Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'In de tweede helft geven we het in heel korte tijd helemaal weg'

5 november 2020 22:54

Donyell Malen gaf in gesprek met PSV TV aan een heel teleurstellende avond gehad te hebben. "We speelden een heel goede eerste helft, maar in de tweede helft geven we het in heel korte tijd helemaal weg", aldus Malen. "We maakten een paar fouten die cruciaal zijn en dat straffen zij meteen af. Het wordt dan een heel andere wedstrijd en dan wordt het ook heel moeilijk."

Van onderschatting van de tegenstander in de rust was absoluut geen sprake. "We zeiden tegen elkaar dat het goed ging, maar zeiden ook dat de wedstrijd zeker nog niet afgelopen was. Zeker niet tegen zulke tegenstanders", zo gaf hij aan. "Dat het dan toch gebeurt is dan meer teleurstellend. We speelden zo goed en gaven het zo snel weg. We moeten gewoon winnen. Wij zijn veel beter dan hun, vooral in de eerste helft. Je bent dan natuurlijk gefrustreerd."

Overwinteren in Europa heeft de spits zeker nog niet uit het hoofd gezet. "We hebben nog wat wedstrijden. Opgeven is zeker geen optie. Elke wedstrijd die we nu moeten spelen gaan we gewoon voor de winst", zei hij daarover.




Tags

malen onderschatting opgeven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage