Transparent
Inloggen
Sluiten

KNVB: Denzel Dumfries bij Oranje, Mohamed Ihattaren meldt zich ziek af

8 november 2020 22:54 - Ons Oranje
Foto: Pro Shots

KNVB: Denzel Dumfries bij Oranje, Mohamed Ihattaren meldt zich ziek af; image source: Pro Shots

De KNVB heeft bevestigd dat Denzel Dumfries zal aansluiten bij de selectie van het Nederlands elftal. De aanvoerder van PSV was aanvankelijk niet opgeroepen, maar door 90 minuten tegen Willem II gespeeld te hebben toonde hij aan fit te zijn en is hij alsnog opgeroepen. Vanwege ziekte heeft Mohamed Ihattaren zich af moeten melden.

Meer op Ons Oranje




Tags

dumfries ihattaren knvb oranje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Over Ihataren gesproken. Krijgen spelers van psv helemaal geen media training meer? Waarom toch iedere keer weer uitspraken doen waarvan je weet dat ze slecht gaan vallen en weer een paar dagen voor onrust zorgen in een toch al turbulente periode. Laat toch je voeten spreken...
+7/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik begrijp wat je bedoelt en mijn bloed kookt ook altijd even als ik dat soort dingen lees. Heb het interview niet gezien, maar als het dan met vD Meyden is dan kan ik me er wel iets bij voorstellen hoe dat is gegaan en je kan spelers ook teveel media trainen, heeft geen zin. Het zijn vaak de media zelf die dit soort verhalen maken. Gewoon laten gaan.
Over die andere gesproken, Dumfries. Ik vind zijn interviews altijd wel mooi, eerlijk to the point, zo ook na Willem II. is denk ik weinig media training aan vooraf gegaan..
+3/-0

 
3 jaar geleden
Volgens mij was Mo vrij duidelijk. De prestaties van ajax in Europa de afgelopen jaren spreken jonge spelers nou eenmaal aan. Dat hij maar €40m gaat opleveren. Wij kunnen de poet goed gebruiken.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ik heb geen twijfels over de voetbalcapaciteiten van Ihattaren maar ik vind hem nog verre van een persoonlijkheid. Ik weet wel hoe jong hij nog is maar als ik zijn gedrag en interviews vergelijk met leeftijdgenoten dan vind ik hem echt niet sterk over komen. Ik hoop van harte dat hij goed begeleid wordt en de juiste mensen om zich heen heeft want anders zie ik hem ondanks al zijn kwaliteiten de absolute top, die hem nu vaak toegedicht wordt , echt niet halen.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Moo-tje is Mo aan het worden , wat je zegt ,we gaan het zien hoe het gesteld is met zijn persoonlijkheid. Het grote geld lonkt maar niet bij Ajax . Het probleem is echter dat Mo het nog niet heeft laten zien waartoe hij in staat is. Zijn voeten spreken nog niet.
+1/-0

3 jaar geleden
Fantastisch nieuws voor PSV. Net hersteld en weer op pad voor die kutinterlands. Overal kampen spelers met overbelasting maar die nutteloze potjes moeten toch weer doorgaan.
+6/-0

3 jaar geleden
Komen ze weer in aanraking met anderen en als je pech hebt nemen ze corona mee terug. Waardeloos die interlands.
+4/-0

3 jaar geleden
Ziek ,,wordt ook een beetje ziek van dat gedoe over onze vrienden uit het westen...Kom Mo wordt fit laat het op het veld eens zien ....
+1/-0

3 jaar geleden
Mohammed Ihattaren is een erg goede voetballer maar op de een of andere manier laat hij het te weinig zin. Hoop dat Schmidt snel uitvindt waar het eigenlijk aan ligt en het dan samen met Ihattaren oplost.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje