Transparent
Inloggen
Sluiten

Ronald Waterreus: 'Yvon Mvogo komt op mij als een uitstekende keeper over'

4 november 2020 10:50 - Eindhovens Dagblad
Foto: Pro Shots

Ronald Waterreus: "Yvon Mvogo komt op mij als een uitstekende keeper over"; image source: Pro Shots

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Ronald Waterreus aan dat Yvon Mvogo voor hem overkomt als een uitstekende keeper. "Mensen bedachten na zijn twee fouten allemaal grapjes en lachten om hem, maar ik heb genoeg gezien waaruit je kunt afleiden dat het een prima goalie is", aldus Waterreus. "Wel vind ik dat hij met dat meevoetballen niet moet overdrijven, wat bijvoorbeeld tot de fout in Groningen leidde. Het is een beetje een modegril."

Waterreus gaat verder: "Van iedere keeper is wel een video te vinden dat er een bal een keer van zijn voet stuitert, dus die fout tegen FC Emmen was hooguit heel ongelukkig qua timing. Aan de tegengoal van Omonia kon Mvogo volgens mij weinig doen. Als je een meevoetballende keeper hebt, staat hij nu eenmaal wat verder voor de goal."

De oud-doelman vindt niet dat het sneu is voor Lars Unnerstall. "We praten over topsport hè? Als hij beter is en dat op trainingen laat zien, komt hij er toch echt weer in te staan. Ik ken wel een voorbeeld wat dat betreft", zo geeft hij aan.




Tags

waterreus mvogo yvon bedachten emmen goalie grapjes groningen lachten modegril omonia overdrijven sneu stuitert timing unnerstall

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Ben het niet vaak met Ronald eens maar ik denk dat hij wel gelijk heeft betreffende Yvon.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Ben nog niet geheel overtuigd. Stap voor stap de goede kant op
+2/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
We kunnen ons allemaal nog wel de eerste wedstrijden van Gomes herinneren. De rest is historie.
+5/-1

 
3 jaar geleden
Daarom zeg ik ook nóg niet overtuigd..van mij mag ie nóg beter worden dan Gomes😉
+2/-0

greggo1 (geschorst)
3 jaar geleden
Wat een lul verhaal
+3/-6

 
3 jaar geleden
Goed onderbouwd, leg uit wat er niet klopt, want volgens mij zegt hij geen rare dingen hier...
+3/-0

 
greggo1 (geschorst)
3 jaar geleden
Moet ik nog iets uitleggen????
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Nog nooit zoveel onzin gelezen hier op de site. Mvogo heeft 3 blunders in 1 maand gehad. De goal op Cyprus tel ik namelijk ook. Deze blunders moeten eruit, ja verder prima op de lijn en qua meevoetballen. Als nog zo'n blunder punten kost tegen Ajax moet je eens kijken wat iedereen vind en hoe de druk gaat toenemen.

En Unnerstal zal nooit keepen onder deze trainer. Met de huidige tactiek MOET je een keeper hebben die snel is (verdediging op middellijn en keeper voor de 16 voor diepe ballen). En moet de keeper kunnen meevoetballen. Beide kan Unnerstal niet. Als Mvogo uitvalt zal Muller spelen, hopen dat dit niet gebeurd want overtuigend was Muller niet bij jong Psv.
+4/-8

 
3 jaar geleden
Eens 3 blunders. Echter alle 3 de potten werden gewonnen. Wel grappig overigens.

Verder had ie ook wel een paar goede safes. Maar eens die blunders mag nooit zeker niet bij PSV!

We wachten rustig af!
+1/-1

 
3 jaar geleden
Leg eens uit waarom je die goal van Omonia ook telt als blunder? Volgens mij kon hij daar niet veel aan doen. Het is geen Gomes die een vergelijkbare bal van Adrian Mutu met kunst en vliegwerk via de eigen lat uit het doel wist te houden (voor de mensen die zich deze geweldige redding nog herinneren).
+2/-0

3 jaar geleden
Ik ben het echt helemaal eens met Waterreus. Hij heeft in het begin twee grote blunders gemaakt, maar daarna heb ik echt veel goede dingen van hem gezien. Goal tegen Omonia zie ik ook echt niet als een blunder. Door ver voor je goal te gaan staan, voorkom je veel gevaarlijke steekpasses. Dat zo'n goal (die niet eens had mogen tellen) er dan in vliegt is one in a million en moet je accepteren. Je kunt ook in je goal blijven staan dan had je waarschijnlijk 2-3 één op één situaties meer gehad. Maar daar denk je nu niet aan omdat je ze niet gezien hebt.
+11/-1

 
3 jaar geleden
Ik sluit me hier volledig bij aan,daarnaast vind ik dat hij ten opzichte van Zoet en Unnerstall meer mee voetballende capaciteiten heeft en ook zeker meer uitstraling.
De gunfactor heeft hij zeker,ondanks dat hij nog geen 100% zekerheidje is.
+2/-0

3 jaar geleden
Ik ben zeker niet overtuigd. Hij heeft goeie reflexen en een goeie trap. Daar staat tegenover dat ik hem niet overtuigend vind op hoge ballen. Hij ´heerst´ niet in zijn gebied. Tel daar die drie blunders bij op en dan heeft hij mij niet overtuigd dat hij beter is dan Unnerstall. Argumenten over meevoetballen zijn overduidelijk maar primair moet een keeper nog steeds ballen tegenhouden.
Neem dan nog eens in overweging dat hij gehuurd is en dan vind ik het al bij al nog steeds een vreemde transfer. Hopelijk bewijst hij het tegendeel.
+3/-2

 
3 jaar geleden
Mwah iets meer tijd geven voordat je deze conclusie kan trekken.
+1/-1

3 jaar geleden
Los van die 2,5e blunder is het meer dan degelijk en meestal gewoon goed. Als die blunders geen toeval zijn maar structureel zo in z'n spel zouden zitten dan was Roger en ook PSV vast niet zo overtuigd geweest. En dan hadden we inmiddels ook filmpjes vol blunders van em gezien. Het is ook niet zo alsof de blunders ineens ontstaan in de topwedstrijden en het iets met druk te maken heeft. Vooralsnog lijkt het stom toeval dat iets wat elke keeper ooit wel eens overkomt 2x achter elkaar is gebeurd.

Verder vertelt Waterreus weinig interessants.
+2/-0

3 jaar geleden
Valt mij vooral op dat Mvogo vaak de bal niet (meteen) klemvast heeft. Vaak belanden zijn rebounds ook weer terug in het veld. Is nog gelukkig nog niet vaak misgegaan en dat is het belangrijkste. Vooralsnog niet 2 klassen beter dan Unnerstall.
+3/-1

3 jaar geleden
Kunnen ze Waterreus een spreek verbod over psv geven aub. Na dat akkefietje vorig jaar kan ie niet meer objectief zijn en lult ie alles recht. Ik kan hem in in ieder geval niet uitstaan (meer).
+4/-4

Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
Heeft tot dusver op geen enkele manier aangetoond (significant) beter te zijn dan b.v. Unnerstall of Zoet. Onnodige huurling.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Precies. Het zijn allemaal prima goals maar hij mag ook een keer een 'onhoudbare' bal pakken.
Die kans is bij Unnerstall een stuk groter.
Over het meevoetballen kunnen we na vandaag ophouden. Weer zo'n kutbal en verder niets van gezien
+4/-1

 
Santa Cruz PSV (geschorst)
3 jaar geleden
Precies. Ook voetballend is hij niet bijzonder en niet veel beter dan Unnerstall.
+3/-0

3 jaar geleden
Niet te vroeg juichen maar.
+5/-0

3 jaar geleden
Het is nu toch wel duidelijk dat dit geen beste doelman is toch?
+5/-1

3 jaar geleden
Dat hebben we gezien gisteren, hoe goed hij is.
+3/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje