadilek van basis naar tribune, Madueke 30sec voor tijd in laten vallen, gister ook weer 2 lastminute wissels...ik ben hier niet zo fan allemaal. Houd mijn hart dan ook vast hoe hij met Mo verder zal gaan.

Ik stoor me dan ook aan 'stoertje' Ooijer, de wannebee stoere en grappige man die overal goed in de groep wilt liggen. Hij ziet toch ook dat het aan creativeit ontbreekt, zeg daar dan eens wat van ipv beetje lachen en er bij hangen, bah

Ajax loopt te kwakkelen en het zit daar ook nog niet goed. Aanvallend bij ons goed, backs ook goed, Mvogo voordeel van mijn twijfel, maar de as en creativiteit op middenveld. Haal daar nou eens giganten ipv jonge halve exoten. Als ze dat op orde krijgen kan PSV nog best verrassen. Maar goed, gister Fortuna, wat een lekke mand achterin zeg man man man
+1/-2

 
3 jaar geleden
Lol Jeffrey Bruma, serieus?

De tactiek van Schmidt is niet afhankelijk van 2 creative (centrale) middenvelders, maar meer van de (snelle)vleugels en 2 spitsen. De 2centrale middenvelders zijn bij hem echt ballenafpakkers gebleken en normaliter mensen met een goed loopvermogen. Dus ik zie Rosario+Sangare het initieel nog wel worden. Al denk ik dat hij niet langer om Ihattaren heen kan, dus het wordt nog interessant.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Zeker ja, Bruma!
Die schat ik toch echt wel hoger in dan alle CV's die er nu rondlopen. Ik zeg niet dat het top is, maar iemand die er staat, ervaring heeft, club kent, Nederlands spreekt, etc.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ben het wel eens dat Bruma meer verdedigende kwaliteiten heeft dan bijv Boscagli. Maar is dat ook een speler die je verder brengt? Het is hopen dat John zijn werk doet dit jaar itt vorig jaar.
+1/-0

 
3 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Met Rosario, Sangere en (nu nog) Jorrit hebben we 3 verdedigende middenvelders, waarom haal je er dan nog eentje?Dubbele bezetting.

open/sluit de onderstaande quote:

Een jonge onervaren verdediger, dat is toch lood om oud ijzer tov Baumgartl. Waarom wordt er niet gezocht naar een ervaren man/naam.Niet elke jonge, onervaren speler is per definitie van dezelfde kwaliteit als Baumgartl

open/sluit de onderstaande quote:

Waarom bv niet een J.Bruma ophalen.Omdat we nou juist bezig zijn met middelmaat lozen. Dan ga je geen nieuwe middelmaat halen. Heb je hem nog wel eens zien spelen de laatste tijd?

open/sluit de onderstaande quote:

Haal daar nou eens gigantenKevin de Bruyne en Frenkie de Jong zijn net ff ietsiepietsie te duur.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nuh ik dacht meer aan een Gotze 😉
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Toch een beetje dubbel gevoel over wat er nu allemaal gaande is.
Eigen opleidingsspelers zoals Zoet en Hendrix mogen voor een appel en een ei weg.
Je huurt een keeper voor 2 jaar en je aankoop Unnerstal zit op de bank.
Baumgartl en Bruma kan ik nog wel begrijpen want dat zijn miskopen maar als ze het goed doen zoals bij Bruma en ze lichten de koop krijg je er 6 miljoen voor terug en doen ze het slecht dan krijg je ze na dit seizoen weer terug ,bij Baumgartl zal de koopoptie ook echt geen 10 miljoen zijn dus altijd verlies in deze.
En zoals het er nu uitziet 3 a 4 huurspelers zonder optie tot koop dus zijn volgend jaar ook weer weg.
Dus als het beetje tegenzit zit je volgend jaar met het zelfde probleem als nu.
AZ Koopt dan een Karlsson voor 2.4 miljoen en dat lijkt me een goede speler met potentie.
Dus het kan wel slim tranfersbeleid maken maar dit lijkt helemaal nergens op.
En alles in het belang van de tactiek van onze weltmeister Roger,maar dat is ook een passant en tot nu toe heb ik meer wedstrijden gezien waar het nergens op leek dan andersom.
En we zijn toch al een tijdje bezig en hebben een lange voorbereiding achter de rug.
Misschien kun je al tot de conclusie komen dat we gewoon de spelersgroep niet hebben voor Roger zijn systeem.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Dat vroeg ik mij gisteren bij het zien van de beelden van AZ ook direct af. Misschien bakt die Karlsson er na zijn acties van gisteren niks meer van, remember Bruma in zijn eerste optredens, maar hebben wij zo iemand ook op een lijst staan? Waarom worden wij nooit meer verrast met dit soort spelers?
+1/-0

3 jaar geleden
Ik begrijp niet dat een verdedigende middenvelder de vervanger wordt van Baumgartl. Fein is wel een goede speler. Op de vleugels kunnen ook Viergever en Teze spelen. PSV moet nu een goede centrale verdediger halen. Voor de aanval Jahanbakhsh, die is creatief en kan goals maken.
+2/-0

3 jaar geleden
Hij is een type Blind denk ik. Middenvelder die ook als verdediger kan spelen.
Maar voor alle zure mensen, ik heb het idee dat deze trainer meer in zich heeft dan die van Ajax.

Die doet eigenlijk ook maar wat.

Ik weet niet hoe hoog we gaan eindigen, maar ik heb vertrouwen in Roger
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Als ik de reacties hier zo lees krijg ik niet de indruk dat iemand deze jongen ooit heeft zien spelen.
Ik hoop dat hij gewoon op het middenveld komt, naast Sangare, en dan wens ik de rest van de eredivisie heel veel sterkte.
+2/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
perzik009:"Hij is een type Blind denk ik". Dit is het beste bewijs dat je maar wat kletst en totaal niet weet waaróver je kletst. Je kent hem niet en hebt hem nooit zien spelen. Daar zitten er hier teveel van op deze site en die hun, vaak ongefundeerde, mening geven zonder kennis en dat is jammer.
Volledig eens met Z.on de Bok!
+1/-0PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.837 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

ake basarnhem berg boscagli costa dest dijk feyenoord flamingo frankrijk gakpo gerets koeman malen mauro nederland oostenrijk oranje ring rodriguez ronaldopsv rosario schouten sepp strijdplan teze vaio veerman weghorst xavi