Transparent
Inloggen
Sluiten

Publiek bij wedstrijden blijft komende weken verboden

13 oktober 2020 19:13
Foto: Pro Shots

Publiek bij wedstrijden blijft komende weken verboden; image source: Pro Shots

Het kabinet heeft dinsdagavond bekend gemaakt dat er voorlopig nog steeds geen publiek aanwezig mag zijn bij de wedstrijden in het betaald voetbal. Aanvankelijk zou de maatregel tot dinsdag 20 oktober gelden, maar nu is al duidelijk geworden dat vanwege de steeds hoger oplopende besmettingscijfers de maatregel voorlopig met vier weken verlengd wordt. De wedstrijden zelf zullen wel gewoon door blijven gaan.
Tags

verboden besmettingscijfers kabinet oplopende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Surprise surprise, straf maar weer de sectoren die hun zaakjes het best voor elkaar hebben en waar, relatief, minste risico heerst.
+6/-6

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

5 maanden geleden
Nou dit gaat echt geen weken duren ben ik bang. Of dit werkt, en dan gaan ze echt niets versoepelen voordat we onder de 30/100.000 zitten, of het werkt niet, en dan gaan ze ook niet versoepelen. Eind maart zien we wel weer...
+2/-0

5 maanden geleden
Jammer zat er in en ging zo goed in het stadion,,,klein kansje op vitesse-psv ..
+3/-0

5 maanden geleden
Bedankt aan alle Famke's en viruswaanzinwappies in Nederland!
+11/-4

 
5 maanden geleden
Je bedoelt onder meer minister Grapperhaus en de burgemeesters Halsema & Aboutaleb?
+6/-8

 
5 maanden geleden
Nee, alle betwetertjes, die het allemaal niet willen begrijpen, omdat hun eigen onvrede ze in de weg zit.
+14/-5

 
5 maanden geleden
Zoals onder meer Grapperhaus, Halsema & Aboutaleb.
+6/-12

 
5 maanden geleden
Ach wat makkelijk scoren of zou het msn liggen aan jongeren, die alles wordt afgenomen of soms aan allochtonen die de persconferenties niet goed volgen, waardoor er significant meer mensen uit die hoek in het ziekenhuis belanden...
Of zou het komen door het eigenwijze karakter van Amsterdammers of Rotterdammers?
Kortom het kinderachtige vingerwijzen kan beginnen.

In het land waar procedures en bureaucratie belangrijker zijn dan oplossingen zoeken die direct zoden aan de dijk zetten.
Lang leve de symbool politiek, symptoom bestrijding en angstzaaierij: daar schieten we wat mee op, waar is de visie van de regering en hoeveel mag het kosten (sociaal en economisch) voor het geringe aantal doden?
Ik ga hier niet mee scoren, maar mensen kijk eens wat verder en wees kritisch!
En ja ook over je eigen gedrag graag!
+5/-2

 
5 maanden geleden
Hear hear.

Behoudens dat "Amsterdam & Rotterdam". We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.
+1/-2

 
5 maanden geleden
Ah.. de welbekende 'zielig'-kaart wordt weer getrokken.

Ik heb 3 kinderen + 3 bonus kinderen. Als er iemand is die de impact op de jongeren begrijpt en voelt ben ik het wel. Alleen verwende dramaqueens doen alsof ALLES ze wordt ontnomen.
Voor mensen die niet zo goed Nederlands begrijpen zijn de corona maatregelen er in 10(!) verschillende talen.

Als je het wil begrijpen, kun je het begrijpen. Met je hoofd in je reet doe je niet meer mee en ben je gewoon een deel van het probleem.
+5/-3

 
reactie verwijderd

 
5 maanden geleden
Famke was tenminste nog iemand die haar fout toegaf. Ik walg volledig van die personen als Bizzey en Thomas Berge. Eerst stoer meedoen en daarna met de staart tussen de benen die video verwijderen. Laffe honden.
+3/-0

5 maanden geleden
Het bericht wordt gebracht alsof het een tegenvaller is. Maar als je de cijfers een beetje volgt dan was dit te verwachten. Sterker nog, ik ben allang blij dat de wedstrijden wél doorgaan. Ik kijk wel met een pilsje op de bank.
+14/-0

5 maanden geleden (gewijzigd)
1 woord , Solidariteit
Schijnt in deze tijd voor veel mensen een vreemd woord te zijn. We zijn allemaal verwend met welvaart, nemen al onze luxe voor lief, vinden al onze verworvenheden vanzelfsprekend, kunnen niet meer omgaan met teleurstellingen en vooral , vinden onze eigen mening erg belangrijk en relevant.
Kappen daarmee. Kijk om je heen wat er overal aan de hand is, luister naar verhalen uit de ziekenhuizen, en leg je neer bij noodzakelijke maatregelen, kap met discuzeuren en maak je eens ondergeschikt aan het algemeen belang.
Ik ga ook heel graag weer naar het stadion maar dat komt echt wel weer terug. Er zijn belangrijker zaken nu.
+11/-0

 
5 maanden geleden
Krachtig en Prachtig, die jou hier tegenspreekt zal wel zo eentje zijn dus.
+1/-0

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Solidariteit? Vandaar dat pretparken zoals De Efteling wél mogen openblijven. En theaters & musea mogen volgens mij eveneens nog, zij het beperkt, publiek ontvangen.

Ik voor mij heb weinig fiducie & zin meer in dit seizoen. Mijn stelregel is liever geen voetbal dan voetbal zonder publiek, overigens maximale capaciteit, want anders hetzij een vol stadion dan wel helemaal leeg. Dus zal 't 'm wat mij betreft niet meer gaan worden. Ik zal wél t.z.t. mijn kaarten blijven bestellen. Waarom? Omdat ik daar recht op heb.

Voetbal was imo prima bezig met Feyenoord dat o.l.v. Cas van Eijck grootschalig onderzoek deed en ook PSV had via de hoofdsponsor aanvankelijk een ambitieus, naar eigen zeggen innovatief, project - met van die polsbandjes - lopen dat zonder pardon werd afgeschoten.

Voetbal & horeca zijn wéér de sjaak, ondanks de relatief weinige besmettingen bij supporters en bezoekers restaurants.

Zoals ik al eerder elders aangaf is er een groot verschil tussen gekkies als Virus Waanzin & FLM en mensen die het gewoonweg niet klakkeloos met alles eens zijn. Al zijn er, als afspiegeling van de samenleving, ook bij het voetbal genoeg mensen die alles wel best lijken te vinden. Je hoort weleens de term klapvee in dat verband.

Wél ben ik benieuwd hoelang de supporters (van de grote clubs) dit zonder morren blijven ondergaan. Ik pleit hier absoluut niet voor geweld, ik vraag het mij oprecht af.
+2/-5

 
5 maanden geleden
Hoor jezelf nu eens praten? Met alle respect maar je komt behoorlijk verwend over als je nu loopt te klagen omdat je even niet naar de kroeg of stadion mag.
Is het nou echt zo moeilijk om heel even in de pas te lopen? Heel even?
Ik denk dat we met z’n allen niets liever willen dan naar het stadion gaan, biertjes drinken en onze ploeg vooruit schreeuwen. Maar soms zijn andere dingen belangrijker in het leven.
+8/-1

 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ieder zijn of haar mening. De jouwe net zo goed als de mijne.

Wél wil ik aangeven dat ik al ruim een halfjaar als een spreekwoordelijke monnik heb geleefd. En zelfs toen de vrijheid weer iets toenam de kroeg alleen bezocht voor de wekelijkse pub quiz en voetbalwedstrijden indien mogelijk en op veilige wijze.

Ik gaf tijdens de "zomermaanden van overvloed" al regelmatig aan dat ik sommige versoepelingen buitensporig vond en dan met name de volgepropte vliegtuigen, de zich massaal aan feesten overgevende jeugd in met name Zuid-Europa alsmede toeristen uit de hele wereld in eigen land. Dit alles vaak zonder testen laat staan quarantaine bij bewezen besmetting. Dat ook de (lokale) overheden zich aan allerlei grote misstanden te buiten gingen, heb ik hierboven al aangegeven. Hierbij voeg ik volgaarne de burgemeester van Tilburg toe, wiens naam mij inmiddels alweer ontschoten is.

Tevens was ik er juist voorstander van dat de competitie in Nederland tot een abrupt einde kwam. Toegegeven de 4e plaats van PSV was het maximaal haalbare na een weerzinwekkend rampseizoen en dat Ajax niet tot kampioen werd uitgeroepen was ook wel tevreden stemmend. Sneu voor Cambuur, De Graafschap & FC Utrecht, dat dan weer wel.

Ook moest én moet ik niks hebben van een Virus Waanzin en die mij volslagen onbekende bn'ers die zich kortstondig lieten gelden.

Laat de overheid de hand in eigen boezem steken en optreden waar en wanneer dat nodig is. De im- & export van toerisme (plus terugkeer van laatstgenoemde) is imo de reden dat wij weer met de gebakken peren zitten. Dat én het niet of althans niet hard en consequent genoeg optreden tegen échte misstanden als illegale party's en dergelijke. Neen pak de sport maar weer aan, en de horeca.

Maar zoals ik al aangaf, een ieder zijn of haar mening. Ik zal echter niet schromen de mijne op gezette tijden, ook hier, te ventileren. Dat is mijn (goed) recht.
+6/-2

 
5 maanden geleden
Helemaal eens, dat van Adam er Rdam was cynisme
+2/-1

 
5 maanden geleden
Je mag zeggen wat je wilt, zelfs als je draaikonterij tot een nieuw level hebt verheven.
+3/-0

 
5 maanden geleden
Nee hoor. Ik zeg het zoals het is. Zouden meer mensen moeten doen.
+2/-0PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws
Tagcloud

alderweireld basarnhem boscagli daguardo drommel dumfries hag ihattaren jagen jong madueke makkelie malen mik mvogo nederland psvehv psvrijnwoude reputatie schmidt skipper terugspeelbal teze tsaar twente unnerstall var volendam zahavi zoet