Transparent
Inloggen
Sluiten

'Arminia Bielefeld hoopt op langer verblijf van Ritsu Doan'

12 december 2020 14:01 - VI.nl
Foto: Pro Shots

"Arminia Bielefeld hoopt op langer verblijf van Ritsu Doan"; image source: Pro Shots

Voetbal International weet te melden dat Arminia Bielefeld de koopoptie in het huurcontract van Ritsu Doan hoopt te kunnen lichten. De international van Japan overtuigt op een dusdanige manier in de Bundesliga dat de clubleiding van Arminia Bielefeld ook na dit seizoen wil kunnen beschikken over Doan. Het is echter onduidelijk of de Duitsers het kunnen betalen. "Wat er gaat gebeuren met de coronacrisis, hoe het nieuwe televisiecontract eruitziet en in welke competitie we volgend seizoen spelen, dat gaat allemaal van belang zijn", zo liet sportief directeur Samir Arabi weten.

Meer op VI.nl




Tags

arminia bielefeld doan arabi bundesliga coronacrisis japan samir televisiecontract

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


 
 
3 jaar geleden
Aha beetje weinig jammer fantastische speler
+1/-0

 
3 jaar geleden
Waar haal jij die 6 miljoen vandaan?
PSV heeft hier namelijk niks over gezegd en ook het ED wist niet te melden voor welk bedrag Arminia Bielefeld hem over zou kunnen nemen.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Kon me al niet voorstellen. Best een redelijk groei potentie deze speler. Denk rond de 12 miljoen moet makkelijk kunnen.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik zie hem liever eerst terugkomen aan het einde van het seizoen om te kijken of PSV nog verder wil met hem, voordat hij eventueel verkocht word.
Ik zie meer in Doan dan in Guti en Rigo.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Doan is een leuke voetballer, maar toch niet het niveau dat PSV na moet streven? Sangara, Van Ginkel, Mo zijn is toch wel echt minimaal het (doel-) niveau hier.
+1/-0

3 jaar geleden
Hopelijk zie je er nog wat geld voor terug. Als Arminia écht zo gretig is, laat ze dan maar over de brug komen.

Duurt al met al nog wel even alvorens de puinhopen van John de Jong zijn opgeruimd. Mag hij zelf doen voordat-ie de deur, definitief, achter zich dichttrekt.
+1/-10

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Jaja..
Dus hij moet alle rotzooi opruimen en dan wieberen?

Maar hij is zeker weer een kz als hij zijn goede aankopen en spelers die hij langer bij PSV wist te houden meeneemt naar z'n nieuwe club?

Ik hoop dat De Jong nog jaren blijft!
+11/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Zoals al eerder memoreerde: ik haat de man tot op het bot en met elke vezel in mijn lichaam.

De man heeft niet alleen aangetoond incapabel te zijn, maar toen de gemoederen ietwat verhit raakten, toonde hij ook nog zijn lafheid. Dat hij uiteindelijk toch besloot aan te blijven, noem ik inconsequent. Geld vergoedt veel blijkbaar.
+2/-15

 
3 jaar geleden
Dat je dan, obv deze gevoelens en argumenten, iemand haat. Best triest eigenlijk.
+11/-1

 
3 jaar geleden
Het enige waar het mij in deze om gaat is een goed & succesvol PSV, ten koste van alles. Daarvoor dient alles te wijken. In dit geval, imo, John de Jong.

(reactie op Apollo)
+2/-5

 
3 jaar geleden
Als we op onze eigen mensen gaan haten zullen we nooit successen hebben.
+5/-1

 
3 jaar geleden
Ik haat niet (op) onze eigen mensen. Simpelweg omdat ik JdJ niet als "ons eigen mens" beschouw. Hij heeft het destijds als speler al niet (voldoende) waargemaakt en als td heeft hij tot dusverre regelrecht gefaald.
+2/-9

 
 
3 jaar geleden
Oh dat valt best mee hoor. Het leven is alleen een stuk meer de moeite waard indien PSV succesvol is.

(reactie op RWHB)
+2/-4

 
3 jaar geleden
Weet je wat pas echt laf is?
Clubmensen bedreigen, omdat je niet op een beschaafde manier met teleurstelling om kunt gaan.

En weet je wat pas echt inconsequent is?
Samen met John de Jong op het stadhuisplein feest vieren als PSV kampioen is geworden en dan vrolijk meezingen met het clublied.

Iets met.. Eendracht maakt macht! En iets met... En komen er tijden van veel tegenslag, Dan zullen wij tonen wat vriendschap vermag!
+12/-1

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Ach ieder zijn of haar mening.

Ik zeg het slechts zoals het is. Althans zoals ik het zie. Hetgeen zo ongeveer op hetzelfde neerkomt.

Ik zie de man ook liever niet op het bordes, mochten wij op korte termijn kampioen worden.

Maar hé, mij zul je ook niet zo gauw op stadhuisplein zien. Niet écht mijn ding. Eerder het stationsplein. Ik prefereer een goed glas in een fijn etablissement.

Dus neen. Niet inconsequent. Integendeel zelfs. Ik haatte de man toen. Ik haat de man nu. Hoe consequent wil je het hebben?
+2/-7

 
3 jaar geleden
open/sluit de onderstaande quote:

Ik zeg het slechts zoals het is. Althans zoals ik het zie. Hetgeen zo ongeveer op hetzelfde neerkomt.



Nee, echt nee.
Het is hoe JIJ het ziet ja, niet zoals het is. Het is jouw mening en zeker niks meer dan dat.
Haten is ook geen mening.
+3/-1

 
3 jaar geleden
Haten kan een consequentie zijn van een mening.
+2/-6

 
3 jaar geleden
'Ik zeg het slechts zoals het is. Althans zoals ik het zie. Hetgeen zo ongeveer op hetzelfde neerkomt.'

Je begint op Louis van Gaal te lijken. En dat vind ik niet per we een compliment
+7/-0

 
reactie verwijderd

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
"Geld vergoedt veel blijkbaar" . Echt, @killer als je echt niet weet waar je over praat, komt het niet echt intelligent over. Ik vind het best wel triest jouw posts voor een voetbal-forum eerlijk gezegd. Ik "haat" onrecht, maar iemand die het beste voor heeft met jouw favoriete club, kun je die "haten"??
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is jouw mening. Jouw goed recht. Ik deel die mening niet. Mijn goed recht. Naar mijn mening heeft hij keihard gefaald en verdiende, verdient, hij ontslag. Net zoals Mark van Bommel dat verdiende, en wél heeft gekregen.

Vind je het trouwens niet een beetje hypocriet van je dat iemand die, naar mijn mening, de club veel (financiële) schade heeft berokkend niet gehaat zou mogen worden, terwijl wij aan de andere kant Ajax, haar spelers, technische staf & functionarissen wel (mogen) haten? Per slot van rekening berokkent die club PSV óók schade, op haar manier.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Mening en feiten gelijktrekken is HET grote misverstand/gevaar van socialmedia de afgelopen 20 jaar wat tot een hoop ellende leidt wereldwijd.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Volgens mij zeg ik hier toch duidelijk 'naar mijn mening' hoor.

Verder doe ik niet aan sm, oké buiten WhatsApp dan. Ik was/ben wel pro Trump maar dat laatste terzijde.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Btw toch nog ff nader op ingaan. Wat heeft de opmerking 'geld vergoedt veel' met intelligentie te maken? Je had het over feiten, welnu hier zijn een paar feiten. Na die weinig voorstellende schermutselingen na afloop van PSV-FC Twente(?) gaf John aanvankelijk de pijp aan Maarten, iets met dode mus, want volgens mij al één of twee dagen later kwam hij daar op terug. Dan is mijn aanname dat het hem om geld, en zijn plek op pluche, was te doen niet zo vreemd, toch?

En om een vergelijking aan te geven: ene Jan Reker werd op het oude PN, en ik meen het hier ook weleens te zijn tegengekomen, bij grote regelmaat voor rotte vis uitgemaakt en erger. Welnu ook in dat geval zou men kunnen zeggen dat hij louter en alleen het clubbelang voor ogen had. Maar in dat geval deed & doet de veelal ongenuanceerde en keihard op de man spelende kritiek er kennelijk niet toe.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
JdJ heeft nooit 'de pijp aan Maarten gegeven'. Hij twijfelde wat te doen toen er bedreigingen binnenkwamen, vooral veroorzaakt door zielige types die maar wat schreeuwen als iets ze niet bevalt, en haat verkondigen. Dat is het laatste wat ik er hier over zeg.
+2/-1

 
3 jaar geleden
Uitgeluld dus. Dat noem ik pas zielig.
+1/-1

 
3 jaar geleden
Ja, maar ff serieus nu killermfc...

Denk je nu serieus ook nog dat je de discussie hebt gewonnen? Dat men uitgeluld is door al jouw goede argumenten en meningen?
Of zou het misschien zo kunnen zijn dat niemand meer wil reageren, omdat je belachelijke dingen zegt en mensen van ons mooie cluppie haat?
+1/-0

 
3 jaar geleden
Ik ben tenminste wél consequent.

Een jaar geleden ging iedereen hier los op John en al zijn miskopen. En terecht. Een aantal betrokken supporters ging het zo aan het hart dat men besloot tot een kortstondige demonstratie.

Ook was men bepaald niet te spreken over een van de meest weerzinwekkende seizoenen sedert heugenis van PSV.

Kennelijk vergeten mensen gauw, want nu is een aantal hier kennelijk enthousiast lid van 's mans fanclub. Welnu ik vergeet niet, en vergeven doe ik evenmin.

En dan is er nog de vergelijking met Jan Reker, die ik hiervoor memoreerde. Die wordt nog steeds verguisd, verketterd en voor rotte vis uitgemaakt. En dat gaat over 10 jaar geleden!
+1/-0

 
3 jaar geleden
JDJ en TOON stonden onder druk. Maar op dit moment kantelt het weer de goede kant op. Gewoon sceptisch blijven volgen. Mensen moeten ook kunnen leren van hun fouten. JDJ met name door Schmidt aan te stellen een topactie verricht!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Erg coulant van jou, Paulihho, respect daarvoor. Ik ga hier echter niet in mee. We hebben het hier niet over een kleine inschatting, maar het maken van enige kardinale fouten, zo'n €40M aan fouten! Een bedrag dat de seizoenkaarthouders (deels) mochten ophoesten. Weinig keuze nu. De man mag nu iig blijven tot einde seizoen. En wellicht langer. Want natuurlijk hopen wij met zijn allen dat PSV kampioen wordt. En nee, dan niet ondanks JdJ, dat zou flauw zijn. Ik ben benieuwd.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Daarom heb ik het over kanteling. De conclusies kunnen pas eind maart 2021 worden getrokken!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat is zo. Daar heb jij gelijk in.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hear hear!

Zo heb ik er ook nog eentje, hahaha!
+3/-4

3 jaar geleden (gewijzigd)
Het gaat hem tot nu toe goed af in de Bundesliga, waar het niveau een stuk hoger ligt dan in de eredivisie. Zou mooi zijn als hij dat kan volhouden, kan hij een welkome versterking worden voor hier, of kan hij wellicht met winst verkocht worden. Jammer blijkbaar voor enkelen hier, dat JdJ hem aangetrokken heeft.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Nou vooruit dan, laat ik de lulligste niet zijn. Laat hem van de zomer maar weer op proef naar Eindhoven komen. Geven we hem nog één kans. Net zoals Adam Maher die ook heeft gehad.

Overigens is hij niet verhuurd omdat John de Jong hem heeft gehaald. Neen, meneer Doan heeft er geen ene rotmoer van gebakken.
+1/-0

3 jaar geleden
Als ze er hetzelfde voor kunnen krijgen wat ze er voor gegeven hebben zijn er alleen maar winnaars als het doorgaat.
+1/-0

So this is christmas, War is over, stop all the killing.
+2/-0

3 jaar geleden
Als Doan zich goed doorontwikkelt in duitsland,en PSV raakt 1 of 2 aanvallers kwijt,kan hij ook een optie voor PSV zijn volgend seizoen.Hem in de voorbereiding zich opnieuw laten bewijzen kan ook een optie zijn.PSV moet niet koste wat het kost zijn investering zomaar laten vertrekken naar een club,die hem hoogstwaarschijnlijk in termijnen wil betalen.Dan heeft de investering weinig opgeleverd in rendement,en kan je ook niet doorselecteren in je selectie.Daar schiet PSV niets mee op.
+1/-0

3 jaar geleden
Als je op zijn positie in de bundesliga mee kunt komen is hij voor ons goud waard.....?
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje