Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands: 'Bij PSV gaan wij ervan uit dat we het hele seizoen zonder publiek spelen'

16 december 2020 11:30 - VI.nl
Foto: Pro Shots

Toon Gerbrands: "Bij PSV gaan wij ervan uit dat we het hele seizoen zonder publiek spelen"; image source: Pro Shots

Bij PSV wordt er al op gerekend dat het hele seizoen geen publiek in het stadion mag zijn. Dat geeft algemeen directeur Toon Gerbrands aan in een zeer uitgebreid interview met Voetbal International. "Wij als bedrijfstak voetbal hebben onze lobby in politiek Den Haag onvoldoende op orde. Wij staan als laatste in de rij als het gaat om het opschalen van mogelijkheden met publiek te spelen", aldus Gerbrands. "Als wij toestemming krijgen, dan draait de hele maatschappij zo ongeveer weer normaal."

Gerbrands gaat verder: "Dan is de culturele sector er weer, dan draait het in de supermarkt weer normaal. Wij staan nou eenmaal vrij laag op de ladder van het toelaatbare. Pas als de hele virusproblematiek grotendeels is opgelost, zijn de stadions weer vol. Het is een harde constatering, maar met dat scenario hou ik rekening. Bij PSV gaan wij in onze plannen en berekeningen ervan uit dat we het hele seizoen zonder publiek spelen."

Meer op VI.nl




Tags

gerbrands bedrijfstak constatering ladder lobby maatschappij supermarkt virusproblematiek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden (gewijzigd)
Heel verstandig om daar nu al van uit te gaan. Scheelt een hoop teleurstellingen.


open/sluit de onderstaande quote:

"Wij als bedrijfstak voetbal hebben onze lobby in politiek Den Haag onvoldoende op orde. Wij staan als laatste in de rij als het gaat om het opschalen van mogelijkheden met publiek te spelen"



Ook weer slappe hap van de KNVB, stelletje suffe zakkenvullers. Hoe moeilijk kan het zijn om een paar man de deur plat te laten lopen in Den Haag.
+1/-0

3 jaar geleden
Lijkt mij ook het beste uitgangspunt, kan het enkel maar meevallen. Volle stadions en evenementen kun je pas verantwoorden als we van het virus af zijn of er moet een soort super sneltest komen voor je erin mag. Ik verwacht er dit seizoen ook niet veel meer van.
+1/-0

3 jaar geleden
Eens kan het weer zou mooi zijn als dat de bekerfinale wordt !!
+1/-0

3 jaar geleden
Blijft toch bizar dat we door de onkunde van een stelletje klaplopers in Den Haag, hier als burger (en als supporter) de dupe van worden.
+1/-2

 
3 jaar geleden
Uiteindelijk is het een groot deel van de bevolking die de maatregelen aan zijn laars lapt waardoor het virus zich zo makkelijk kan verspreiden. Liever een zogenaamd goedkopere TV op black friday, dan een wedstrijd van PSV zeg maar.
+1/-0

 
3 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is niet correct dat een groot deel van de bevolking de maatregelen aan zijn laars lapt. Het is een kleiner deel namelijk, niet dat dat al erg genoeg is.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afm bakayoko bergwijn bla business dichterbij eredivisie feyenoord kompas kou kroes madueke oost overmars praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler skipper soccernews sparta tuchtcommissie utrecht vip voorkennis waarheidsgehalte wedstrijdrapportage