Transparent
Inloggen
Sluiten

'John de Jong in beeld bij AS Roma'

12 november 2020 19:38 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"John de Jong in beeld bij AS Roma"; image source: Pro Shots

John de Jong is in beeld bij AS Roma om daar de vacature van technisch directeur in te gaan vullen. Dat weet onder meer Voetbal International te melden. De technisch manager van PSV is een van de drie kandidaten die in beeld is bij de Italiaanse Europa League deelnemer, die al sinds afgelopen zomer zonder technisch directeur zit. De Jong heeft bij PSV nog een contract tot de zomer van 2022.

Meer op VI.nl




Tags

jong roma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Die zag ik even niet aan komen. John is eigenlijk na toch wel een leerjaar aan zijn eerste echte jaar als technische baas bezig. Dan vind ik dit vrij snel.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ook in zijn eerste seizoen heeft hij goede zaken gedaan.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Zeker. En er zijn ook een aantal dingen niet goed gegaan. Maar daar had ik het eigenlijk niet over. Het is gewoon wat rap.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Ik vond zijn eerste jaar geen leerjaar. Zijn leerjaar was met Brands.

In zijn eerste jaar haalde De Jong Madueke en in z'n tweede jaar haalt hij Gotze. Dat ziet Roma!

Elke TD heeft misperen en een aankoop zoals bv Bruma, die dan flopt, kan ze in Rome echt geen reet schelen. Arnesen was een baas omdat hij Ronaldo haalde, alle slechte aankopen boeit ook niemand.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Madueke kwam in juni 2018. Was Brands toen al weg?
+1/-1

3 jaar geleden
De reacties de afgelopen 2 jaar te hebben gezien zullen er een aantal mensen spontaan de polonaise hebben ingestart en de achterband hebben opgepompt om hem persoonlijk weg te brengen. Ikzelf vind dit treurig nieuws, je weet wat je hebt en die gaat toch steeds beter werken!
+2/-2

3 jaar geleden
Het lijkt mij voor zowel Sjonnie als PSV beter dat hij voorlopig gewoon lekker in Eindhoven blijft.
+2/-0

3 jaar geleden
Baco John naar Roma. Zou dat ff mooi zijn zeg.
+4/-2

Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Ik weet het niet, vind John wel een sympathieke kerel, met een hoge gun factor, hij is bescheiden en correct, toch heb ik mijn vraagtekens bij hem hier op deze plek bij onze club.... want: Vorig jaar complete transfer van Lozano uitgegeven aan “BAGGER”, echt, niet een aankoop was een voltreffer, alles mag van mij wat er vorig jaar binnenkwam, linea recta zo bij grof vuil gezet worden, ook Boscagli, die nu wel speelt is veel te licht! De aankopen van afgelopen tijd zijn stuk voor stuk voltreffers, alhoewel ik bij Zahavi steeds meer mijn twijfels krijg, maar die heeft alleen een flink salaris, en niets gekost, dus dat scheelt! Ik vraag me dus wel af, hoe dit mogelijk is🤔.... ene jaar alles klote, andere jaar Top👍, hoe kan dit? Komen alle nieuwelingen door influistering van Schmidt? Of is dit John’s eigen radar met werk? Dat vraag ik me erg af.... als alles, blijkt, uit de mouw van Schmidt te komen, kan John beter gaan, dan heeft hij louter vorig seizoen echt slechte aankopen gedaan en heeft hij deze zomer dus eigenlijk geen rol van betekenis gehad qua kennis, enkel transfers afwikkelen was zijn taak dan.... Ik denk dat hij mans genoeg is zichzelf voor de spiegel te zetten en met een beetje zelf-reflectie weet hij heel goed wat hij het beste kan doen!
+5/-0

 
3 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Ik vraag me dus wel af, hoe dit mogelijk is🤔.... ene jaar alles klote, andere jaar Top👍, hoe kan dit?



Simpel... het moment! Op 2 manieren.

Vorig seizoen waren alle spelers die nu gehaald zijn niet haalbaar.

En vorig seizoen heeft PSV ervoor gekozen om aan het begin van de transferzomer toe te slaan, ipv zoals het gebruikelijke wachten tot het laatste moment op buitenkansjes. Deels gedwongen omdat posities niet bezet waren, of half, en er moesten al vroeg voorrondes voor de CL gespeeld worden.
+2/-1

 
Riverside (geschorst)
3 jaar geleden
Ik vind deze verklaring iets te kort door de bocht, Max was bv niet op het laatste moment, Sangare eigenlijk ook niet....
+3/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ander moment. ;)

Die waren het jaar ervoor totaal onhaalbaar.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Die 2 komen uit de koker van John de Jong, Zahavi, Mvogo en Götze komen door t netwerk van Schmidt...
+1/-1

3 jaar geleden
Doei! Strik erom, houdoe en bedankt!

Good riddance to bad rubbish.

Kan-ie wellicht wederom BBD* aanschaffen.

*Baumgartl, Bruma, Doan
+5/-7

 
reactie verwijderd

 
reactie verwijderd

3 jaar geleden
Zijn ze in Rome even vergeten dat Ome Toon alles committeert en daarna de check betaald en daarnaast echt alle aankopen van deze periode uit de koker komen van Roger. Johnny heeft alleen koffie gezet, meer niet. Daarom een strik erom. Ome Toon kan ons ook bellen, een Senseotje aandrukken kunnen wij ook.....
+7/-2

 
3 jaar geleden
Klopt niet: Max en Sangaré komen uit de koker van John
+3/-4

 
Allemaal komen ze voort uit de scouting.

Misschien komen Baumgartl, Doan en Bruma wel uit de koker van Mark.
+2/-2

 
3 jaar geleden
Inzake je laatste alinea: daarom was van Bommel ook zo tevreden over het werk van JDJ
+2/-2

 
3 jaar geleden
MAX was nooit hier komen voetballen als we onze trainer niet hadden gehad. Sangaré is denk ik de enige aankoop die succesvol lijkt te worden van JdJ.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Dan nog moet de technisch directeur de deals rond maken. Als hij verantwoordelijk wordt gehouden voor negatieve aankopen dan is hij dat ook voor de positieve aankopen. Alle aankopen zowel negatief als positief komen door samenwerking coach, technisch directeur, scouting etc. tot stand.

Bovendien was wel degelijk Van Bommel die zeurde om Berghuis. Aangezien die jongen niet haalbaar was hebben ze om hem tevreden te houden Doan gehaald. In het geval Baumgartl had Bommel ook de kans om samen te werken met Lyanco, maar Bommel had de voorkeur voor het werken met een Duitse speler ipv een Latino. Achter Bruma zat PSV al jaren aan, blijkt nu achteraf een ongelukkig huwelijk te zijn. Maar die stond dus ookal jaren op de scoutingslijst. Over Lato kunnen we geen oordeel hebben aangezien Bommel om onduidelijke reden die jongen niet wilde laten spelen.

Daarnaast zien wij als supporters alleen wat in de kranten staat. Ik neem aan dat clubs als Roma niet op basis van kranten artikelen interesse tonen in John de Jong. Wat er achter de schermen gebeurd dat zien wij niet. Maar blijkbaar wordt daar dus wel kwaliteit tentoon gesteld.
+4/-0

3 jaar geleden
Geen probleem maar wie moet hem opvolgen? Namen plz.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Indien het allemaal doorgaat (eerst zien dan geloven), dan zijn Valckx, van Leeuwen, Huiberts of Matijssen wellicht opties...
+1/-0

 
3 jaar geleden
Stan Valckx zou een prima vervanger zijn . Meteen polsen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Wie weet Guus Hiddink, Wim Jonk, Jaap Stam anders netwerk Schmidt...
+2/-0

Maan (geschorst)
3 jaar geleden
In de toekomst zal John zeker een hele goede technische directeur zijn. Nu vind ik hem veelste ligt omdat hij totaal geen bagage heeft en zijn netwerk veelste beperkt is gebleven. Voor John zou een transfer op dit gebied zeker goed kunnen uitpakken en ben er van overtuigd dat ie wanneer hij ooit terugkeert bij psv vele malen verder en beter zou zijn als technisch directeur. Als ik dan toch mijn Sinterklaas lijstje door mag geven: ik zou het liefst brands morgen weer terug zien bij PSV, in een mooie 3 mans job met Valkx en Arnesen (wat een gigantisch netwerk heb je dan!). Luc nilis aansluiten als spitsen trainer, Gomes als keeperstrainer erbij en Philips weer terug op de borst.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Ik zou een vertrek van John de Jong toejuichen. Het lijkt me inderdaad een correcte aardige kerel en als voetballer was hij uiterst sympathiek. Daarom zal hij ook nooit een goede td worden. Ted van Leeuwen zou ik een goede vinden. Maar het gaat natuurlijk niet door: AS Roma wil JdJ helemaal niet. Dat is een broodje aap verhaal verwacht ik.
+2/-0

 
Een 'klein beetje' realiteitszin zou ook niet verkeerd zijn
+2/-1

 
3 jaar geleden
Die is misschien niet zo goed met trainers?
+1/-0

Zou ook zomaar kunnen dat AS Roma Marcel Brands eerst heeft benaderd en dat hij hun er op heeft gewezen dat zijn Pupil een gouden greep zou zijn ?
+1/-0

3 jaar geleden
John zal wel gaan met al dat gezeur ,mooie club heerlijk weer en minder belasting .Wie gaat het over nemen ???
+1/-0

 
3 jaar geleden
Denk niet dat John zich een sikkepit aantrekt wat hier op dit forum geschreven wordt. Gelukkig zijn ze intern bij PSV zeer tevreden over hem.
+4/-2

 
3 jaar geleden
En terecht. Wat maakt het uit, 35 miljoen weggegooid. Als je maar een clubman bent.
+3/-1



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo hendrikus koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip waarheidsgehalte wedstrijdrapportage