Transparent
Inloggen
Sluiten

Jordan Teze test positief op corona en verlaat Jong Oranje

8 oktober 2020 17:43 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

Jordan Teze test positief op corona en verlaat Jong Oranje; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bekend gemaakt dat Jordan Teze positief is getest op corona. De verdediger zat bij de selectie van Jong Oranje, maar is nu weer teruggekeerd naar huis. Omdat Teze geen last heeft van symptomen zal hij volgens de richtlijnen van het RIVM voor 72 uur in quarantaine gaan. Bondscoach Erwin van de Looi roept voorlopig geen vervanger op.

Meer op Ons Oranje


Discussieer mee op de forums


Tags

teze corona jong jordan oranje erwin knvb looi quarantaine rivm symptomen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 weken geleden
Balen dit zeg! Hopelijk komt ie er snel bovenin! Nu moeten we baum weer opstellen 🙂🙂
+2/-1

 
Maolicare (geschorst)
3 weken geleden
Komt ie er snel bovenin?? Hij is volledig symptoom en klachtvrij. Stop met de onzin van het overdadig testen op de griep, hebben we in tientallen jaren van de Rhino-Influenza en Corona griepvirussen nog nooit gedaan!
+6/-16

 
3 weken geleden
Oké, dan zetten we 'm nu tussen de selectie die miljoenen waard is? Kijken of net die ene die wel ernstige last er van heeft mag worden opgeofferd door jou...
+12/-0

 
3 weken geleden
Dat bedoelt hij niet denk ik, in quarantine is prima on anderen te beschermen is verstandig, maar sla niet door, dat is onnodig.
+2/-2

 
3 weken geleden
En met die houding zal dit huidige Corona virus er nog wel ff blijven....
+15/-2

 
Maolicare (geschorst)
3 weken geleden
Ja dit corona virus blijft altijd aanwezig net zoals het influenza en Rhino virus wat snappen jullie daar niet aan? Mensen krijgen altijd een kans op een van deze griep virussen en net zoals altijd merken er velen niks van, worden er velen een paar zaken ziek van ( de ene meer dan de andere ) en sterven er helaas 0,02% aan doordat ze al of op leeftijd zijn of zwak lichamelijk gestel door onderliggende aandoeningen of zwak immuunsysteem.
Maar tot aan vorig jaar gaf niemand daar iets om maar nu laat iedereen zich gek maken door de globalistische aandacht eraan.
+6/-24

 
3 weken geleden
Helaas klopt er niet veel van wat je post maar goed. Ben blij dat de meeste mensen het wel serieus nemen. Fijne dag verder.
+19/-1

 
Maolicare (geschorst)
3 weken geleden
Noem 1 feit op dan wat niet klopt? Behalve dat de meeste schade niet wordt geleden door degene die “positief” worden getest maar door de 100’den miljoenen wereldwijd die er wel enorm onder lijden zoals degene die geen inkomsten meer generen, het voetbal en andere sporten, bedrijven zoals kroegen, restaurants die failliet gaan, andere mensen mensen echte levensbedreigende ziektes met een echt hoog overlijdensbeeld die minder zorg krijgen, ouderen die alleen sterven omdat er geen bezoek mag komen door deze mediaziekte, artiesten die zonder inkomsten zitten en ga zo maar door. Normaal gesproken horen mensen die een risicogroep kunnen zijn zich te distantieren dat is quarantaine en niet andersom want dat is vrijheidsberoving.
+4/-13

 
3 weken geleden
Hey Famke Willem Engel, ben jij het?
+11/-1

 
Maolicare (geschorst)
3 weken geleden
Nee Ferdinand ik ben het niet.
+2/-3

 
3 weken geleden
Vooral die 0,02% van je is nergens op gebaseerd. Vooralsnog lijkt dat toch zeker 10 tot 50x meer te zijn. Niet voor niks lopen de ziekenhuizen nu al weer vol.. Dat doen ze niet eens in de jaren dat half Nederland aan de griep zit.
+10/-0

 
Maolicare (geschorst)
3 weken geleden (gewijzigd)
Kijk naar de jongst gepubliceerde cijfers van het CDC! De 0.02% is zelfs nog van de leeftijd 75+ jongere leeftijden zitten zelfs onder 0.005% De IC’e zijn compleet leeg nu nog en ook die lopen ieder griepseizoen voller!
+2/-10

 
site-admin 3 weken geleden
Nu graag weer ontopic allemaal. Discussies over het coronavirus en alles wat daarmee te maken heeft kunnen op het forum gevoerd worden in het betreffende topic.
+2/-0

 
reactie verwijderd

 
3 weken geleden
@Maolicare we hebben ook in tientallen jaren van Rhino-Influenza en Corona griepvirussen nog nooit 7 maanden lang een lockdown/thuiswerk/afstand houd periode gehad. En toch ondanks die 7 maanden ingrijpende corona regels zijn de besmettingen net zoveel als bij en Rhino-Influenza griep. Met het grote verschil dat de ernst van de klachten en de langdurige bijwerkingen bij corona veel erger waren.
Wtf man, onder welke steen heb jij afgelopen 7 maanden geleefd? De intensive care afdelingen lagen propvol en het zorg personeel was overwerkt. Puur en alleen vanwege de lockdown en de maatregelen gingen de besmettingen, de intensive care patienten en de doden omlaag zodat het zorgpersoneel weer "normaal" kon werken. Als we dat niet gedaan hadden, hadden die zorgmedewerkers 7 maanden lang 24 uur per dag moeten werken met vele tienduizenden doden (vele malen meer doden dan een Rhino Fluenza of ander corona virus ons elk jaar brengt).
+11/-2

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 weken geleden (gewijzigd)
10 dagen quarantaine toch? Dat wordt krapjes. Ik vraag me af waar die 72 uur opeens vandaan komt.
+1/-0

 
3 weken geleden
10 dagen als je klachten hebt , 72 uur als je positief bent getest zonder klachten zoals bij teze nu..
+5/-0

 
3 weken geleden
Maar als jezelf (lees: Teze) besmet bent, klachtenvrij of niet, kan je (lees: hij) wel andere spelers besmetten, met eventueel sneeuwbal- dan wel domino-effect van dien. Ook na 3 dagen. Toch?
+1/-0

 
3 weken geleden
Ik ook niet. Heel bijzonder.
Ik zie om mij heen allemaal mensen die 10 dagen in quarantaine moeten, omdat ze een kind hebben dat corona heeft zonder symptomen.
+1/-0

 
3 weken geleden
Als je geen klachten hebt zegt het rivm dat de kans dat je andere besmet nihil is
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Ik ook niet maar er zijn hier heel veel mensen die alles goed kunnen uitleggen hoe dat zit met Corona en de volslagen willekeurige regels...
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Hij wordt dagelijks getest, en als Jordan Teze geen virus meer bij zich draagt kan hij ook niemand daarmee besmeten. Zoals F1 coureur Pérez ook had enkele weken geleden. Ik vind trouwens de schorsing van @Maolicare onterecht, iedereen mag toch zijn mening vertellen, ongeacht of die mening dom is of niet.
+3/-0

 
3 weken geleden
ook als die posts nepnieuws bevatten en misleidend zijn?
+1/-1

 
3 weken geleden
Bijna elke post hier voldoet aan die criteria.
+4/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
🤣🤣🤣 zeer selectief dit idd

Van mij worden ook berichten verwijderd, omdat ik niet vriendelijk genoeg ben, maar iemand mag rustig schrijven dat ik mij kop uit mijn reet moet halen...

Gerapporteerd, maar geen actie... maakt mij geen reet (!) uit hoor maar consequent???
+1/-1

 
site-admin 3 weken geleden
Als je het ergens niet mee eens bent, kun je betreffende admin of moderator ook een bericht sturen. Daarvoor hoef je niet te reageren op een nieuwsbericht.

De melding dat Maolicare geschorst is, is niet juist. Dat is een foute weergave vanuit het script. Hij heeft slechts een gele kaart gehad, maar heeft het privébericht nog niet gelezen. En dan niet vanwege zijn mening, want iedereen is vrij om te denken wat hij/zij wil, maar omdat er ondanks eerdere waarschuwingen off-topic gegaan wordt. Die kaart hebben meerdere mensen gehad, maar zij hebben het betreffende privébericht wel al geopend.
+1/-0

 
3 weken geleden (gewijzigd)
Oké dat wist ik niet en eigenlijk vind ik t ook niet zo belangrijk; ik dacht laat ik dan eens een rapporten, kijken wat er gebeurd... allemaal prima zo want ik heb niet de behoefte om politie agentje te spelen op dit netwerk.

Ik vind wel dat iedereen mag schrijven wat hij of zij vind, mits je niet de hele boel bij elkaar scheld; bedreigen is natuurlijk ander verhaal.

Wel heb ik al eerder gezegd dat ik die minnen jammer vind, want er zijn mensen bij die standaard gebruiken tegen anderen, zeer kinderachtig imo
+1/-0

 
3 weken geleden
Dus al je je hoest zo veel mogelijk, en op de juiste momenten, inhoudt dan hoef je maar 72 uur...
+1/-0

3 weken geleden (gewijzigd)
Gaat helemaal verkeerd steeds meer spelers krijgen het ,Nog effe en er is geen voetbal meer dan feyenoord
kampioen ???
+2/-0

 
3 weken geleden
Nee dan worden alle uitslagen geschrapt, want minder dan de helft gespeeld. Geen kampioen, degradatie etc.
+3/-0

 
3 weken geleden
Juist bij Feyenoord schijnen ze nogal last van corona te hebben.
+3/-0

3 weken geleden
Sneu voor Teze, beterschap kerel.
Wel mooi voor Baumgartl, of laat Schmidt Fein een linie zakken?
+4/-0

3 weken geleden
Uiterst vaag allemaal.... en dan is de overheid van mening dat wij het allemaal maar moeten begrijpen... zal men het zelf eerst allemaal door moeten hebben.

Of wellicht gelden er in (top)sport andere wetten, wetmatigheden & regels.
+1/-0

3 weken geleden
Ja dit moest er een keer van komen. Vraag is nu, waar heeft hij dit opgelopen? Incubatie 1 week. Vorige week was hij nog bij PSV.
+1/-0

3 weken geleden
Ik hoop het allemaal van niet, maar ik durf wel een voorspelling te doen dat er een moment komt dat er (tijdelijk) geen voetbal is dit najaar. Besmettingen zullen nog meer toenemen als het griepseizoen gaat beginnen, waardoor er bij elke selectie meer positief getest gaat worden, waarbij de hamvraag wordt om wel of niet te spelen met een gekortwiekte selectie. (bewaar-post :) )
+1/-0

 
3 weken geleden
Dat lijkt me geen onrealistisch scenario.

Gezien het in heel Europa oplopende aantal besmettingen is het ook op zijn minst opmerkelijk dat die interlands nu allemaal doorgaan met alle reisbewegingen, gemixte groepen etc. tot gevolg.

Als je dat besmettingsrisico echt serieus neemt hadden die wedstrijden afgelast moeten worden om spelers niet uit hun relatief beschermde club- en thuisomgeving te halen.
+3/-0

 
3 weken geleden
Daar heb je zeker gelijk in. Zeker die oefenwedstrijden hadden ze wel kunnen overslaan en de Nations Leaugue hadden ze toch ook wel geheel kunnen annuleren in deze tijd.
+2/-0

 
3 weken geleden
Mee eens, Nation League is niet van groot belang. Als je dan bedenkt dat er ook nog een EK aankomt, is het wellicht beter de spelers niet te veel te belasten.
+1/-0

 
3 weken geleden
Geld mensen, dat is blijkbaar toch belangrijke... treurig maar geen nieuws helaas!
+2/-0

reactie verwijderd


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.996 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

baumgartl boscagli cocufan corona dumfries emmen eredivisie fein fortuna gakpo ginkel gotze groningen hendrix ihattaren jong madueke malen mauro ondermaats pec pingel rosario sangare schmidt teze var viergever vitesse zahavi