Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Mohamed Ihattaren ontbreekt tegen PAOK en Sparta'

26 november 2020 20:58 - PSV TV
Foto: Pro Shots

Roger Schmidt: "Mohamed Ihattaren ontbreekt tegen PAOK en Sparta"; image source: Pro Shots

PSV zal het deze week moeten doen zonder Mohamed Ihattaren. Dat gaf Roger Schmidt voorafgaand aan het duel met PAOK FC aan tegenover PSV TV. "Hij speelde zondag twintig minuten, maar voelde zich niet goed na de wedstrijd. Maandag voelde hij zich ook nog niet goed", aldus Schmidt. "Hij was tien dagen ziek tijdens de interlandperiode en we dachten dat hij weer oké was, maar het is duidelijk dat hij weer moet trainen om in goede vorm te komen. We hebben het misschien een beetje onderschat."

In onderling overleg is daarom besloten dat hij zowel tegen PAOK als zondag tegen Sparta niet bij de wedstrijdselectie zit. "Ik denk dat het beter is voor hem en voor ons om hem weer langzaam op te laten bouwen en niet te veel druk op hem te leggen", zo gaf de trainer aan. "Hij doet mee bij de teamtraining, maar we geven hem ook de kans deze week individuele trainingen af te werken. Deze wedstrijd en zondag zit hij dus niet bij het team, maar we hopen dat hij er volgende week weer bij is."




Tags

paok schmidt ihattaren roger sparta teamtraining

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Hopelijk is dit waar en komt Mo fit terug maar wel vreemd verhaal ...
+4/-0

 
3 jaar geleden
Precies wat ik dacht. Hopelijk is dit waar. Het seizoen wat de doorbraak van Ihattaren had moeten worden begint zo langzamerhand een heel vreemd seizoen te worden.
+3/-0

3 jaar geleden
Prima vrij-af tegen Sparta. Als dat betekent dat hij er, indien nodig, staat in de week van de waarheid.
+2/-0

Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Wat een heerlijke speler is dit! Hier kom je voor naar het stadion! Forza PSV PSV = Mo Forza Mo! Mo onze held!
+1/-3

 
3 jaar geleden
Kijk jij weleens? Je kunt ook overdrijven.

Voor Mo naar het stadion gaan is het laatste jaar toch een beetje als naar het songfestival gaan voor een optreden van Madonna.
+5/-0

 
Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Ik kijk altijd en Mo heeft veruit de grootste potentie en daar gaat het om! Mo is de toekomst van psv! Een held in opkomst!
+1/-3

 
3 jaar geleden
Uhm.. volgens mij gaat het om resultaat. Winnen moeten we, elke week, soms 2 keer per week.
De potentie zien we allemaal, maar ik zie het er al heel lang niet uit komen, ook al niet onder z'n geliefde trainer. Gotze, Gakpo en Madueke doen het op dit moment veel beter.
+7/-0

 
3 jaar geleden
Het gaat allemaal om potentie ja? Wow ...
+3/-0

3 jaar geleden
Te veel tekst en uitleg voor die aasgieren van de media. Gewoon eerder zeggen; hij is ziek. Punt klaar. geen vragen meer. Gaat allemaal zo zn eigen leven leiden met allemaal onzin berichten op de bekende sites tot aan praatprogramma's toe. De stand-in van Thijs Slegers moet hier veel scherper op zijn denk ik.
+1/-0

3 jaar geleden
Raar verhaal.
Had dit dan zondagavond na de wedstrijd direct gemeld, voor mijn part op maandag, maar niet 4 dagen later, out of the blue, 5 minuten voor een belangrijke wedstrijd.
Dit lijkt veel meer op een last-minute beslissing, waardoor het hele verhaal ongeloofwaardig lijkt.

Desondanks.. Sterkte Mo!
+1/-1

3 jaar geleden
Ik vind het juist niet vreemd dat een trainer zo lang mogelijk afwacht om te kijken hoe dit zich ontwikkeld. Als hij dat dagen geleden al had gedaan zou het commentaar weer zijn dat hij hem veels te snel afschrijft en geen kansen geeft. Voor sommige personen doe je het nooit goed en die moet je dus gewoon negeren. En al die verhalen dat hij dit seizoen door had moeten breken. Het zal wel maar dat moet toch echt uit die jongen zelf komen!! Hij wordt veels te veel over zijn bolleke geaaid. Ook door de media. Derksen zijn stokpaardje en gisteren Afellay weer. Overigens als ze in voetbalprogramma's voor de verandering meer PSV gerichte analisten willen inzetten, waarom dan Afellay. Wat een open deuren intrapper is dat zeg. Doen ze dat bewust in die programma's of kunnen ze echt niemand beters vinden met een PSV achtergrond. Lijkt me stug.
+4/-0

 
 
3 jaar geleden
Gaat toch over (gebrek aan) voormalige PSV-spwlers bij analytici bij de diverse voetbalprogramma's c.q. wedstrijden?

Zijn er nog wel paar meer, maar dit zijn mijn persoonlijke favorieten.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Rene Eykelkamp bv. Heb ik ooit eerder gehoord. Heeft een eerlijke originele en ongezouten mening die hij erg leuk weet te verpakken
+1/-0

3 jaar geleden
Hij geeft toch gewoon antwoord op een vraag? Of heeft hij een speciale persconferentie gehouden om te vertellen dat Mo zich nog niet lekker voelt? Wat een enorme storm in een glas water weer. Mo heeft gewoon corona gehad en dacht weer topfit te zijn maar dat viel even tegen. klaar.
+3/-0

3 jaar geleden
Heeft iemand al ooit is bedacht wat het voor zo'n jochie doet als je vader overlijdt? Zou dat er wellicht een heel klein beetje mee te maken kunnen hebben...
+4/-2

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Daar zal ook niemand over vallen. En heel begrijpelijk dat dat erin hakt !
Maar hoe de media hem ophemelt begint toch echt irritant te worden.
Dat hij potentie heeft, ziet iedereen. Maar hij laat het echt al een behoorlijk lange tijd niet zien. En zijn statistieken en cijfers zijn, dacht ik, ook niet bepaald geniaal.
Denk dat de media hem meer kapot maakt dat wie of wat dan ook. Veel te grote druk ligt er op hem.

Vind bijvoorbeeld Gakpo en Madueke veel en veel beter op dit moment dan Ihattaren, maar daar is veel minder aandacht voor.
+5/-0

 
3 jaar geleden
Weinigen die daar rekening mee houden.
Mo heeft vorig jaar zijn vader verloren. Ondanks dat heeft hij op zeer jonge leeftijd PSV op sleeptouw genomen.
Je kon er op wachten dat hij een zware terug val zou krijgen en dat de gebeurtenissen van vorig jaar zich zouden wreken.
Jeeetje die jongen is nog piepjong. Elke jeugd speler krijgt te maken met een terugval, laatsten als die speler ook nog eens zijn vader verliest. De persoon die hem op het rechte pad hield. De persoon die hem terug op aarde trok als hij ging zweven. Kunnen we die jongen nou eens een keer met rust laten?
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
Mo is aan een 'reset' toe, het gaat momenteel de verkeerde richting in. Hou hem in de luwte, geestelijk en lichamelijk fit laten worden, laat hem eerst weer n paar wedstrijden met jong-PSV spelen om dan de stap naar PSV1 weer te laten maken. Ik heb Mo bijna niet zien lachen op het veld de laatste tijd, zonder vreugde geen goede prestaties, zo gaat dat overal in het leven.
+1/-1

3 jaar geleden
Ik heb waarschijnlijk geen verstand van voetbal. Maar wat heeft Ihattaren nou echt laten zien in al die wedstrijden die hij bij PSV speelde? Heeft hij ooit zijn stempel kunnen drukken op een wedstrijd? Ik zie een leuke speeltuin voetballer die af en toe een leuke bal geeft. Maar wie maakt van hem een toptalent? De media? Ik vind Gakpo en Madueke niet een klein beetje beter, maar veeeeeeel beter dan Ihattaren.
+3/-0

 
Ik heb mijn twijfels vaak kenbaar gemaakt met betrekking tot Mootje, zou het die jongen echt gunnen en van harte, maar ik kan het persoonlijk niet vinden in die paar leuke acties tot nu toe vertoond, die zijn echt niet konsekwent genoeg, en nu Mo de ontwikkeling van door jou genoemde en door iedereen bekende andere jongens ziet kan het nog vernietigende mentale konsekwenties tot gevolg hebben, Mo ge Allah hem bij staan en mijn mening teniet doen.
+1/-0

Ook rekening-houdend met wat Mo op zeer jonge leeftijd heeft meegemaakt durf ik nog altijd mijn twijfels omtrent zijn o zo hoog geprezen talent te houden, graag zou ik van iemand een gedetailleerd onderbouwd uitleg willen hebben waar de Mo toegedichte grote voetbaltoekomst op zetelt, ik zie het nmlk niet, en mijn antwoord op zijn uitblinken tussen zijn leeftijdgenoten is dat hij een voorsprong had die hij waarschijnlijk niet in staat is verder te ontwikkelen en de hooggespannen te duidelijk uitgesproken verwachtingen dragen daar ook niet bij, hype maakt meer kapot dan u denkt.
+2/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik heb @por zelden een speler gezien die op 17-jarige leeftijd op het veld liet zien wat Mo deed. Uit stilstand een tegenstander voorbij gaan alsof die er niet staat, een pass over 40 meter in de voet, of net voor een medespeler neerleggen, een geweldige traptechniek(bv. vrije trappen), steekpassjes en het overzicht hebben, hij heeft de full-package(het enige wat beter kan is de doelgerichtheid). Het talent is mi. uitzonderlijk aanwezig bij Mo. Maar het kan er alleen maar uitkomen als het tussen de oren ook goed is. Het is eigenlijk te gek voor woorden dat Malen, Gakpo en Madueke(3 grote! talenten) hem nu voorbij streven want hij is nog veel getalenteerder dan deze 3. Het is aan PSV en (Raiola) een pad te vinden waar Mo zich weer omhoog kan werken, want het is ben ik bang goed mis momenteel. De wedstrijden die hij speelde waren slecht, of hier en daar middelmatig. PSV heeft een trackrecord met het omgaan met deze situaties. Aan Depay is jaren keihard gewerkt en heeft goed uitgepakt, Bakkali was echt een hopeloos geval, vooral door de externe vijfde colonne. Ik heb het gevoel dat met Mo het toch weer goed kan komen, niet in de laatste plaats omdat Raiola een zaakwaarnemer is, die het belang van spelers bovenaan zet en langere termijn denkt om, uiteraard terecht, er uiteindelijk zakelijk ook wijzer van te worden.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Deze jongen heeft afgelopen seizoen op zeer jonge leeftijd laten zien meer talent in zijn linker kleine teen te hebben dan veel van zijn voorgangers. Dat talent niet zaligmakend is klopt waardoor Mo zal moeten blijven knokken om er weer bovenop te komen. Zou me echter niks verbazen als er Iets totaal anders bij hem speelt. Kan me gewoon niet voorstellen dat zo’n jong ventje en begenadigd talent er zodanig met de pet naar gaat gooien en maar in het cafetaria hangt dat hij met overgewicht te maken krijgt.
+1/-1

3 jaar geleden
Hebben jullie een aantal weken geleden ( dag dat we tegen Vitesse speelden) het gesprek tussen Jansma en Touzani gevolgd op vi? Volgens Touzani was het de aanpak bij zo een jongen. Het is geen 13 in een dozijn dus hem zo behandelen doet meer kwaad dan goed.
+1/-1

 
Wist Touzani het recept dan ook te melden? net zoals een ieder roept een ieder maar wat er in het bolletje rond gaat, zo ook ik de leek en de supose to be kenners, waar blijft Minos ingreep of benadering? Natuurlijk zal Mino in het geheim bezig zijn met een formule, in het geheim zodat als het niet afdoende blijkt het ook niet bekend word, ik kan me nog herinneren hoe vaak menige hier benadrukt heeft hoe smerig het voetbalwereldje wel is, ik wens de Mens Mo Itaharen alle geluk.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ik herhaal het nog maar eens. Het zal uit die jongen zelf moeten komen. Je kan er 100 hulpverleners opzetten en tig behandelmethoden. Allemaal onzin. Als hij niet in staat is om zelf te leveren dan blijft het een mooie speeltuin voetballer. Net als die Touzani overigens. Topsportklimaat is ook om kunnen gaan met tegenslag en niet alleen maar over het bolletje aaien
+3/-0

 
3 jaar geleden
Ik neem aan dat jullie dus niet hebben gekeken? Touzani (idd speeltuinvoetballer met een ijzeren pin in zijn rug) geeft ook aan dat hij hard aangepakt moet worden en uit zich zelf moet komen. Maar zegt ook dat het onzinnig is om bij een ieder dezelfde aanpak te hanteren. Nergens zegt hij dat je hem moet ontzien maar goed moet kijken hoe je het maximale eruit haalt want iedereen ziet de potentie, nu nog de resultaten.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage