Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'Een nieuwe staf is voor PSV goed geweest'

13 december 2020 23:46 - NOS.nl
Foto: Pro Shots

John de Jong: "Een nieuwe staf is voor PSV goed geweest"; image source: Pro Shots

In een uitgebreid interview met de NOS geeft technisch manager John de Jong aan dat het voor PSV goed is geweest dat er nu een volledig nieuwe technische staf is. "Een nieuwe kijk en een nieuwe frisse blik op de selectie en de spelers. En een nieuwe speelwijze en nog een aantal dingen", aldus De Jong.

Door de komst van Roger Schmidt hebben sommige spelers die vorig seizoen een ongelukkig kenden hun kans gegrepen. "Het is echt een start vanaf nul. Iedereen wordt met een andere blik bekeken en dat is denk ik goed voor PSV geweest deze zomer", zo geeft hij aan. "Er is nu een nieuwe trainer en hij probeert een nieuwe speelwijze er in te brengen. Dat is iets anders dan dat we gewend waren en dat gaat goed."

De Jong kijkt met een goed gevoel terug op afgelopen transferperiode. "We hebben denk ik een positieve transferwindow gehad. We hebben kwaliteit kunnen toevoegen en ook wat ervaring", zegt hij daarover. "We hebben natuurlijk de baan open gehouden voor jonge talenten en jonge spelers die bij PSV doorbreken. Die combinatie zit er nu wel in."

De technisch manager verwacht dat het in de winter rustiger zal worden qua transfers. "Het zal zeker minder worden dan afgelopen zomer", antwoordt hij daarop. "Het is nog wat onvoorspelbaar in deze tijd, maar ik verwacht niet dat er veel staat te gebeuren."

De Jong werd zelf gelinkt aan een overstap naar AS Roma. "Ik kan er over kwijt dat er alleen geïnformeerd is en that's it", aldus de technisch manager.

Meer op NOS.nl




Tags

jong baan nos onvoorspelbaar roger roma schmidt transferwindow

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Even afwachten. Conclusies kunnen pas getrokken worden in maart 2021.
+1/-0

 
Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Zo is dat! We zijn weer op de goede weg. Nu hopen op de nieuwe Tank en nog een top allrounder deze winter en we strijden op alle fronten mee! Benieuwd naar de loting zo! Forza PSV!
+3/-1

 
3 jaar geleden
Daar is absoluut geen geld voor. Misschien dat er een speler gehuurd kan worden, maar ik zou er niet al te veel van verwachten.
+2/-0

 
Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Onzin natuurlijk. Er is genoeg ruimte. Verder gaan er misschien een aantal hun heil elders zoeken van de reserve spelers waardoor weer geld vrijkomt. Huren kan ook voor een half jaar. Vele mogelijkheden.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Dat is gewoon realistisch. Maar goed van mij mag je blijven dromen.
+2/-0

 
Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Wellicht, maar ik denk dat vele met Roger willen samenwerken. En nu ook nog Götze etc. Dus er zijn zeker mogelijkheden! Let maar eens op!
+1/-0

 
Hoe kom je er bij dat er genoeg ruimte is? Die is er namelijk helemaal niet zolang er niemand vertrekt. Ook niet om te huren.
+1/-0

 
Paulinho01 (geschorst)
3 jaar geleden
Ja wie zegt dat er niemand gaat? Baum, vier jorrit wellicht?
+1/-0

3 jaar geleden
Weer zo'n nietszeggend verhaal. Juist benieuwd naar hoe de verhoudingen nu liggen tussen de technisch manager en de technische staf (trainers + assistenten).
+1/-0

3 jaar geleden
Nieuwe kijk altijd prima anders slaap idereen in .Spel en wissels nog niet best en vreemd wel goede aankopen door oa de trainer nu nog 90 minuten goed en mooi voetbal.Aankoop achterin die hulk zou top zijn...
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla dichterbij dwhm eredivisie feyenoord flamingo kompas kou kroes madueke overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage