Transparent
Inloggen
Sluiten

Toon Gerbrands: 'Ook de dokter van de KNVB was het met ons eens'

3 januari 2021 17:22 - KRAAK
Foto: Pro Shots

Toon Gerbrands: "Ook de dokter van de KNVB was het met ons eens"; image source: Pro Shots

In het programma KRAAK op Omroep Brabant ging algemeen directeur Toon Gerbrands nogmaals in op de situatie rondom het duel tegen ADO Den Haag waarbij PSV aangaf het duel uitgesteld wilde hebben. "Vanuit de medische hoek kregen we te horen dat het echt niet meer kon. In Engeland werden wedstrijden verschoven omdat er vijf spelers uitvielen. Bij ons waren dat er twaalf", aldus Gerbrands. "Ook de dokter van de KNVB was het met ons eens. Bestuurlijk werd er echter iets anders bedacht. Toen vond ik het het moment om op te komen voor PSV en de spelersgroep. Wij moesten alle zeilen bijzetten om dat elftal weer neer te zetten. Ik zou het weer doen. Ik stond voor de spelersgroep en we zaten echt op de grens."

Gerbrands ging verder: "Je had met medici te maken die iets ondertekend hebben, waardoor wij verantwoord beslissingen moesten nemen. Dat speelde toendertijd. Toen werd er gezegd dat we het drie maanden eerder aan hadden moeten vragen. Als je met dat soort bestuurlijke onzin te maken krijgt, ben ik er heel snel mee klaar."

Meer op KRAAK




Tags

gerbrands dokter knvb ado bedacht bestuurlijk bijzetten engeland kraak medici ondertekend onzin toendertijd verschoven zeilen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Juist,wat is nieuw.
De gebruikelijke Zeister bullshit.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Best wel triest eigenlijk.

Macht in Zeist levert soms heel veel voordeel op en kan heel nadelig zijn als je het niet hebt. Het kan je een titel kosten of opleveren.
Ik vraag me af wat PSV hier zelf aan kan doen of allang had moeten doen.
Het probleem is namelijk vrij simpel.. Er zitten te weining 'PSVers' in Zeist. De oplossing is net zo simpel.. Als je de macht in Zeist wil moet je die daar gaan grijpen. Typisch geval van 'geluk moet je afdwingen' en 'negativiteit moet je zien uit de bannen'.

Dus hup.. naar Zeist!
+3/-0

 
El Frikandel (geschorst)
3 jaar geleden
En van Breukelen was ook geen schot in de roos om het effe zachtjes uit te drukken.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Over een zwaar understatement gesproken.
+1/-0

3 jaar geleden
Okay, we kennen de situatie. Het was en is echt belachelijk. In Engeland worden inderdaad ook wedstrijden verschoven. Het blijven herhalen heeft geen zin, tenzij we iets meer doen dan beklagen.
Span een juridische zaak aan, probeer de statuten te veranderen, vind een andere manier, of speel de wedstrijd gewoon niet volgende keer.

Focus op 10 January.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Mee eens. Met al dat herhalen wordt het eerder slechter dan beter. Ook al heeft hij gelijk.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Idd weer hierop terugkomen heeft geen enkele zin. Niet terugkijken maar louter vooruit. Het is allemaal goed gekomen en wij hebben alles nog in eigen hand. Misschien helpt het om een volgende keer eens écht met de vuist op tafel te slaan i.p.v. je verongelijkt & gefrustreerd op te stellen. Van wij zijn verdomme PSV, tot hier en niet verder! Next.
+2/-0

Dus die dokter kan binnenkort zijn biezen pakken?
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje