Transparent
Inloggen
Sluiten

Special PSV TV: 'De transferzomer van PSV'

15 oktober 2020 15:44 - PSV TV


Tags

special transferzomer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


2 weken geleden
Mooi inkijkje achter de schermen.
Het dramatische muziekje past wat mij betreft beter bij die jankerds uit Amsterdam
+2/-0

2 weken geleden
Hem dus toch wat tijd gunnen. Doet het nu fantastisch eerlijk is eerlijk. Begon als kleuter dan kan gebeuren iedereen maakt fouten. Heeft zich snel ontwikkeld eerlijk is eerlijk
+4/-0

2 weken geleden
Net zitten kijken. Helemaal goed. Ik raad iedereen op dit forum ook aan hier even tijd voor vrij te maken. Het gaat er niet eens om dat JDJ zoveel nieuws verteld. Maar hij laat modern leiderschap zien, door Roger de credits te geven van een aantal inkomende transfers. Tegelijkertijd past heel de uitstraling in woord en gebaar bij de cultuur van PSV. Mooi ook hoe hij ook beleidsdoelstellingen duidelijk meeneemt in zijn antwoorden. Ik ben er niet bij geweest, maar ik denk dat we voor de voorbereiding op dit interview ook wel wat credits aan Thijs moeten geven. Alles draait tegenwoordig om framing en het beeld wat je als vertegenwoordiger van jouw organisatie neerzet. Dat is goed gelukt en dat maakt mij een trotse fan. En nu wil ik het zondag op het veld ook terugzien, verdomme!!!
+5/-0

2 weken geleden
Mooi gemaakt en JDJ komt zo verstandig over en blijf natuurlijk een mooie club ons PSV..En wat een aankoop die Roger Schmidt daar zo blij mee !!!
+4/-0

reactie verwijderd

2 weken geleden
Leuk,maar we hebben nog 30 wedstrijden te gaan.
Dan komt hopelijk het bewieroken.
+1/-0

 
2 weken geleden
Idd. Ik voor mij ben vorig jaar zomer nog niet vergeten, laat staan het (niet) afgelopen weerzinwekkende seizoen.

Alles hangt nu af van kampioen of niet. Complimenten of eerloos weg door de achterdeur.
+1/-0

2 weken geleden (gewijzigd)
Hij is op de goede weg . Ere wie ere toekomt. John maakt duidelijk stappen voorwaarts. Ik hoop dat hij de draad vast blijft houden in de toekomst bij welke club dan ook.
+1/-0

2 weken geleden
Eerlijk is eerlijk,vorige transferwindows heb ik op hem lopen zeiken.Maar deze keer heeft hij het prima gedaan. chapeau
+2/-0


PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.980 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

baumgartl boskamp cocufan corona derksen eindhovian gotze hendrix ihattaren liverpool makkelie malen mauro nederland nicosia nijhuis nikiforov omonia paok rafa rosario sangare schmidt shevchenko skipper teze var vhtlsaw zahavi zwakker